İpucu Lumia 930 Arka Kapak Değiştirdim

Sponsorlu Bağlantılar

merlin19

merlin19

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 930 Arka Kapak Değiştirdim
Evet arkadaşlar Lumia 930 telefonumun kapağı Beyazdı ben Turuncu rengi ve yeşil istiyordum bulamamıştım aliexpress ten aldığım ürünler bugün elime ulaştı hemen taktım baya cix oldu yorum alayım :D

2 adet kapak satın aldım yeşil ve Turuncu Kapak başına 16 $ ödedim Mart'ın 6 sında sipariş verdim 10'unda çin kargosuna verdiler 1 haftada bizim ptt de gezdi bugün elime geldi kapaklar bire bir orjinal sadece kameranın arkasında bir bölüm var orjinal kapaktan onu hassas şekilde söküp takacağınız kapağa yapıştırıyoruz ayrıca kablosuz şarj bandınıda arkadan söküp aldığımız kapağa takıyoruz sorunsuz devam.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Harbiden dehset olmus

• Beğen
Tepkiler: merlin19
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Hayırlı olsun, rengarenk hoş olmuş :)

• Beğen
kamil5028347

kamil5028347

Üye
Bende 830 için almak istiyorum almış olduğunuz satıcıda 830 içinde kapak varmı Bi link alıp bakabilirmiyim

• Beğen
merlin19

merlin19

Üye
    Konu Sahibi
Bende 830 için almak istiyorum almış olduğunuz satıcıda 830 içinde kapak varmı Bi link alıp bakabilirmiyim
830 için vardı sanırım baya hızlı geldi bana ve çok hoşuma gitti bakayım atayım link

kamil5028347

kamil5028347

Üye
merlin19

merlin19

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar satıcının linki direk nokia bölümünü açtım bu siteden nasıl alış veriş yapacağınızı yardım isterseniz anlatırım sahibinden ve gittigidiyor tarzı para havuzda bekliyor siz onay vermeden ona geçmiyor

Hayırlı olsun, rengarenk hoş olmuş :)
920 içinde hoş şeyler var :D

• Beğen
Tepkiler: ON9 ve kamil5028347
Tolga-GnL

Tolga-GnL

Üye
925 olanıda renkli yapsalarmış keşke :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Süper olmuş

versino2

versino2

Üye
arkadaşlar satıcının linki direk nokia bölümünü açtım bu siteden nasıl alış veriş yapacağınızı yardım isterseniz anlatırım sahibinden ve gittigidiyor tarzı para havuzda bekliyor siz onay vermeden ona geçmiyor

920 içinde hoş şeyler var :D
Bana anlatsan iyi olur aslında 925 için kılıflar o sitede hem güzel hem çok çeşit var ama insan güvenemiyor işte.Gumruk vergisi falan filan var mı ? Kredi kartıyla odemek riskli mi ve hangi satıcılardan alınmalı ? He birde bende pasolig banka kartı var onla da alabilir miyim ?

dakamon

dakamon

Üye
Güzel olmuş :)

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Bana anlatsan iyi olur aslında 925 için kılıflar o sitede hem güzel hem çok çeşit var ama insan güvenemiyor işte.Gumruk vergisi falan filan var mı ? Kredi kartıyla odemek riskli mi ve hangi satıcılardan alınmalı ? He birde bende pasolig banka kartı var onla da alabilir miyim ?

İstediğini ürünü açtıktan sonra sağ tarafta satıcının ismi yüzde olarak puanı alışveriş sayısı vs yazıyor oradan ve satıcının sayfasına girerek yapılan yorumlardan güvenilir olup olmadığına kendiniz karar verebilirsiniz. Birçok kez alışveriş yaptım karşılaştığım en büyük sıkıntı onların yüzünden değil Ptt yüzünden oldu. Diğer sorularınızı bilemiyorum.

braayn

braayn

Üye
Ben aliexpressde L1520 için sarı renk arka kapak bulamadım uygun fiyata bulamadım

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Cyan ve yeşil harika duruyor Nokia'yı Nokia yapan renkler bence bunlar.
(Sarı cyan yeşil)

Luck Star

Luck Star

Üye
Telefonun tasarim bir harika zaten , renklerle de baya iyi olmus gule gule kullan :)

• Beğen
StRonK

StRonK

Üye
Benim kasa siyah onu değiştirebilsem süper olacak ama işte somuru:

merlin19

merlin19

Üye
    Konu Sahibi
Benim kasa siyah onu değiştirebilsem süper olacak ama işte somuru:
Kasa derken :D arka kapağı kast ettin sanırım? yukarıda link verdim kredi kartın varsa alabilirsin ama garanti olayını bilmiyorum garantiye gönderirken mecburen eski kapakla yollamanı tavsiye ederim yani garanti ile işin olduğunda sadece kapak arkasında 2 yer var onları orjinalden söküp yeni aldığına takıyorsun birisi arka kamera modülünün etrafındaki yapışkanlı yer biride kablosuz şarj yeri birde tabi flash olayı var hepside yapışkanlı çok basit bir ara onlarında videosunu çekeceğim forumda arka kapak açma videosu vardı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

StRonK

StRonK

Üye
Kasa derken :D arka kapağı kast ettin sanırım? yukarıda link verdim kredi kartın varsa alabilirsin ama garanti olayını bilmiyorum garantiye gönderirken mecburen eski kapakla yollamanı tavsiye ederim yani garanti ile işin olduğunda sadece kapak arkasında 2 yer var onları orjinalden söküp yeni aldığına takıyorsun birisi arka kamera modülünün etrafındaki yapışkanlı yer biride kablosuz şarj yeri birde tabi flash olayı var hepside yapışkanlı çok basit bir ara onlarında videosunu çekeceğim forumda arka kapak açma videosu vardı
Yok kardeşim arka kapak değil kenardaki metal kısmı diyordum ben :) sendeki gri güzel duruyor benim siyah arka kapağa renkli kapak koysam çok cırtlak durur :)

bu videoyu izledikten sonra imkansız olduğunu anladım :D

Son düzenleme:
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yok kardeşim arka kapak değil kenardaki metal kısmı diyordum ben :) sendeki gri güzel duruyor benim siyah arka kapağa renkli kapak koysam çok cırtlak durur :)

bu videoyu izledikten sonra imkansız olduğunu anladım :D
Siyah gövdeye ki tam siyah da değil o gövde bence beyaz çok şık durur.

Üst Alt