Haber Lumia 950 Ve Lumia 950XL Türkiye’de!

Sponsorlu Bağlantılar

volumezoom

volumezoom

Üye
Sdn den beklenmeyecek kadar güzel bir inceleme olmuş, almayı düşünenlere fikir verecektir.

Lumia

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
0343434

0343434

Üye
Sdn den beklenmeyecek kadar güzel bir inceleme olmuş, almayı düşünenlere fikir verecektir.

Lumia

Ben açıkcası yapılan incelemeyi beğenmedim ve aşırı pozitif olmuş bu ekosistem için.

iPhone ile uygulamasından gönderildi.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Ben açıkcası yapılan incelemeyi beğenmedim ve aşırı pozitif olmuş bu ekosistem için.

Katılıyorum . İnsanları olumsuz olarak etkilememek adına iyi niyetli bir tutum olsa da eksiklikler çok üstünkörü bahsedilip geçilmiş . 3 yıl bu sistemi kullanmamış olsam şu videodan edindiğim izlenimle gidip wp alabilirim .

• Beğen
Tepkiler: 0343434
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
AT&T'den ister kontratsız 600$ a isterseniz de 30 ay kontratlı olarak Lumia 950 aldığınız da ikincisi bedava.

dücane

dücane

Üye

Lumia 950 (XL) icin bahsedilen ama piyasaya cikmayan akilli kilif​

versino2

versino2

Üye
Valla s6 hatta s6 edge fiyatları düşmüşken 950 ye (ölü yatırıma) aynı para vermek hiç mantıklı değil

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
3gb ve amiral Lumia lar gelene kadar 6gb Android cihazlar geldi şimdi aynı deseniz tamam aynı değil ama ms harbi deve ve yalan stratejisi devam ettikçe buna mahkumdur

m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
3gb ve amiral Lumia lar gelene kadar 6gb Android cihazlar geldi şimdi aynı deseniz tamam aynı değil ama ms harbi deve ve yalan stratejisi devam ettikçe buna mahkumdur

8GB RAM kullanılan telefonlar geliştirilmeye başladı. Fakat şöyle bir sorun var ki bu cihazlar RAM yönetiminden 2GB RAM kısıtlıyor. Bu da Oneplus 3'ün duyurusundan sonra şirket CEO'su Carl Pei tarafından açıklandı. Bu kısıtlamanın nedeni ise her zamanki gibi batarya sorunu olmuş. Carl Pei, en iyi batarya deneyiminin mevcut RAM yönetimi ayarları ile elde edilebildiğini belirtiyor.

Tabi Oneplus 3 bootloader unlocked bir cihaz olduğu için komut satırı değişikliği ile RAM yönetimi modifiye edilebiliyor. Fakat bu sefer de batarya ömrü ciddi oranda azalıyormuş.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve maydinmaydin
furyzer0

furyzer0

Üye

8 gb ramli android telefonlar mı iyi yoksa 4gb ramli s7 mi?hem lumia 950/xl çıktığında olan telefonlar g4,s6,z5 ve m9 dunonların rami de 3 gb idi işlemcileri de 808 ve ya 810

Sent from mTalk using lumia950

onursarii

Üye
Mesele RAM falan değil, biz Microsoft'tan Apple'ın yaptığı gibi stabil bir işletim sistemi yapmasını istiyoruz. Yeni Android değil. iOS nasıl 2 gb ram ile harikalar yaratıyorsa Microsoft'un Windows 10'u da bunları yapabilmeli.

furyzer0

furyzer0

Üye
Mesele RAM falan değil, biz Microsoft'tan Apple'ın yaptığı gibi stabil bir işletim sistemi yapmasını istiyoruz. Yeni Android değil. iOS nasıl 2 gb ram ile harikalar yaratıyorsa Microsoft'un Windows 10'u da bunları yapabilmeli.
Android de 2 gb ile adam gibi çalışıyor zaten iphone gibi stabil olması iphone gibi kafes olması lazım kimse de bunu istemez ha gelişir mi gelişir ama ios kadar stabil olması için onun kadar kısıtlı olması lazım

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Halen Androidi şikayet mi ediyoruz bence çark tersine döndü. Android betadan çıkmak üzere malesef wp 7 ile betaya geçiş yaptı amiral gemilerde bile tam final sürüm yok. Umarız ios gibi market ve sistem toparlanır artık yeter diyoruz ms parayı sevdiği gibi insanları da sevsin. Orada çalışan ekip parasını hak etmiyor yada sebeb olan yönetim

• Beğen
Tepkiler: 0343434

onursarii

Üye
Android de 2 gb ile adam gibi çalışıyor zaten iphone gibi stabil olması iphone gibi kafes olması lazım kimse de bunu istemez ha gelişir mi gelişir ama ios kadar stabil olması için onun kadar kısıtlı olması lazım

Ona bakarsan şuan windows 10 da adam gibi çalışıyor ama zaman geliyor uygulama açılmaz oluyor veya saniyeler geçiyor açılması için. iOS'u stabil yapan yazılımı. Adamlar yapmış ve bir numara oldukları için de kendi mallarını kullandırtmak için kısıtlıyorlar ama bu günlük kullanımı etkileyen kısıtlama değil.

