Tavsiye lumia 925 - kameraya ilişkin sorular

Sponsorlu Bağlantılar

ersncak42

Üye
    Konu Sahibi
lumia 925 - kameraya ilişkin sorular
arkadaslar ben daha bugün lumia 925 aldım fakat kamerası beni hiç memnun etmedi telefona güncelleme yüklemedim lumia amber yazıyor kamera kumlanma yapıyor aşırı derecede bi de zoom yapıyorum iğrenç hele nokia smart camı açıyorum o daha beter kumlanma yapıyor ne yapmamı önerirsiniz güncelleme ile düzelir mi yoksa böyle mi hep yani benim eski nokia 700 telefonum bile bundan iyi çekiyor

rainman3545

rainman3545

Üye
Güncellemelerini yaparsan düzelecektir.

ersncak42

Üye
    Konu Sahibi
Ama bazıları ısınma sorunu ve şarj sorunu var demişler şu anda hiç ısınma veya batarya sorunu yok 30 dakikadır kurcalıyorum %91 eğer guncellersem bu sorunlar ortaya çıkar diye korkuyorum

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
amber demek wp8.0 demek, sen 8.1 nimetlerini tatmıyorsun şu an :)

skynet

Üye
Pc'ye programı kur ve usb ile bağlayıp mevcut son sürüm güncellemeyi yükle

Serhan

Serhan

Üye
925 Kamerasından Memnun Kalmadın mı :bangin::bangin::bangin:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

ersncak42

Üye
    Konu Sahibi
deklanşöre basılı tutmak gerekiyormuş çok güzel çekmeye başladı ama Nokia Smart cam aşırı kotu çekiyor :)
Bu arada bu telefonu almayacaktım şarj ve ısınma yüzünden vazgeçmiştim ucuza denk geldi gram ısınmıyor telefon inş hep böyle olur iyi ki almışım :)

• Beğen
Tepkiler: Serhan
meg1ddo

meg1ddo

Üye
güncelleme yaparsan eğer en son güncellemeyi yükler, lumia 925 te windows 8.0 dan 8.1 DEnim e kadar bütün güncellemeleri kullanma şansım oldu bana göre en iyi kamera black güncellemesindeki kameraydı keşke o kamera olduğu gibi geri getirilse.

ersncak42

Üye
    Konu Sahibi
Bir sorum daha olacak data senseye baktım wifi 244 mb diyor ben daha 10 dakika bile durmadım maxicepte neden bu kadar çok yazıyor

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Güncelleme yaptıysa

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Mağaza. ... Ayarlar Otomatik güncellemeyi kapat. Sistem arka planda uygulamaları güncelliyor
Ayrıca menü > ayarlar > Telefon güncellemelerini kontrol edin.

ersncak42

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim önerileriniz için

ersncak42

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bir sorum daha olacak ben bütün güncellemeleri yaptım ama ekstralar + bilgi kısmında lumia cyan yazıyor ve guncelle dedigimde telefon güncel diyor denim olması gerekmiyor muydu

skynet

Üye
Eğer cihazınız 32Gb'lık ise daha ona denim gelmedi

ersncak42

Üye
    Konu Sahibi
Hayır 16 gb