İpucu lumia almak istiyorum sorularım var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim L820 yi al tek sıkıntı şarj suresi olmadı kesinlikle şu 649₺ lik HTC 8X indiriminden yararlan. Biz kardeşime alacağız. O telefonun normal fiyatı 1300-1400 TL.
8x htc icin bitti ayrica indirimin son 3 gunu. Ben lumia bakicam

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
İkinci el 925 bak

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
fk555897

fk555897

Üye
820 kesinlikle çok iyi olacaktır.

• Beğen
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
  • Beğen
Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Bence almışken iyisinden al 2.el temiz 920 öneririm ben. Tabi 32gb lumia 925 bulabilirsen daha iyi olur tasarım açısından 920 takoz çunku

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen

burakcan42

Üye
bildirim sorunu şu an için kalmadı. tapatalk tan da son güncelleme ile bildirim gelmeye başladı. 8.1 tam surumden sonra buyrun telefonlar için hem kamera algoritmaları mukemmelleşecek hemde batarya sureleri uzayacak diye düşünüyoruz. wp işletim sistemi ve 625 920 925 hakkında her türlü bilgi verebilirim ama 720 hakkında benim de bir bilgim yok.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
bildirim sorunu şu an için kalmadı. tapatalk tan da son güncelleme ile bildirim gelmeye başladı. 8.1 tam surumden sonra buyrun telefonlar için hem kamera algoritmaları mukemmelleşecek hemde batarya sureleri uzayacak diye düşünüyoruz. wp işletim sistemi ve 625 920 925 hakkında her türlü bilgi verebilirim ama 720 hakkında benim de bir bilgim yok.
625 mi var sizde?

burakcan42

Üye
şu an 925 kullanıyorum ama 625i de kullandım şu an ev arkadaşıma verdim o kullanıyor

• Beğen

burakcan42

Üye
kamera idare ederdi. gece çekimi kotu ama gündüz oldukça kullanışlı. oyunlarda bir takılma görmedim ama pc remote adlı bir program var. onda biraz takılma yaşadım. ancak 1gb uyumlu oyunlar yuklenemiyordu. ama sırf şarj ömrü yüzünden bile tercih edilebilir. 3gunu çok rahat çıkarıyordu. 3g açık ve aktif kullanımda.

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
kamera idare ederdi. gece çekimi kotu ama gündüz oldukça kullanışlı. oyunlarda bir takılma görmedim ama pc remote adlı bir program var. onda biraz takılma yaşadım. ancak 1gb uyumlu oyunlar yuklenemiyordu. ama sırf şarj ömrü yüzünden bile tercih edilebilir. 3gunu çok rahat çıkarıyordu. 3g açık ve aktif kullanımda.
Vay be galiba windows phone a iyi bir baslangic olur 625?

burakcan42

Üye
bence olur. ekranı da büyük. ama ekran kalitesi yüksek değil ips olduğu için. tabi 925in gorilla glass3une kıyasla.,

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi

burakcan42

Üye
denilebilir. başlangıç için oldukça uygundur bence :)

• Beğen

burakcan42

Üye
hayırlı olur inşallah :)

• Beğen

burakcan42

Üye
ama ilerde telefonu değiştirmek yada model yukseltmek istersen sıkıntı olabilir. çunku pek bilinen bir model dğil. bana kalırsa elden ikinci el bulursan öyle al. yada sen bilirsin :)

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
ama ilerde telefonu değiştirmek yada model yukseltmek istersen sıkıntı olabilir. çunku pek bilinen bir model dğil. bana kalırsa elden ikinci el bulursan öyle al. yada sen bilirsin :)
Yani ikinci elde pek sansi yok diyosun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...