Haber Lumia 950 Ve Lumia 950XL Türkiye’de!

Sponsorlu Bağlantılar

BaySerkan

BaySerkan

Üye
yurt dışından getirmeler başlamış ...

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin

enessrsy

enessrsy

Üye
Superman rolü ile tanınan Henry Cavill, instagram hesabından Lumia 950 kullandığını açıklamış.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Adama saydıkları (yüksek ihtimalle) tonla parayı değil tek cihazı verseler bende reklam yaparım :)

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Adama saydıkları (yüksek ihtimalle) tonla parayı değil tek cihazı verseler bende reklam yaparım :)
cihazı vermek mi :) Microsoft reklamımızı yapana 5tl mağaz çeki vercez dese yine ortalık reklamdan geçilmez , en çok paraya çökenlerden biri de ben olurum :)

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
alırsam instagramda bende paylaşıcam.

enessrsy

enessrsy

Üye
cihazı vermek mi :) Microsoft reklamımızı yapana 5tl mağaz çeki vercez dese yine ortalık reklamdan geçilmez , en çok paraya çökenlerden biri de ben olurum :)

Sana bana vermezler de Superman'e elbet verecekler, vermeliler de. Hatırlarsan sanırım Oscar Ödül Töreninde Ellen DeGeneres sahnede elinde Samsung telefon ile gezmiş, epey bir ünlü ile selfie çekmiş rekor kırmıştı paylaşımda. Bizim ülkemizde bile kıytırık mankenlere reklam yapsınlar diye Vodafone zamanında iphone dağıtmıştı biliyorum.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Ocaktan önce TR'ye gelme şansı yok mu bu cihazların hiç?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yeni vergi ve zamlarla :)

Satışa çıktığı bir çok ülkede iki cihaz için de indirimler yapıldı. Bizde de bu kadar geç çıkmasının nedeni fiyatını makul düzeylerde tutmak için olabilir.

mTalk'tan gönderildi

• Beğen
StartTheGame

StartTheGame

Üye
Acaba türkcell vodafone ve avea operatör noktalarına satış için verilecek mi yine

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Acaba türkcell vodafone ve avea operatör noktalarına satış için verilecek mi yine

Güncellemenin operatörlerden verilmeyeceğini düşündüğümüzde telefonunda şahsen operatörler ile birlikte satılmaz diye düşünüyorum

mTalk'tan gönderildi

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve KırmızıBeyaz60
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia 950: 2250 Tl
Lumia 950 XL: 2550 Tl
Lumia 550: 599Tl

Şubat ayında satışa sunulacak.

• Beğen
Tepkiler: ceza87, Esendağlı ve maydinmaydin
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: romedon, bulutsuzgece ve maydinmaydin
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Bu teknolojinin ve kazıklanmanın sonu gelmez. O yüzden oturun oturduğunuz yerde kullanın elinizdekileri :gul:

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin, cemil baba ve skynet
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Bu ms'deki arkadaşların hiçbirinin lumia kullanmadığını ve ıphone kullandığını biliyoruz zaten . Acaba kendi ürettikleri cihazları hiç kullanmadıkları için uzay mekiği falan icat ettiklerini düşünüyor olabilirler mi ? Hep ms'yi suçluyoruz bir de onların açısından bakalım olaya diye söylüyorum :) Alsınlar o telefonlarını continuum'a docks'ınlar ben 1020 ile devam edicem .

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Lumia 950: 2250 Tl
Lumia 950 XL: 2550 Tl
Lumia 550: 599Tl

Şubat ayında satışa sunulacak.
kutu içinden sürpriz bir şeyler çıksa ve office 365 2 yıllık veya 1 yıllık hediye birde Microsoft band verilirse değer gibi ilk süprüzden kastımda dock ünitesi fare ve klavye, biraz hayal gibi ama hatta baya :)

• Beğen

Üst Alt