Haber Lumia 950 Ve Lumia 950XL Türkiye’de!

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
O söylenti gerçek oldu

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: 0343434, sfgnrl ve ceza87

0MG90

0MG90

Üye
Bizimkiler hayatta böyle bir şey yapmaz. Para kazanamazlar yazık olur.

onursarii

Üye
Kampanya böyle değil de fiyatlar yarıya düşürülerek yapılsa daha etkili olurdu sanki.

0343434

0343434

Üye
Aynı seye denk geliyor bir de Turkiye de yapılsa islerin gidişatı bayağı değişir.

iPhone 6 ile uygulamasından gönderildi.

braayn

braayn

Üye
ps4 satıp xbox one mi alak :)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Tabi satamayınca bedava verirler. Ellerinde patladı
Adamlar zaten öyle milyonlarca satma iddiasında değillerdi.

Bu arada iş Microsoft olunca herkes gider yapıyor ama aynı kampanya Amerika Birleşik Devletleri'nde LG G5 ve Galaxy S7 için de var. Hayırdır onlar da satamıyor demeden edemiyor insan :hmmm

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Adamlar zaten öyle milyonlarca satma iddiasında değillerdi.

Bu arada iş Microsoft olunca herkes gider yapıyor ama aynı kampanya Amerika Birleşik Devletleri'nde LG G5 ve Galaxy S7 için de var. Hayırdır onlar da satamıyor demeden edemiyor insan :hmmm
O fiyatlarla hiçbir üretici satamaz abi. Önceden microsoftun fanlığını yapıyordum ama artık o da bitti. Gene bizi üzdüler güncelleme konusunda

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
O fiyatlarla hiçbir üretici satamaz abi. Önceden microsoftun fanlığını yapıyordum ama artık o da bitti. Gene bizi üzdüler güncelleme konusunda
Yoo aslında çok da güzel satıyorlar. G5 satışlarının başlangıç olarak G4'ün iki katına yakın olduğu söyleniyor. Sadece Kore’de günlük ortalama 8 bin adet satıyor. Keza S7 de öyle. Belki de Samsung'un S3'ten sonraki en iyi satış rakamları gelebilir. Ki bunu konuştuğum satış kanalı yetkilileri de söylüyor. S7 satışları şu an için Türkiye'de de çok iyi durumda. Yani adamlar satıyor ama rekabet için her türlü kampanyayı da yapıyorlar.

Microsoft'un bu kampanyayı yapma sebebi ise farklı. Hem major satış kanallarından çıkmışlar hem de Lumia 950 ve Lumia 950 XL neredeyse 6 aylık cihazlar olmuş durumda. Tabi ki stokları eritmek, satışları canlandırmak için mantıklı bir kampanya.

Fiyatları yarıya indirse daha iyi olurdu demiş bir arkadaş. Doğru bir fikir gibi görünse de burada amaç daha fazla Windows 10 Mobile cihazı kullsnıma sokmak olduğu için bir alana bir bedava daha mantıklı bir strateji.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Microsoft Türkiye'den atak bekliyorum. Lumia 650 alana Lumia 650 bedava :ehe

• Beğen
Tepkiler: symbianbelle, maydinmaydin, sazobalı ve 1 kişi daha
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Yoo aslında çok da güzel satıyorlar. G5 satışlarının başlangıç olarak G4'ün iki katına yakın olduğu söyleniyor. Sadece Kore’de günlük ortalama 8 bin adet satıyor. Keza S7 de öyle. Belki de Samsung'un S3'ten sonraki en iyi satış rakamları gelebilir. Ki bunu konuştuğum satış kanalı yetkilileri de söylüyor. S7 satışları şu an için Türkiye'de de çok iyi durumda. Yani adamlar satıyor ama rekabet için her türlü kampanyayı da yapıyorlar.

Microsoft'un bu kampanyayı yapma sebebi ise farklı. Hem major satış kanallarından çıkmışlar hem de Lumia 950 ve Lumia 950 XL neredeyse 6 aylık cihazlar olmuş durumda. Tabi ki stokları eritmek, satışları canlandırmak için mantıklı bir kampanya.

Fiyatları yarıya indirse daha iyi olurdu demiş bir arkadaş. Doğru bir fikir gibi görünse de burada amaç daha fazla Windows 10 Mobile cihazı kullsnıma sokmak olduğu için bir alana bir bedava daha mantıklı bir strateji.
Burada yapmazlar ama boyle kampanya :) bizimkiler aç gözlü bayagı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
abi süperyaa. birisi 950 xl alsın da 950'yi bana versin nasılsa bedava :D

remzi33

remzi33

Üye
Arkadaşlar L950 XL aldım bir kaç gün önce. Çift tıkla uyandırma niye yok bu cihazda?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
Konunun başından beri yazıyorum olmadığını.
utanç kaynağı
yazık cidden yazık
çift dokunma ilk bizim cihazlarda çıktı ama bırak reklamı desteği geri çekiyorlar
hiç utanmadan söylüyorum ms geri geri gidiyor bu ne saçmalıktır zaten yazılım sıkıntılı donanımdan da çal tam olsun
bir sonraki adımın ne ms sd 450li amiral gemisi model çıkarmak mı
Lumia 925 i 4 kat yün eldiven ile kullanmışlığım var
bu durumda benim kullanıldığım cihaz yenilerden daha iyi
sd810işlemci var ama sorundan geçilmiyor eh msnin birebirkampanyasına şaşırmadım açıkçası

Üst Alt