Tavsiye Lumia 925 Kamera Uygulaması Tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 925 Kamera Uygulaması Tavsiye
Lumia 925 kullananlar bilir (belki diğer modellerde de böyle) amber güncellemesinde kamera harikayken black ile birlikte çok kötü bir hal aldı, özellikle aşırı sıkıştırma yüzünden fotoğrafları çektikten sonra bir perde gibi üstüne gelen sararma olayına sinir olmuşuzdur, varsayılan kamera bir nebze nokia kamera uygulamasından daha iyi bana göre ama onda da bu sararma var, bunların dışında mağazada yerleşik kamera uygulamasına tercih edilebilecek kalitede bir uygulama varmı? kullanan yada bilen paylaşsın bizimle, çok sayıda kamera uygulaması var ve çoğu da effect uygulamalar, sadece resim çekmek için istiyorum, gerekirse ücretli de olsun satın alırım yeterki şu 6 lensli şahane pureview kameramız adam akıllı iş çıkarsın bize, ProShot diye bir uygulama var mesela beğendim bunu ama daha iyisi varsa önerebilirsiniz.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
ImagineCam uygulamasını denedin mi?

Su Arıtma Cihazından gönderildi

4MaGuS

4MaGuS

Üye
camera 360 fena degil bence onu kur birde sistemi 8.1 yap öyle dene

• Beğen
Tepkiler: meg1ddo
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
bu uygulamalar sizce nokıa kameradan daha iyi mi

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bu uygulamalar sizce nokıa kameradan daha iyi mi
renk konusunda sıkıntı yaşıyanlarda bir nebze üsteki verdiğimde biraz daha iyi gibi, ama ben hiç kullanmıyorum kendi 2 tane kamerası yeterli geliyor ne olur olmaz diye dursun

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
camera 360 daha çok effect amaçlı bir program gibi, benim istediğim sadece normal fotoğraf çeksin effektle ilgili hiçbişey olmasın. Amacı fotoğraf çekmek olsun effect vermek değil.
camera 360 fena degil bence onu kur birde sistemi 8.1 yap öyle dene
sistem 8.1 şu an

Murat Alper

Murat Alper

Üye
creative camera programını kullan çok başarılı bir kamera uygulamasıdır

• Beğen
serverfun912

serverfun912

Üye
HDR4 veya 4HDR diye bir uygulama vardı.

• Beğen
4MaGuS

4MaGuS

Üye
camera 360 daha çok effect amaçlı bir program gibi, benim istediğim sadece normal fotoğraf çeksin effektle ilgili hiçbişey olmasın. Amacı fotoğraf çekmek olsun effect vermek değil.
sistem 8.1 şu an
bende senin gibi düşünüyorum aslında blackle kamera bozuldu biraz geceleri hele vidyo çekmeyin derim aşırı karanlık ortamda, neyse 2-3 gün önce bir resim çekmiştim istersen bak bir ona bence yine hiç fena sayılmaz bu arada aynı resmi s4 ilede çektim pc de kıyasladım benimki yine daha iyi çekiyor herşeye rahmen resimlere Macro Çekimler | Sayfa 14 - MaxiCep burdan bakabilirsin

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
:oke:

• Beğen
meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
:oke:
yoldayım eve gidince denerim, teşekkurler
bende senin gibi düşünüyorum aslında blackle kamera bozuldu biraz geceleri hele vidyo çekmeyin derim aşırı karanlık ortamda, neyse 2-3 gün önce bir resim çekmiştim istersen bak bir ona bence yine hiç fena sayılmaz bu arada aynı resmi s4 ilede çektim pc de kıyasladım benimki yine daha iyi çekiyor herşeye rahmen resimlere Macro Çekimler | Sayfa 14 - MaxiCep burdan bakabilirsin
kameranın bu hali bile piyasadaki en iyilerden ama blackten önce çok fena bir performansı vardı blackten sonra bozdular.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS

acidburn45

Üye
creative camera ücretli olanı daha iyi
birde benim herzaman kullandığım Proshot vardı en iyi randımanı onda aldım bulanık dahi olsa manuel netleme var...

• Beğen
meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
ProShot şu an var bende, şu ana kadar incelediğim en iyisi, ücretli olanları dene usuluyle kullanıyorum orda da kaydetme olmadığı için sadece çekerken inceleyebiliyorum fotoğrafları o yuzden net bir karara da varamıyorum, ProShot iyi ama.

Üst Alt