Ona bende şaşırdım, yalnız incelemeyi Tolga yapsa her şey tam dersi olabilirdi.Sdn den beklenmeyecek kadar güzel bir inceleme olmuş, almayı düşünenlere fikir verecektir.
Lumia
Sdn den beklenmeyecek kadar güzel bir inceleme olmuş, almayı düşünenlere fikir verecektir.
Lumia
Ben açıkcası yapılan incelemeyi beğenmedim ve aşırı pozitif olmuş bu ekosistem için.
iPhone ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
8GB RAM kullanılan telefonlar geliştirilmeye başladı. Fakat şöyle bir sorun var ki bu cihazlar RAM yönetiminden 2GB RAM kısıtlıyor. Bu da Oneplus 3'ün duyurusundan sonra şirket CEO'su Carl Pei tarafından açıklandı. Bu kısıtlamanın nedeni ise her zamanki gibi batarya sorunu olmuş. Carl Pei, en iyi batarya deneyiminin mevcut RAM yönetimi ayarları ile elde edilebildiğini belirtiyor.3gb ve amiral Lumia lar gelene kadar 6gb Android cihazlar geldi şimdi aynı deseniz tamam aynı değil ama ms harbi deve ve yalan stratejisi devam ettikçe buna mahkumdur
m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
8 gb ramli android telefonlar mı iyi yoksa 4gb ramli s7 mi?hem lumia 950/xl çıktığında olan telefonlar g4,s6,z5 ve m9 dunonların rami de 3 gb idi işlemcileri de 808 ve ya 8103gb ve amiral Lumia lar gelene kadar 6gb Android cihazlar geldi şimdi aynı deseniz tamam aynı değil ama ms harbi deve ve yalan stratejisi devam ettikçe buna mahkumdur
m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Android de 2 gb ile adam gibi çalışıyor zaten iphone gibi stabil olması iphone gibi kafes olması lazım kimse de bunu istemez ha gelişir mi gelişir ama ios kadar stabil olması için onun kadar kısıtlı olması lazımMesele RAM falan değil, biz Microsoft'tan Apple'ın yaptığı gibi stabil bir işletim sistemi yapmasını istiyoruz. Yeni Android değil. iOS nasıl 2 gb ram ile harikalar yaratıyorsa Microsoft'un Windows 10'u da bunları yapabilmeli.
Ona bakarsan şuan windows 10 da adam gibi çalışıyor ama zaman geliyor uygulama açılmaz oluyor veya saniyeler geçiyor açılması için. iOS'u stabil yapan yazılımı. Adamlar yapmış ve bir numara oldukları için de kendi mallarını kullandırtmak için kısıtlıyorlar ama bu günlük kullanımı etkileyen kısıtlama değil.Android de 2 gb ile adam gibi çalışıyor zaten iphone gibi stabil olması iphone gibi kafes olması lazım kimse de bunu istemez ha gelişir mi gelişir ama ios kadar stabil olması için onun kadar kısıtlı olması lazım
Sent from mTalk using lumia950
Ben daha telefonumdan tv ye video indirip atanayacaksam stabil olsun bana gore değil ha ben sadece sadece sosyal medyaya girerim dersen git iphone al ama en basitinden dosya indirmek bile yokOna bakarsan şuan windows 10 da adam gibi çalışıyor ama zaman geliyor uygulama açılmaz oluyor veya saniyeler geçiyor açılması için. iOS'u stabil yapan yazılımı. Adamlar yapmış ve bir numara oldukları için de kendi mallarını kullandırtmak için kısıtlıyorlar ama bu günlük kullanımı etkileyen kısıtlama değil.
Ben daha telefonumdan tv ye video indirip atanayacaksam stabil olsun bana gore değil ha ben sadece sadece sosyal medyaya girerim dersen git iphone al ama en basitinden dosya indirmek bile yok
mTalk'tan gönderildi
Şöyle bir durum var ki iPhone sırf Türkiye için üretilmiyor. Dünyada internet kullanım ücretleri çok daha ucuz ve insanlar çoğu dosyalarına bulut depolama üzerinden erişiyorlar. Zaten bu cihazların ücretleri de öyle herkesin erişebileceği seviyede değil. O yüzden hani sizin sözleriniz evet Türkiye gibi gelir seviyesi çok yüksek olmayan ülkelerde geçerli olmasa bile Avrupa ve Amerika'da tam tersi bir durum oluyor.
iPhone ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.

Seneye yıl ortasında bir telefon çıkacak 3500-4000₺ ye, meraklısı alacak geri kalanı alamayacak. Mevcut telefonlarda tamamen silinip gidecek. Bizde boş yere yıllarca kobaylık yapmış olacağız. Başka ne olacaktı?Microsoft ve Lumia cephesinde yaprak kımıldamıyor. Durum nedir ne oldu kimseden çıt yok. Ne sızıntı var ne bişey. 950'ler marketlere girmedi. 850 söylentilerinin arkası kesildi. Surface bekleniyor deniyor ama gelişme yok. WP10 zaten birinci nesil cihazlara gelmedi ve o konuyu da kapattık. 8.1'e uygulama destekleri verilecek mi verilmeyecek mi muamma. Diğer markalar her gün yeni bir telefon duyuruyor. Ne olacak bizim halimiz fikri olan var mı?