furyzer0

furyzer0

Üye
Ona bakarsan şuan windows 10 da adam gibi çalışıyor ama zaman geliyor uygulama açılmaz oluyor veya saniyeler geçiyor açılması için. iOS'u stabil yapan yazılımı. Adamlar yapmış ve bir numara oldukları için de kendi mallarını kullandırtmak için kısıtlıyorlar ama bu günlük kullanımı etkileyen kısıtlama değil.
Ben daha telefonumdan tv ye video indirip atanayacaksam stabil olsun bana gore değil ha ben sadece sadece sosyal medyaya girerim dersen git iphone al ama en basitinden dosya indirmek bile yok

mTalk'tan gönderildi

0343434

0343434

Üye
Ben daha telefonumdan tv ye video indirip atanayacaksam stabil olsun bana gore değil ha ben sadece sadece sosyal medyaya girerim dersen git iphone al ama en basitinden dosya indirmek bile yok

mTalk'tan gönderildi

Şöyle bir durum var ki iPhone sırf Türkiye için üretilmiyor. Dünyada internet kullanım ücretleri çok daha ucuz ve insanlar çoğu dosyalarına bulut depolama üzerinden erişiyorlar. Zaten bu cihazların ücretleri de öyle herkesin erişebileceği seviyede değil. O yüzden hani sizin sözleriniz evet Türkiye gibi gelir seviyesi çok yüksek olmayan ülkelerde geçerli olmasa bile Avrupa ve Amerika'da tam tersi bir durum oluyor.

furyzer0

furyzer0

Üye
Şöyle bir durum var ki iPhone sırf Türkiye için üretilmiyor. Dünyada internet kullanım ücretleri çok daha ucuz ve insanlar çoğu dosyalarına bulut depolama üzerinden erişiyorlar. Zaten bu cihazların ücretleri de öyle herkesin erişebileceği seviyede değil. O yüzden hani sizin sözleriniz evet Türkiye gibi gelir seviyesi çok yüksek olmayan ülkelerde geçerli olmasa bile Avrupa ve Amerika'da tam tersi bir durum oluyor.

Bulut sistemini biliyorum o konu doğru olabilir ama benim demek istediğim daha çok mesela instagram bir fotoğraf kaydetmek 9gag den bir gif kaydetmek bunlar engelli dışarışdan uygulama yüklemek de yasak bunları yapmak için jailbreak yapmak gerekiyor bu sefer güvenlik diye bir şey kalmıyor normal kullanıcı için sorun değil ama biraz ileri bir kullanıcı için bile sorun olabilir

technogamer2345

Üye
Teknolojinin akimina ugramissiniz. Teknolojiyi kurcalaya kurcalaya iyice yoldan cikmissiniz. Adam diyorki 6 gb ramli android mi mantikli 3 gb ramli lumia mi? Adam istiyorki saglam olsun belki aksiyonlu bi anda sikisir 6 gb rame ihtiyacim olur falan. Hic gerek yok bunlara. Sonra snapdragon 820 cikmis bu model android mi mantikli yoksa 808 li lumiami? Demekki lumia ya bu hayli hayli yetiyor. 512 mb ramli ucuz lumialarin androidte 1000 tl lik telefonkarin anca kaldirdigi oyunlari bile oynatabildigini hatirlatmakta yarar var.

Birde fiyatlar denmis. Lumia malzeme ve digrr ozellikleriyle alisilmisin disinda geldi. Ote yandan 500 tl bi isletim sistemine bile fazla ama microsoft klasikligine verelim. Bunu biraz arastirmak lazim.

Ben valla bi lumia kullanmak cok isterdim. Verseler elime bi tane hazirim. 640 XL yi gorunce icim gidiyor. 950 XL de ozellikleriyle cok iyi. Bence on yargilarinizi atin ve akisina birakin.

Bu arada hayirli oruclar yine basladik. :p

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, maydinmaydin ve Esendağlı
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Microsoft ve Lumia cephesinde yaprak kımıldamıyor. Durum nedir ne oldu kimseden çıt yok. Ne sızıntı var ne bişey. 950'ler marketlere girmedi. 850 söylentilerinin arkası kesildi. Surface bekleniyor deniyor ama gelişme yok. WP10 zaten birinci nesil cihazlara gelmedi ve o konuyu da kapattık. 8.1'e uygulama destekleri verilecek mi verilmeyecek mi muamma. Diğer markalar her gün yeni bir telefon duyuruyor. Ne olacak bizim halimiz fikri olan var mı?

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Microsoft ve Lumia cephesinde yaprak kımıldamıyor. Durum nedir ne oldu kimseden çıt yok. Ne sızıntı var ne bişey. 950'ler marketlere girmedi. 850 söylentilerinin arkası kesildi. Surface bekleniyor deniyor ama gelişme yok. WP10 zaten birinci nesil cihazlara gelmedi ve o konuyu da kapattık. 8.1'e uygulama destekleri verilecek mi verilmeyecek mi muamma. Diğer markalar her gün yeni bir telefon duyuruyor. Ne olacak bizim halimiz fikri olan var mı?
Seneye yıl ortasında bir telefon çıkacak 3500-4000₺ ye, meraklısı alacak geri kalanı alamayacak. Mevcut telefonlarda tamamen silinip gidecek. Bizde boş yere yıllarca kobaylık yapmış olacağız. Başka ne olacaktı?

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin

Üst Alt