adadad02
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ilk alındığında iki hafta öyle olur sonra toparlanıyo yavaş yavaş ben genelde dizileri telefondan izliyorum mesela Isınma olmıyor hele hava SoğuksaÖzellikle kamera uygulamasında 5dk'dan sonra ısınmaya başlıyor yekten yekten. Instagram Beta uygulaması zaten facia direk ısınıyor cihaz. Geliştirilmesi gerek fazlasıysa
Ilk alındığında iki hafta öyle olur sonra toparlanıyo yavaş yavaş ben genelde dizileri telefondan izliyorum mesela Isınma olmıyor hele hava Soğuksa
Evet bazı uygulamalar sıkıntı nedenini ms nin bile bildiğinden şüpheliyimCihazdaki ısınma geçti zaten ama instagram beta'da cidden tuhaflık var. Isınmayan cihazı ısıtıyor. 6Tag kullanıyorum o yüzden sıkıntısız tertemiz
şimdi arada donanım farkı var lütfen şarj süresini kendi telefonunuzu baz alaraktan söylemeyin ki 4 çekirdekli bir işlemciden ve 5 inçlik bir ekrandan bahsediyoruz ki pil kapasitesi de belli.3g Kullanımında her cihaz aşırı ısınır ısınmayan cihaz yoktur ve şarj olayına gelince bende 920 var 3.5 yıllık ve 7x24 saat aktif olarak sürekli internet kullanan nagivasyon emailleri kontrol eden bazende evdeki bilgisayarıma uzak masa ile girip yapacaklarımı yapıp çıkan biriyim ve hep gerekmedikce 2g de kullanırım bu kadar çok kullanımda bana şarj 1.5 ila 2 gün gidiyor oyun tutkum yoktur ama müzik dinlerim sana tavsiyem cihazını eğer varsa ( lumia 920 yuvarlak şarj aleti ) bulursan onunla şarj et yada bilgisayarının usb bağlantısı ile et ben o şekilde kullanıyorum mesela bende 925 şarj aleti var inan çok çabuk dolduruyor ama o şarj çok cabuk bitiyor ama kendi 920 şarj aleti yada bilgisayardan usb ile doldurdum ise çok uzun gidiyor tabi bazı optimize ayarları da var nfc bluetut gibi gereksiz şeyleri kapat ekran parlaklığını en düşüge al çok rahat okunuyor ve sonra otomatik yap yani en düşük + otomatik
Vallahi ben Bu işde. Anlamadım her kes 3 5 gün diyorşimdi arada donanım farkı var lütfen şarj süresini kendi telefonunuzu baz alaraktan söylemeyin ki 4 çekirdekli bir işlemciden ve 5 inçlik bir ekrandan bahsediyoruz ki pil kapasitesi de belli.
Vallahi ben Bu işde. Anlamadım her kes 3 5 gün diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?