Superman rolü ile tanınan Henry Cavill, instagram hesabından Lumia 950 kullandığını açıklamış.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

cihazı vermek miAdama saydıkları (yüksek ihtimalle) tonla parayı değil tek cihazı verseler bende reklam yaparım![]()
Microsoft reklamımızı yapana 5tl mağaz çeki vercez dese yine ortalık reklamdan geçilmez , en çok paraya çökenlerden biri de ben olurum 
O olay pek reklam gibi değil.Adama saydıkları (yüksek ihtimalle) tonla parayı değil tek cihazı verseler bende reklam yaparım![]()
cihazı vermek miMicrosoft reklamımızı yapana 5tl mağaz çeki vercez dese yine ortalık reklamdan geçilmez , en çok paraya çökenlerden biri de ben olurum
![]()
Aralık sonu ya da Ocak ayı başlarında Türkiye lansmanı yapılacak. Yani Aralık ayında satışa çıkması çok zor görünüyor.Ocaktan önce TR'ye gelme şansı yok mu bu cihazların hiç?
Yeni vergi ve zamlarlaAralık sonu ya da Ocak ayı başlarında Türkiye lansmanı yapılacak. Yani Aralık ayında satışa çıkması çok zor görünüyor.

Yeni vergi ve zamlarla![]()
Acaba türkcell vodafone ve avea operatör noktalarına satış için verilecek mi yine
oldu o zaman biz kalkalımLumia 950: 2250 Tl
Lumia 950 XL: 2550 Tl
Lumia 550: 599Tl
Şubat ayında satışa sunulacak.
Valla şaka gibi hiç inanasım gelmiyor. Haberini yazıcam utanıyorum o derece yani.oldu o zaman biz kalkalım
Abi bu fiyata başka telefon almak daha karlı hiç yoktan sistemleri iyiValla şaka gibi hiç inanasım gelmiyor. Haberini yazıcam utanıyorum o derece yani.
Alsınlar o telefonlarını continuum'a docks'ınlar ben 1020 ile devam edicem .kutu içinden sürpriz bir şeyler çıksa ve office 365 2 yıllık veya 1 yıllık hediye birde Microsoft band verilirse değer gibi ilk süprüzden kastımda dock ünitesi fare ve klavye, biraz hayal gibi ama hatta bayaLumia 950: 2250 Tl
Lumia 950 XL: 2550 Tl
Lumia 550: 599Tl
Şubat ayında satışa sunulacak.