İpucu lumia 925 şarj

Sponsorlu Bağlantılar

ersncak42

Üye
    Konu Sahibi
lumia 925 şarj
merhabalar arkadaşlar yarın lumia 925 alacağım kesin ama googleye lumia 925 şarj sorunu yazdım yüzlerce konu çıktı gerçekten çok mu kötü bu aklıma takıldı ben oyun oynarım internette çok gezerim whatsapp vb. 1 gunu cikarir mi sizce 4-5 saat yogun kullanimda?.Bir de denim guncellemesi gelmis bir duzelme var mi ya da yeni bir guncellemeyle bu sorun duzelir mi?.Bu cihazi kullananlar ne kadar sarjinin gittigini lutfen yazabilir mi tskler simdiden herkese hayirli geceler

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Şarj istiyorsanız 925 ten uzak durun derim.

ersncak42

Üye
    Konu Sahibi
çok kurcalayan biri değilim ama sonuçta mesaj atacaz nete gireceğiz oyun oynayacağız bir günü çıkarmaz mı

conistorm

Üye
çok kurcalayan biri değilim ama sonuçta mesaj atacaz nete gireceğiz oyun oynayacağız bir günü çıkarmaz mı
oyun oynarsan bir gunu kesinlikle cıkarmaz ben ilk cıktığı zaman almıştım o zamandan beri kullanıyorum belkş artık eskidiği için böyle oluyor ama gun içinde hiç oyun oynamıyorum face twitter insta whatsapp felan sık kullanıyorum bi iş gununu rahat cıkarıyor ama tam bir gun çıkarmaz ayrıca daha geçen gun hastanedeyken canım sıkıldığı için oyun oynadım surekli ve muzik dinledim sabah 9 dan 1e kadar nerdeyse aralıksız oyun oynadım ellerim terledi baya :D telin şarjı %100den %25 e felan dustu. Umarım yardımcı olmusumdur

ersncak42

Üye
    Konu Sahibi
tşk ederim kardeşim yani sırf şarj için almaktan vazgeçilmez değil mi ileriki güncellemelerde düzeltilebilir mi

emz

emz

Üye
tşk ederim kardeşim yani sırf şarj için almaktan vazgeçilmez değil mi ileriki güncellemelerde düzeltilebilir mi

Güncelleme değil de 50-60₺ verip bir power bank alsan çok daha iyi. Hiç bir zaman şarj sıkıntısı yazmazsın;)

ersncak42

Üye
    Konu Sahibi
çok tşk ederim önerin için eğer gerçekten çok kötüyse öyle yapacağız artık

başka fikri olan var ise lütfen yazsın

• Beğen
Tepkiler: emz
versino2

versino2

Üye
Daha bu sabah 100 du okuldan eve dönerken metrobuste oynayayım dedim 10 a duşmuş.Yaptığım şeylerde galeride dolaşmak check in atmak be whats ap da konuşma.Goruntu açısından harika bi telefon ben hala beğeniyorum ama şarj mı İllallah ettirdi

ersncak42

Üye
    Konu Sahibi
kardes senin bataryada bir sorun olabilir mi veya 3gyi hep acik mi tutuyorsun

conistorm

Üye
evet bende 3 g sürekli açık hiç kapatmıyorum zaten internet kapalı olduğu zaman şarjı bitmiyor telefonun :D ayrıca tasarımı felan kullanışı cok guzel bi telefon kesinlikle tavsiye ederim sorunsuz bi şekilde 2 yıl felan oldu sanırım alalı çalışıyor hala :)

merlin19

merlin19

Üye
3g kullanırsan yoğun sadece 1 saatte dahi şarjın biter 3g yoğun kullanıp şarjı 1 - 2 saatte bitmeyecek cihaz yok en kral cihazda 3500 mah batarya olsun genede dayanmaz 3g çok şarj yiyor ama 2g kullanırsan bazı özel ayarları var konumlama olayları xbox bağlantısı onları falan kapatırsan öyle ahım şahım oyunlarıda oynamazsan rahat gider 1 gün birde şu var halen 925 lerin şarjında bir istikrarsızlık var ilk format atılınca rahat 2 gün resmen şarjı sömürüyor yani format atıp cihazı sıfırlayıp ertesi gün full şarj ile dışarı çıkarsan telefonsuz kalırsın bizzat denedim bu aslında çoğu wp li cihazda böyle cihaz sisteme alışana kadar iyi sömürüyor birde pil bitmeden takma olayları bataryayı ve performansı bozuyor o yüzden düşük voltaj ile doldurun örnek orjinal şarj aleti ile değilde bilgisayarların usb portu ile ama unutmayın bazı portlar 3.5 volt bazıları 5 volt olur düşük olanda şarj edin zor dolar ama kolay boşalmaz ben 920 cihazı hep usb ile pcdenşarj ediyorum çok uzun gidiyor mesela 930 var full bitik bataryayı onun orjinal şarjı ile 1 saat olmadan full dolduruyor pc takıp şarj ettiğimde cihaz düşük voltaj uyarısı veriyor ama ondan dolduruyorum en azından uzun süre gidiyor

ersncak42

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim yorumlarınız için bugün alıyorum telefonu

ilk aldığımda 8 saat şarj etmek gerekiyor mu ne yapmalıyım

pissed26

pissed26

Üye
kardeş ben 2g sürekli açık oda bildirim almak için kurcalamam gerekmedikçe 3g ye almıyorum aktif olarak sürekli whatsapp kullanıyorum oyun tabikide hayır :D ancak zar zor çıkıyor nedeni 2400 2500 mh bataryayı hakeden bi telefona 2000mh batarya koymaları uzak dur yada alıyosan çok kurcalama ;)

Peocawe

Peocawe

Üye
şarjı çok kafana takıyorsan lumia 1320 al hiç düşünme. performans açısından hemen hemen aynı ikiside. Hem ekran daha büyük, hem renk seçeneği var hemde şarjı mükemmel. fakat kamera açısından hayata küstürür 925'e kıyasla. :D

merlin19

merlin19

Üye
bence 1520 al şarjı kökten çöz :D yalnız 6 inç :D taşımak mesele :D

ersncak42

Üye
    Konu Sahibi
herkese cok tesekkur ederim tavsiyeler icin sarj yuzunden vazgectim discovery2 alacagim