Haber Lumia 950 Ve Lumia 950XL Türkiye’de!

Sponsorlu Bağlantılar

dücane

dücane

Üye
ilginç hocam bendede aldığım günden beri bu özellik mevcut bölgeyi değiştir bide öyle dene bakalım.

hocam senin telefonda mi cift sim kartli ? Bölgeyi Almanya olarak kullaniyorum ama degisen bir sey yok. Soft reset attim sind degisen bir sey yok

byburkay

Üye
İzmir içi sıfır cihaz arıyorum bildiğiniz herhangi bir yer var mı kapalı kutu ? Yoksa illa netten mi alıcaz bahariye iletişim diye bir firma var n11 de bilgisi olan var mı uygun fiyata satıyor diğer firmalara göre,,

Send to from Windows 10 Mobile

furyzer0

furyzer0

Üye
İzmir içi sıfır cihaz arıyorum bildiğiniz herhangi bir yer var mı kapalı kutu ? Yoksa illa netten mi alıcaz bahariye iletişim diye bir firma var n11 de bilgisi olan var mı uygun fiyata satıyor diğer firmalara göre,,

Send to from Windows 10 Mobile
Ben hepsiburadadan aldım sorun çıkmadı 2 gun hatta 1.5 günde geldi

Sent from mTalk using lumia950

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Öncelikle fikir benim değil ma mükemmel bir fikir.

Lumia 950 ve Lumia 950 XL rkd kadrolarında NFC ve kablosuz şarj donanımlarına sahip. Senı şekilde parmak izi sensörüne sahip arka kapakları da yapılamaz mı?

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, furyzer0, Ali_KRKY ve 1 kişi daha
mesutcinik

mesutcinik

Üye
L950 XL kullanan arkadaşların en güncel yorumları nelerdir cihazla alakalı?

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Zaten ikisi arasında ufak bir batarya kapasitesi ve ekran büyüklüğü dışında fark yok fark etmez tabiki

Ali_KRKY

Üye
Zaten ikisi arasında ufak bir batarya kapasitesi ve ekran büyüklüğü dışında fark yok fark etmez tabiki
olurmu işlemci farkıda var :)
950 kullanıcısı olarak batarya performansı çok iyi diyemem ama normal kullanımda yetiyor fakat oyun ve internette fazla gezinme sonucunda akşama ancak yetiyor. normal kullanımıma gelince telefon hep 3g de ve hücresel hep açık konumda kalır bunun harici çok olmasada internette gezinme yaparım mesajlaşma hiç yok denilebilir. bu şartlarda şarjım sabah alıp yatana kadar gidiyor.

kullanım rahatlığı bakımından sıkıntı nadir yaşanıyor kilit ekranı gelmeme sorunu yaşadım bikaç kere buda 2 3 defa güç tuşuna basarak çözülüyor. iris tarama çok güzel çalışıyor. performansı da gayet iyi

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Aslında şarj olayı önemli. Ben wp8 ile 1520 kullandım. O batarya performansı oldukça iyiydi.
Şimdi servise gönderdiğim 1520 için ücret iadesi yapacaklarını söyledi Microsoft yetkilisi gelecek parayla 950xl alayım diyorum. Diğer sistemler cazip gelmiyor hiç neden bilmiyorum.
Şimdi note 5 kullanma şansım oluyor ama beni pek tatmin etmedi geçen 2 hafta boyunca

furyzer0

furyzer0

Üye
Peki o zaman cihazdan genel olarak memnunum şöyle ki ekranı güzel güneş altında kolayca okunuyor.kamerası çok harika s7 ile birlikte piyasanın en iyisi gündüz bence 950 daha iyi gece s7 daha iyi.hızı normal kullanımda iyi ram zaten 1.4 gb doluluk gördüm maksimum.normalde 700-800 mb civarı dolu oluyor.continuumda kablosuz kullanabildim ondan lag var bir miktar ancak hızı telefon ile aynı kablolu kullanma imkanım olacak 1 ay sonra o zaman söylerim. Batarya ömrü bir günü kurtarıyor rahatlıkla cihazı ellemeyince şarjı çok az gidiyor.ancak ekran suresi 4-5 saat. Video izlerken daha uzun gidiyor ancak 3d oyun ve internette gezerken hızlı bitiyor.kasa kalitesi plastik ancak kaliteli plastik mozo kılıfı da aldım. Mozo kılıfı çok güzel siyah deri. Slow ring de kullandığım için ara sıra reset atmak zorunda kalıyorum kararlı yapıda öyle sorunlar yaşamamıştım.uzun kullanımda bariz ısınıyor bu zaten snapdragon işlemci yüzünden. Performansı da düşüyor ama normal kullanımda fark etmiyor ancak ellemeyince hızlıca soğuyor galiba sıvı soğutma sayesinde. İris tarayıcısı başlarda biraz sıkıntılıydı ancak şu an tak diye açıyor gözlük gece gündüz falan dinlemiyor 30 santim civarına kadar algılıyor.ses kalitesi ben 2g de kullandığım için mi bilmem ama aramalarda güzel değil normal telefonlar gibi yani whatsapp dan arayınca çok net operatörden kaynaklıdır bence. Sesi güzel ancak dolby olmaması beni üzdü farkı hissediliyor.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve mesutcinik
mesutcinik

