Windows phone u ve lumia yı severek kullanıyorum ama ne yazık ki Nokia sonrası lumia modellerinin karakteri değişti bana göre umarım bu şekilde devam etmez. Nokia döneminde beğenilir beğenilmez orası ayrı ama tasarım dili diğer markalardan farklıydı, kendine has bir tarza sahipti telefonlar. Şimdi bakıyoruz amiral gemisi diye tanıtılan telefon tasarım olarak ucuz çin malı telefonlardan farklı değil önden bakınca sıradan bir android telefondan farkı yok, kusura bakmasın microsoft ama insanlar o kadar para veriyorsa o alete biraz farklı olmasını beklemek hakkı bence. Lumia 1020 ye, 1520 ye, 930 a bakıyorum sonrada Lumia 950 serisine bakıyorum bana göre tasarım anlamında geriye gidiyor. İnsanlar Lumia yı farklı olduğu için aldı, üzerindeki Nokia logosu için aldı, android den ios dan sıkıldıkları için aldı liste bu şekilde uzar gider ama sen bu farklılığı koruyamazsan insanlar gider başka alacak bi'şeyler bulur elbet. Bu ekosistemi seviyorum ama açıkçası şuan kullandığım lumia yerine daha yeni bir lumia almamı gerektirecek güzellikte bir model çıkaramadı microsoft, bakarsınız Nokia gelir windows phone yapar yine işte o zaman düşünürüz. Böyle devam ederse kaybeden kendisi olacaktır.
mTalk'tan gönderildi