Haber Lumia 950 Ve Lumia 950XL Türkiye’de!

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Valla 1520 alasım geldi :D

Ben 1520'yi pahalı diye zamanında almamıştım . Daha ucuz diye 1020 almıştım . Zaman geçtikçe 1020'nin neden daha ucuz olduğunu anlıyorsun . İşte o çok koyuyor insana :D

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: GianniInfantino

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Lumia 950'nin Ocaktan önce Microsoft Türkiye stoklarına girme imkanı var mı?

merkel02

Kapalı Hesap
Kendim test etmedim bilemiyorum. Ama 3.000 mAh bataryaya rağmen sanki bir sorunları var gibi cihazın. windows 10 Mobile'dan da kaynaklı olabilir.
wp10'u yüklediğimizde aynı durum bizim 1520'yi de etkilemesin?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
wp10'u yüklediğimizde aynı durum bizim 1520'yi de etkilemesin?
Ben şu anda Lumia 930'a yükledim. Öyle aman aman bir fark yok Windows Phone 8.1'e göre. Ayrıca şu anda hiç bir Lumia 920 bendeki Lumia 930'la aynı şarj performansı veremez. Testte bir hata olabilir.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
hemen satayım sana

:)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
gece video nois halen var ancak en azından fotoğraflarda öyle çıkmamış şu gece videoyuda düzeltseler kamera başarılı bence

braayn

braayn

Üye
gece video nois halen var ancak en azından fotoğraflarda öyle çıkmamış şu gece videoyuda düzeltseler kamera başarılı bence
valla kameranın herşey olmadığını anladım.Yani note 5 de idela iphone 6 plus kamerasıda ideal Lg G4'de ideal hatta G3 bile ideal ne olacak altı üstü foto çekip sosyal medyada paylaşıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim, maydinmaydin ve Esendağlı
4MaGuS

4MaGuS

Üye
valla kameranın herşey olmadığını anladım.Yani note 5 de idela iphone 6 plus kamerasıda ideal Lg G4'de ideal hatta G3 bile ideal ne olacak altı üstü foto çekip sosyal medyada paylaşıyoruz.
öyle düşünürsen şuan elindeki cihazın ne eksiği var ben sadece s6 gece iyi çekerken lumia 950xl bu videoda niye böyle az bir fark olsa yine belki sorun olmaz ama nois neredeyse her yerde geceleyin

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Kıyaslamaya bakıldığında bariz lumia 950 önce

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Lumia 950 ve Lumia 950 XL Gsmarena tarafından batarya testine tabi tutulmuş.

Konuşma Süresi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Web browsing

Video playback
1520 Bitirmiş olayı

braayn

braayn

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

bir camera kapışması daha

• Beğen
Tepkiler: Sensation, Esendağlı ve 4MaGuS
braayn

braayn

Üye
950 xl bana göre daha iyi.
kesinlikle daha iyi ama bana hangi cihazı şuanda kabul edersin derlerse iphone derim.Sebebini söylemeye veya anlatmaya gerek yok.Foto olarak da iphone hayli hayli yeter

Esendağlı

Esendağlı

Üye
kesinlikle daha iyi ama bana hangi cihazı şuanda kabul edersin derlerse iphone derim.Sebebini söylemeye veya anlatmaya gerek yok.Foto olarak da iphone hayli hayli yeter
Şu an için kesinlikle haklısın.

• Beğen
Tepkiler: braayn

skynet

Üye
Resimlerin kimi beyaz kimi ise sarımsı acaba hangisi gerçek olan

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
MS ne yapacak belli değil günlük yaşıyorlar sanki günü kurtarma peşindeler güven vermiyor hep acaba ile bakıyoruz

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Superman rolü ile tanınan Henry Cavill, instagram hesabından Lumia 950 kullandığını açıklamış.

Ekli dosyalar

afwerker

afwerker

Üye
Superman rolü ile tanınan Henry Cavill, instagram hesabından Lumia 950 kullandığını açıklamış.
Abi beta instagramı görünce bence telefonu iade etmiştir :aman2::kac:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
volumezoom

volumezoom

Üye
Windows phone u ve lumia yı severek kullanıyorum ama ne yazık ki Nokia sonrası lumia modellerinin karakteri değişti bana göre umarım bu şekilde devam etmez. Nokia döneminde beğenilir beğenilmez orası ayrı ama tasarım dili diğer markalardan farklıydı, kendine has bir tarza sahipti telefonlar. Şimdi bakıyoruz amiral gemisi diye tanıtılan telefon tasarım olarak ucuz çin malı telefonlardan farklı değil önden bakınca sıradan bir android telefondan farkı yok, kusura bakmasın microsoft ama insanlar o kadar para veriyorsa o alete biraz farklı olmasını beklemek hakkı bence. Lumia 1020 ye, 1520 ye, 930 a bakıyorum sonrada Lumia 950 serisine bakıyorum bana göre tasarım anlamında geriye gidiyor. İnsanlar Lumia yı farklı olduğu için aldı, üzerindeki Nokia logosu için aldı, android den ios dan sıkıldıkları için aldı liste bu şekilde uzar gider ama sen bu farklılığı koruyamazsan insanlar gider başka alacak bi'şeyler bulur elbet. Bu ekosistemi seviyorum ama açıkçası şuan kullandığım lumia yerine daha yeni bir lumia almamı gerektirecek güzellikte bir model çıkaramadı microsoft, bakarsınız Nokia gelir windows phone yapar yine işte o zaman düşünürüz. Böyle devam ederse kaybeden kendisi olacaktır.

mTalk'tan gönderildi

• Beğen
Tepkiler: versino2 ve Esendağlı

Üst Alt