Karşılaştırma Lumia 925 Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 925 Hakkında
arkadaşlar merhaba.
yarın Allah nasip ederse Lumia 925 32gb beyaz alıyorum,siz değerli maxiaile üyelerinden 925 kullananlara sormak istediğim sorular şöyle;

920 de olan cihazın içinde batarya sallanma sorunu 925 de var mı?

920 de olan sesin karşıya gitmeme sorunu 925 de var mı?

920 de olan ön kamera ya toz girme sorunu 925 de var mı?

ve son olarak müzikle ilgili bir soru,hoparlör ses seviyesi 920 den yüksek mi?

şimdiden cevaplarınız için teşekkürler...

ferit.61

ferit.61

Üye
925 de batarya sallanma olayı yok, fakat arka kapak özellikle kameranın çevresinde biraz parmağını bastırınca çıt çıt diye ses çıkartıyor, oda sanırım kapağın altnda bazı parçalar vs.. açıkta olduğu için. Sonuçta bastıracak değilsin ama arka kapak 920 gibi taş gibi değil... Daha hassas bana göre.

Sesin karşıya gitmeme olayı çok şükür yok cillop gibi, en azından bana denk gelmedi.

Ön kameraya toz girme olacağını sanmıyorum çünkü 920 de ki şikayetleri göz önüne almışlardır sanırım. 1.5 ay kullandım sıkıntı yaşamadım.

Şöyle diyeyim çok dikkat etmedim ama abim bir gün Lumia 920 ile gelmişti (benim gazımla aldı :) ) ikisinden de sistemdeki zil seslerinden açtım aynı olsun diye. Dediğim gibi çok fazla dikkat etmedim ama hemen hemen aynı gibi geldi ses seviyesi.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Hayırlı olsun kardeşim bence gri ya da siyah al cunku beyaz da telefon 3 renk olur ve bence çirkin oluyor

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
bulamadım uygun fiyata maalesef o yüzden beyaz almak zorunda kaldım.bilgiler için de çok teşekkürler arkadaşlar.

respection123

Üye
Gücün yetiyorsa 1020 tavsiyemdir. Fakat 925 te iyi.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
Gücün yetiyorsa 1020 tavsiyemdir. Fakat 925 te iyi.
keşke yetse ama ilerki hedefim 1520 o yüzden 1020 ye bulaşmıyorum :)
bide 925 için kapak önerirseniz resimleriyle olursa extra sevinirim:)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hayırlı olsun. CC-3069'la birlikte kullanıyorum ve bahsettiğin sorunların hiç birisi yok.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Aslında 920'de sesin karşıya gitmeme sorunun yaşanmasının sebebi diğer modellere göre daha çabuk tozlanmaya müsait olması.
Sürekli ama sürekli cebinizde taşımadığınız sürece, ne kadar dikkatli kullanırsanız kullanın her yerinden toz alıyor.
Evde, işte, arabada, cafede masanın üzerine koyar açıkta bırakırsanız yandınız.
Bana göre burada kullanıcıdan ziyade Nokia'nın cihazın dış dizaynında yaptığı hatalar var.
Ağırlık ve kalınlığı bir yana bırakırsak (ki bana göre sorun değil), hoparlörlerin yeri, toza karşı izolasyon olmaması bunlar günlük kullanımda sık sık sorun teşkil edebiliyor.
Ancak telefon gerek sistem, gerek kamera, gerekse diğer özellikler açısından gerçekten çok güzel bir telefon.

Nokia 925'te bu eksiklikleri neredeyse tamamen giderdi.
İncelik, hafiflik, lens sayısında artış...
Ve tozlanma derdi de yok bildiğim kadarıyla... :oke:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, kimbilir_01 ve -Börteçine-
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
Aslında 920'de sesin karşıya gitmeme sorunun yaşanmasının sebebi diğer modellere göre daha çabuk tozlanmaya müsait olması.
Sürekli ama sürekli cebinizde taşımadığınız sürece, ne kadar dikkatli kullanırsanız kullanın her yerinden toz alıyor.
Evde, işte, arabada, cafede masanın üzerine koyar açıkta bırakırsanız yandınız.
Bana göre burada kullanıcıdan ziyade Nokia'nın cihazın dış dizaynında yaptığı hatalar var.
Ağırlık ve kalınlığı bir yana bırakırsak (ki bana göre sorun değil), hoparlörlerin yeri, toza karşı izolasyon olmaması bunlar günlük kullanımda sık sık sorun teşkil edebiliyor.
Ancak telefon gerek sistem, gerek kamera, gerekse diğer özellikler açısından gerçekten çok güzel bir telefon.

