belitilen özellikler kulaga cok hoş geliyor ama pratikte boyle cihazin cikmasi ancak hayal edilebilir.
Habere konu cihaz tamamen konsept bir cihaz nokia ile uzaktan yakindan alakasi yok. Ha gercek olucaksa da heralde kalinligi 15-16mm agirligi da 200gramın üzerinde olur.
bu gkcll yeminle exgis suan emin oldum
bu gkcll yeminle exgis suan emin oldum

bu gkcll yeminle exgis suan emin oldum
peki bu mesajla senin kim oldugunu duşunmemiz lazim.
güzel cevap
peki bu mesajla senin kim oldugunu duşunmemiz lazim.

peki bu mesajla senin kim oldugunu duşunmemiz lazim.
exgis kim tanımıyorum usta ama bu ikinci kişi bana exgis diyor merak ettim bu kişi ne yaptı ve kim ben 2005 2006 üyesiyim ismim hiç değişmedi site yönetimi kaynak varsa 8 yıllardır üyeliğimde ismim hiç değişmedi 2 ayır konulara giriyorum exgis kim acaba

Genellikle WP bölümünde takılan Lumia 920 kullanan bir fan arkadaşımız![]()
bu arada konuya donelim. Habere konu konsept my nokia blogda hayallerim dizisiyle yayinlanan 72 numarali tasarim calişmasi. Gercekci olursak da 5" 3600mah batarya ve bu kadar yuksek donanimli bir cihaz gunumuz teknolojisile rantabl olamaz.
bilgi için sağol usta
- - - Eklendi - - -
yani 5 inç 3600 yetersiz mi
yetersiz anlaminda soylemedim. Yapilabilirligi biraz zor zira gunumuz teknolojinde şu an mobil cihazlarda kullanilabilecek batarya ceşidi li-ion'dur 3600mah li-ion batarya da 80gram civarinda bir agirliga denk gelir. Bu durumda telefon en az 200+ gram agirliga ulaşir. Cunku 16mp lens ve ois teknolojisiyle kamera da baya bir agirlik demek. İmkansiz degil ama cok zor. Yeni teknolojiler kullanilmasi gerekir ki onun da zamani mi bilemem.
Nokia ve 5'' ekran vurun beni de öldürün yaniumuyordum ama farklı düşüncedeydim ben neyse hayırlısı diyelim, piyasayı sallasın da isterse 6'' ekranı olsun
+ Haber için
![]()
