papakudioflu
Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
O söylenti gerçek olduEkli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
En büyük hatan olurps4 satıp xbox one mi alak
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tabi satamayınca bedava verirler. Ellerinde patladıEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızO söylenti gerçek oldu
Adamlar zaten öyle milyonlarca satma iddiasında değillerdi.Tabi satamayınca bedava verirler. Ellerinde patladı

O fiyatlarla hiçbir üretici satamaz abi. Önceden microsoftun fanlığını yapıyordum ama artık o da bitti. Gene bizi üzdüler güncelleme konusundaAdamlar zaten öyle milyonlarca satma iddiasında değillerdi.
Bu arada iş Microsoft olunca herkes gider yapıyor ama aynı kampanya Amerika Birleşik Devletleri'nde LG G5 ve Galaxy S7 için de var. Hayırdır onlar da satamıyor demeden edemiyor insan![]()
Yoo aslında çok da güzel satıyorlar. G5 satışlarının başlangıç olarak G4'ün iki katına yakın olduğu söyleniyor. Sadece Kore’de günlük ortalama 8 bin adet satıyor. Keza S7 de öyle. Belki de Samsung'un S3'ten sonraki en iyi satış rakamları gelebilir. Ki bunu konuştuğum satış kanalı yetkilileri de söylüyor. S7 satışları şu an için Türkiye'de de çok iyi durumda. Yani adamlar satıyor ama rekabet için her türlü kampanyayı da yapıyorlar.O fiyatlarla hiçbir üretici satamaz abi. Önceden microsoftun fanlığını yapıyordum ama artık o da bitti. Gene bizi üzdüler güncelleme konusunda
Burada yapmazlar ama boyle kampanyaYoo aslında çok da güzel satıyorlar. G5 satışlarının başlangıç olarak G4'ün iki katına yakın olduğu söyleniyor. Sadece Kore’de günlük ortalama 8 bin adet satıyor. Keza S7 de öyle. Belki de Samsung'un S3'ten sonraki en iyi satış rakamları gelebilir. Ki bunu konuştuğum satış kanalı yetkilileri de söylüyor. S7 satışları şu an için Türkiye'de de çok iyi durumda. Yani adamlar satıyor ama rekabet için her türlü kampanyayı da yapıyorlar.
Microsoft'un bu kampanyayı yapma sebebi ise farklı. Hem major satış kanallarından çıkmışlar hem de Lumia 950 ve Lumia 950 XL neredeyse 6 aylık cihazlar olmuş durumda. Tabi ki stokları eritmek, satışları canlandırmak için mantıklı bir kampanya.
Fiyatları yarıya indirse daha iyi olurdu demiş bir arkadaş. Doğru bir fikir gibi görünse de burada amaç daha fazla Windows 10 Mobile cihazı kullsnıma sokmak olduğu için bir alana bir bedava daha mantıklı bir strateji.
bizimkiler aç gözlü bayagıbunu da zaten sadece ms store yapıyor. Bu arada Kampanya amerikada da başladı. Lumia 950 XL 650$ yanında Lumia 950 hediyeBurada yapmazlar ama boyle kampanyabizimkiler aç gözlü bayagı
o işin şakası ps1 den beri kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım xbox one geçmem için elzem bir durum olması lazımEn büyük hatan olur
Yeni nesillerde yok. Eldivenle kullanım da yok. Yazılımla çözülebilecek bir şey.Arkadaşlar L950 XL aldım bir kaç gün önce. Çift tıkla uyandırma niye yok bu cihazda?
şaka değil mi bu?Yeni nesillerde yok. Eldivenle kullanım da yok. Yazılımla çözülebilecek bir şey.
Konunun başından beri yazıyorum olmadığını.şaka değil mi bu?
utanç kaynağıKonunun başından beri yazıyorum olmadığını.