mesutcinik

Üye
Bu mozo'nun kendi sitesinde seçenekler arasında Türkiye yok farklı bir yerden mi aldınız acaba?

furyzer0

furyzer0

Üye
Bu mozo'nun kendi sitesinde seçenekler arasında Türkiye yok farklı bir yerden mi aldınız acaba?
Muser iletişime gelecek dendi ancak bayağıdır gelmedi 1 ay kadar once Amerika gittim orada Microsoft store denk geldi oradan aldım 40 dolara yoksa turkiyede nereden alınır bilmiyorum
Edit:başta çok hoşuma gitmişti ancak şu an çok farklı gelmiyor normal kapaktan normal kapak da gayet kaliteli

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Aslında şarj olayı önemli. Ben wp8 ile 1520 kullandım. O batarya performansı oldukça iyiydi.
Şimdi servise gönderdiğim 1520 için ücret iadesi yapacaklarını söyledi Microsoft yetkilisi gelecek parayla 950xl alayım diyorum. Diğer sistemler cazip gelmiyor hiç neden bilmiyorum.
Şimdi note 5 kullanma şansım oluyor ama beni pek tatmin etmedi geçen 2 hafta boyunca
Cihazın sorunu neydi ki para iadesi verdiler.

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Muser iletişime gelecek dendi ancak bayağıdır gelmedi 1 ay kadar once Amerika gittim orada Microsoft store denk geldi oradan aldım 40 dolara yoksa turkiyede nereden alınır bilmiyorum
Edit:başta çok hoşuma gitmişti ancak şu an çok farklı gelmiyor normal kapaktan normal kapak da gayet kaliteli

Kılıflar çok hoş duruyor gerçekten. Telefona farklı bir hava katıyor.
Cihazın sorunu neydi ki para iadesi verdiler.
Ben ısınma ve hatalı aydınlatma sorunları sebebiyle gönderdim servise. Haziranın 7 sinde. Teleservice değişim kararı verdi bir hafta sonra. Ancak başka hareketlilik olmadı. Pazartesi günü Microsoft'u aradım onlar 1520 için artık ücret iadesi yapıldığını söylediler.

dark_13

Üye
Bence şarjdan dolayı geri çektiler çift tıkla dokunmayı şu an bile 4-5 saat ekran sürresi alıyorum l950 de

Sent from mtalk using lumia 950
lumia 950 xl çift tıkla uyandırma özelliğini içeren güncelleme geldi

furyzer0

furyzer0

Üye
lumia 950 xl çift tıkla uyandırma özelliğini içeren güncelleme geldi
Biliyorum 1 hafta oldu Türkiye ye geleli ben yazdığımda gelmemişti daha

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Dostlar, mozo'nun kendi sitesinden kılıf alan arkadaş var mı aramızda? Gümrük ücreti filan ne kadara patlar bize acaba? Bu kılıflara en hesaplı nasıl ulaşabilirim? Yeni 950 XL aldım giydirmek lazım :)

jetgil

jetgil

Üye
Dostlar, mozo'nun kendi sitesinden kılıf alan arkadaş var mı aramızda? Gümrük ücreti filan ne kadara patlar bize acaba? Bu kılıflara en hesaplı nasıl ulaşabilirim? Yeni 950 XL aldım giydirmek lazım :)
hayırlı olsun hocam cihazınız :)

• Beğen
Tepkiler: mesutcinik

dark_13

Üye
3 ay önce kadar ben almıştım türk lirası olarak toplam 220 civarındaydı ama şimdi daha pahalıdır sanırım malum euro dolar almış başını gidiyor

Üst Alt