Lumia 990 bilgileri gelmeye başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gkcll

gkcll

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 990 bilgileri gelmeye başladı
İşte Nokıa'nin Yeni Bombası Lumıa 990
2 GB RAM \1.8 Ghz İşlemci
16 MP Kamerali Telefonu İle Lumıa 920'deki Süpriz Satişi İle Lumıa 990 İle Piyasayi Sallamaya Niyetli.
Ayrica 3.2 MP Ön Kamera İle Daha Net Daha Kararli 3G Görüşmeleride Mümkün. Gorilla Glass 3 Ekran İle Dahada Kuvvetli Bir Çizilmez Ekrana ve PureMotion HD+ Ekran Avantajindan Birisi Hem En Canlı Ekrana Hemde Pixsel Yenileme Teknolojisi İle Maxsimum Kalitede Sunuyor.Bunun Yanı Sıra 5.0 inç Ekran İle 3.600 miliAmper Batarya İle Gelen Şarj Sorunu Olmayan Bir Telefon İle Karşılacağimiz Kesin.920 Den Sonra Süper Telefon Ünvanı Lumıa 990'ye Ait. Piyasaya Ne Zaman Sürüleceği Yada Fiyati Hakkında Henüz Bilgi Verilmedi.Tahmini 1.800 2.000 TL Arası Bir Fiyat İle 2013 İlk Baharlarında Türkiyede Olacağini düşünülüyor Henüz Kesin Bilgi Mevcut Değil Fakat Önümüzdeki Zamanlarda Dahada Kesin Hal Alacak

PriZm

PriZm

Üye
Nokia ve 5". Hayret :D

3.2 mp ön kamera yuh diyorum 5800'a eşit :ehe

acuxx

acuxx

Üye
zannetmiyorum.

acuxx

acuxx

Üye
Yunkaai

Yunkaai

Üye
8 core?

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
uuuu... para olsa da alsak... x3 le takılıyoz hala

WebStyle

WebStyle

Üye
4 ve ya 8 çekirdek mi = Nokia :S ilginç bekleyip görelim bakalım..

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Lütfen Konuda Bilgi Kaynağını Belirtin:ünlem: Bu Telefon Kamerada Rakip Tanımaz Çıkarsalar Bir Hani Lumia 950 Çıkacak Diyorlardı :hmmm

SheFy

SheFy

Üye
4 cekirdek olur 8olacagini sanmiyorum. ayrica tasarimida iki dk paintle yapmislar one oyle :D

codblackops2

codblackops2

Üye
böyle bir telefon imkansız.kesin söylüyorum.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hayal kurmak bedava nasıl olsa:)

dedereis123

dedereis123

Üye
Nokia butun kozlarını biranda suncağını sanmam ve ya 920 yeniyken HTC gibi çok seri bir cihaz çıkarmaz . Belki 920 + gibi bir model olabilir biraz daha iyileştirme yapıp sunabilir ancak biranda 16mp atlamaz bence :D

aleranol

aleranol

Üye
Konsept paylaşmanın mantığı neki? Wp bölümüne acsan daha iyi olurdu. Ama eğer gerçekten öyle özellikleri olursa çok çok iyi olur.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:oha:
çok abartılı iddialar

gkcll

gkcll

Üye
    Konu Sahibi
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
belitilen özellikler kulaga cok hoş geliyor ama pratikte boyle cihazin cikmasi ancak hayal edilebilir.
Habere konu cihaz tamamen konsept bir cihaz nokia ile uzaktan yakindan alakasi yok. Ha gercek olucaksa da heralde kalinligi 15-16mm agirligi da 200gramın üzerinde olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt