theposies
Üye
Ya ben anlamiyorum. Xperia t ile lumia920nin donaninimi birebir ayni ama ayni site xperianin gpusundan bahsederken gayet basarili grafikler cikartir diyor. Lumia920den bahsederken gunumuz icin yetersiz kalabilir diyor. Halbuki ikisi de qualcomm msm8960 1.5ghz dual core cpu adreno 225 gpu ya sahip. Ayrica xperia t nin ekran cozunurlugu 1280x720 lumia ise 1280x768. Piksel dansitesi ise 335ppi ile piyasadaki en yuksek goruntu kalitesini veren bir cihaz. Biraz tarafsiz olun allah icin bu kadar android fani bir site daha yok hatta ismi android olan siteler bile bunlar kadar fan degil.
ayndn katiliyorum abi

evet öyle ama marketinin gelişmesi için en az 1-2 yıl geçmesi lazım.. yani kısaca sen şimdilik bir androidle veya şu anlki telefonunla idare et, lumia 920 den sonra çıkan ilk ve en yeni lumiayı satın al derim
hele bide unity 3d desteğini vereceğini açıkladğı windows phone'a daha çabuk yerleşe bilirse bide ohhh..
nedense türk milleti nokia'yı öve öve bitiremiyor; abd'de ise lumia 900'ler kontratlı fiyatı olan 49$dan alıcı bulamadılar ..