Nokia 925'te bu eksiklikleri neredeyse tamamen giderdi.
İncelik, hafiflik, lens sayısında artış...
Ve tozlanma derdi de yok bildiğim kadarıyla... :oke:
ali abi nin dediği kılıf ve diğer kılıf tavsiyelerinizi bekliyorum.satılan yeri de yazarsanız sevinirim.ali abi nin dediği kılıfı bulamadım çünkü:( ve @bulutsuzgece abi me düşüncelerinden dolayı çok teşekkür ederim...

merlin19

merlin19

Üye
Öncelikle bazı konulara açıklık getirelim 920 tümünde batarya oynama olayı yok ( 2 yıldır bende öyle birşey olmadı 1000 kez düşürdüğüm halde.. ) 2. olay ön kamera toz olayı bende öyle bir sorun yok arkadaşlarımada tavsiye edip aldırdığım 920 lerdede ben ne batarya sesi nede toz olayını görmedim.. ses olayına gelince 920 ses kalitesi 925 i dağıtıyor bunun sebebide 920 deki ses çıkışları altta 2 tarafta 925 lerde ses çıkışı arka kapakta o yüzden yan yana koyun 920 her şekilde 925 i ses konusunda bastırıyor bende hediye olarak 925 eşime aldım diğer konulara gelince 925 daha zarif ve ince ve inanılmaz derecede hafif ilk elinize aldığınızda yada telefonun görüntüsünden ağır sanıyorsunuz ama kuş gibi zaten kenarlarının aliminyum olmasıda taşıma sırasında çok farklı bir his veriyor yani telefon ben buradayım der gibi :) uygulama olayında hemen hemen zaten aynı ama Kamera konusunda gelirsek 920 kamera ve video çekimi 925 den daha net ve iyi bizzat aynı kadrajlarda fotolar ve videolar çektim ama nafile çekilen foto boyutu örnek 2 mb olsa dahi 925 lerin 920 lerde 1.5 mb ise dahi çok net 925 lerin optik lenslerinde bir sorun var sanırım 920 anında otomatik netleme yapıyor ve tuşa bastığınızda görüntüyü netleyip anında öne getiriyor ama 925 o kadar başarılı değil odaklamada sorun var yazılımsal sanırım bakacağız eğer düzelmezse ben servise yollucam 925 i fs değerleri falan fark ediyor çekimlerde sesin karşıya gitmeme olayı ilk aldığımda bendede olmuştu sonra güncellemelerle gitti dahada yaşamadım işin garibi ses sorununu ben 920 de türkcell hattımda yaşarken diğer hattım vodafone de hiç yaşamadım büyük ihtimal o sorun türkcell kaynaklı idi 925 de öyle birşey yaşamadık henüz ama wifi çekim kalitesi 920 den çok düşük aynı mesafelerden örnekevdeki modemi lumia 920 600 metreden görüyorken 925 fazla görmüyor ve çekimi düşük sanırım oda yazılımlarla alakalı..

4MaGuS

4MaGuS

Üye
öncelikle ben şöyle bir kılıf kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım

şöyle bir sitede satılıyor
ben bunu nokia careden 49tl ye almıştım telefonda ne ses olayına nede kamerada toz lanma falan oldu telefonu bir defa yere düşürdüm bir şey olmadı sapa sağlam 4 aydır kullanıyorum batarya sallanma diye bir şey yok hoparlör sesi 920 yeterince güzel bence
üste verdiğim 920 kılıflarının 925 benzerleri şunlar

sitede buyrun
ancak bunu nokia bayisinde bulabilirsiniz büyük ihtimal ordan biraz pahalı oluyor ancak ben almışken düzğün bir şey olsun çünkü telefonu koruyacağı için öyle düşündüm

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
şimdi aldım telefonu siyahını hemde ve çok güzel işin garibi extralar bölümünün en altında made in china yazıyor ve bişeyler daha eve varınca ss koyarım,sizlerde de varmı buna benzer bir yazı?

Akhtoher

Akhtoher

Üye
şimdi aldım telefonu siyahını hemde ve çok güzel işin garibi extralar bölümünün en altında made in china yazıyor ve bişeyler daha eve varınca ss koyarım,sizlerde de varmı buna benzer bir yazı?

Herkeste var o rahat ol :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hayırlı olsun güle güle kullan:locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...