Kaworu Nagisa
Üye
-
Konu Sahibi
-
5800 lumialardan daha iyi ses veriyor çünkü çift hoparlörü var ve tiz ve bas sesler ayrı hoparlörlerden çıkıyor bu sayede gayet net bir adres çıkışı oluyor c601in avantajı geniş bir hoparlör çukuru ve sert bir yapısı olması sayesinde sesi iyi yansıtıyorL720 L920 L925 ve N8 hepsini kullandım belki bir 5800 olamaz ama lumia 930 bir harika ses kalitesi var tabi 5800 da çift hoparlör vardı
seni uğraştırıyorum ama şunu dener misinDeneme imkanı bulabildim. C6-01'in ses şiddeti kesinlikle 1520'den daha fazla ama seste bozulma da bir o kadar fazla. 1520 çok daha net bir ses veriyor.
sağolunArkadaşlar L1520 güçlü bir sesin yanında boğulma olmadan kaliteli bir ses veriyor, bundan emin olabilirsiniz.
kulaklıkta sıkıntı olmuyoreğer dış hoparlör senin için çok önemli ise 930 olma çünkü sadece bi hoparlör koyulmuş ama kulaklık olarak hoparlörü daha güçlü olan telefonlardan dahi daha yüksek ses verdigini söyleyebilirim
seste kalite kaybı olmıyor ama öyle çok yüksek bi performansta göstermiyokulaklıkta sıkıntı olmuyor
dış hoparlör tüm lumia telefonlarda tek zaten ama lumia 920-925 gibi telefonlarda sesi sona dayayınca seste bozulma oluyor netliğini kaybediyor
lumia 1520ye göre nasıl netlik yükseklik ve benzeri alanlardaseste kalite kaybı olmıyor ama öyle çok yüksek bi performansta göstermiyo
lumia 1520ye göre nasıl netlik yükseklik ve benzeri alanlarda
Ama şöyle bir durum var 1520, 1400 civarlarına kadar geldi sıfırı. 930 ise 1700-1800Aşşagı yukarı aynı 1520 mi tık daha önde gibi diger benzerlik alanlarında genel olarak kast ediyorsun sanırım şarz hariç her şey aynı gene 4 mikrofon aynı sensörler fakan felan ama 930 un estetik açıdan ve amoled ekranı ile biraz daha zevkli bi kullanım yaşattıgını söyleyebilirim iki telefon arasında kaldıysan 930 u al bence bi bluetooth hoparlör 50 tl
evet ama özellikle kılıflı kullanımda sıkıntı yaşatıyor 5.5 inç olsa büyük ihtimal benimde tercihim olurdu tabikide 1520 minin avantajları var ama dedigim gibi kullanım kalitesi için bence 930 daha mantıklıAma şöyle bir durum var 1520, 1400 civarlarına kadar geldi sıfırı. 930 ise 1700-1800
Fiyatlar eşit olsa dediğin gibi hocam fakat işte fark var 400 az değilevet ama özellikle kılıflı kullanımda sıkıntı yaşatıyor 5.5 inç olsa büyük ihtimal benimde tercihim olurdu tabikide 1520 minin avantajları var ama dedigim gibi kullanım kalitesi için bence 930 daha mantıklı
Aynen öyle hocamhocam o cihazla alakalı bi şey degil tr de olmadıgı için o fiyatlarda şahsen ben olsam yeni amiral gemiyi beklerdim ki buda biraz zor görünüyor microsoft alt segmentte liderligi yakalamışken üst segment için kısa vadede bi yatırım yapıcagını sanmıyorum
lumia telefona Nokia logosu yakışırhocam o cihazla alakalı bi şey degil tr de olmadıgı için o fiyatlarda şahsen ben olsam yeni amiral gemiyi beklerdim ki buda biraz zor görünüyor microsoft alt segmentte liderligi yakalamışken üst segment için kısa vadede bi yatırım yapıcagını sanmıyorum
burada da mıkonuyla alakası yok ta clash of clans çıkacak mı, pc mağazasına düşse de indirsek
bluestacks kullanan bilir hocam arka planda hizmetleri çok yavaşlatır pcyi, autoruns programı işimi gördüburada da mı
Bi bitmediniz gittiniz
katılıyorum sarıyı ben de çok sevdim yeni modellerde bu rengin olmaması büyük eksiklikLumia 1520 benceSarı rengi var bencede zaten en güzel renk bence
Haklısın.katılıyorum sarıyı ben de çok sevdim yeni modellerde bu rengin olmaması büyük eksiklik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?