Lumia 990 bilgileri gelmeye başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

titaniumbackup

Üye
bu gkcll yeminle exgis suan emin oldum

gkcll

gkcll

Üye
    Konu Sahibi
belitilen özellikler kulaga cok hoş geliyor ama pratikte boyle cihazin cikmasi ancak hayal edilebilir.
Habere konu cihaz tamamen konsept bir cihaz nokia ile uzaktan yakindan alakasi yok. Ha gercek olucaksa da heralde kalinligi 15-16mm agirligi da 200gramın üzerinde olur.

yok usta ya çare bulurlar ağırlık o kadar yapmazlar piyase de bahane hedefi olmaz lar

- - - Eklendi - - -

bu gkcll yeminle exgis suan emin oldum

ne alaka sı var kardeş niye rahat sız oldun ki burada her telefon markası paylaşımı yapılıyor 2005 ten üyeyim ismimi hiç değiştirmedim

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Yuhh :D

codblackops2

codblackops2

Üye
konuyu dağıtmayalim lütfen :ehe

gkcll

gkcll

Üye
    Konu Sahibi

peki bu mesajla senin kim oldugunu duşunmemiz lazim.

exgis kim tanımıyorum usta ama bu ikinci kişi bana exgis diyor merak ettim bu kişi ne yaptı ve kim ben 2005 2006 üyesiyim ismim hiç değişmedi site yönetimi kaynak varsa 8 yıllardır üyeliğimde ismim hiç değişmedi 2 ayır konulara giriyorum exgis kim acaba

PriZm

PriZm

Üye
exgis kim tanımıyorum usta ama bu ikinci kişi bana exgis diyor merak ettim bu kişi ne yaptı ve kim ben 2005 2006 üyesiyim ismim hiç değişmedi site yönetimi kaynak varsa 8 yıllardır üyeliğimde ismim hiç değişmedi 2 ayır konulara giriyorum exgis kim acaba

Genellikle WP bölümünde takılan Lumia 920 kullanan bir fan arkadaşımız :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu arada konuya donelim. Habere konu konsept my nokia blogda hayallerim dizisiyle yayinlanan 72 numarali tasarim calişmasi. Gercekci olursak da 5" 3600mah batarya ve bu kadar yuksek donanimli bir cihaz gunumuz teknolojisile rantabl olamaz.

gkcll

gkcll

Üye
    Konu Sahibi

Genellikle WP bölümünde takılan Lumia 920 kullanan bir fan arkadaşımız :ehe

bilgi için sağol usta

- - - Eklendi - - -

bu arada konuya donelim. Habere konu konsept my nokia blogda hayallerim dizisiyle yayinlanan 72 numarali tasarim calişmasi. Gercekci olursak da 5" 3600mah batarya ve bu kadar yuksek donanimli bir cihaz gunumuz teknolojisile rantabl olamaz.

yani 5 inç 3600 yetersiz mi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bilgi için sağol usta

- - - Eklendi - - -

yani 5 inç 3600 yetersiz mi

yetersiz anlaminda soylemedim. Yapilabilirligi biraz zor zira gunumuz teknolojinde şu an mobil cihazlarda kullanilabilecek batarya ceşidi li-ion'dur 3600mah li-ion batarya da 80gram civarinda bir agirliga denk gelir. Bu durumda telefon en az 200+ gram agirliga ulaşir. Cunku 16mp lens ve ois teknolojisiyle kamera da baya bir agirlik demek. İmkansiz degil ama cok zor. Yeni teknolojiler kullanilmasi gerekir ki onun da zamani mi bilemem.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
920'yi inceledim en başından beri hiç ilgimi çekmeyen WP bizzat incelemede de düşüncelerimi değiştirmedi.. Telefon canavarda olsa bana hiç çekiciliği yok .S Donanım çok iyi ama insan sevmeyince sevmiyor.. Bu arada telefonların üzerlerine 5 ay geçmeden yeni modellerinin dedikodusunun çıkması hiç hoşuma gitmiyor.. İyice cılkı çıktı.. Millet bi taze modele doysun... Bu ne acele..

pckobat_78

Üye
Bu kadarını yapacagını düşünmüyorum ama çok üst donanımlı bir cihaz yapacak bence nokia piyasaya tekrardan hakim olmak isteyecek...

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Dikkat ediyorum on yıldır hep nokia konseptleri çıkıyor ama hep gerçekleşmiyor. Samsungdan beklemediğini gerçek cihazlar çıkıyor.
Nokia artık hayranlarını görmesi lazim.
Wp için bu donanim çok erken. Nokia istesede microsoft kabul etmez. Çünkü wp yavaştan geliyor androidin w adım arkasında. Ama nokia ilklerle heyecanlandırıyor.
Õr. Purwe. Gece çekimi. Benzersiz kasa kalite.

pRime.

pRime.

Üye
bunlar sadece kullanıcıların yaptığı tasarım. gerçek değiller ki. koca puntolarla "my dream nokia" yazmışlar.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Nokia ve 5'' ekran vurun beni de öldürün yani :kıskıs: umuyordum ama farklı düşüncedeydim ben neyse hayırlısı diyelim, piyasayı sallasın da isterse 6'' ekranı olsun :kıskıs: + Haber için :tşk:

gkcll

gkcll

Üye
    Konu Sahibi

yetersiz anlaminda soylemedim. Yapilabilirligi biraz zor zira gunumuz teknolojinde şu an mobil cihazlarda kullanilabilecek batarya ceşidi li-ion'dur 3600mah li-ion batarya da 80gram civarinda bir agirliga denk gelir. Bu durumda telefon en az 200+ gram agirliga ulaşir. Cunku 16mp lens ve ois teknolojisiyle kamera da baya bir agirlik demek. İmkansiz degil ama cok zor. Yeni teknolojiler kullanilmasi gerekir ki onun da zamani mi bilemem.

evet haklısın PUREWİEW teknoloji si kablosuz şarj derken telefon bayağı bi kalınlaşıyor

- - - Eklendi - - -

Nokia ve 5'' ekran vurun beni de öldürün yani :kıskıs: umuyordum ama farklı düşüncedeydim ben neyse hayırlısı diyelim, piyasayı sallasın da isterse 6'' ekranı olsun :kıskıs: + Haber için :tşk:

rica ederim 4.5 i yapan 5 idi yapar herhalde

Uruloki

Uruloki

Üye
Valla çok güldüm kaynak diye mynokiablog un my dream nokia sayfasını koymussun yeni böyle berbat tasarımlı cihaz yapmaz nokia bir kere onu düşün

• Beğen
Tepkiler: pRime.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt