Lumia 920?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
market çok da kötü değil. Gerekli uygulamalar var zaten. Lumia 920'de gözün kaldıysa al gitsin. Ama ne zaman gelir bilmiyorum :ehe

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 gelene kadar bekleyeyim. İnternete testler sızana kadar en azından. Sar değeri hiç umurumda değil. Hat takmıyorum bile zaten. Benim için telefon internet ve oyun keyfini crbimde taşıyacağım bir dünya olmalı. Galaxy s advence alacağıma xperia p alırım yada mint.. Samsunglara antipatim var. Alırsam büyük ihtimal, lumia 920 - Htc One serisinden ucuz bişi - xperia mint/p - Htc sensation Xe olacak.. Bunlar arasında bir karşılaştırma olabilir. :tebessüm:

abandonware

abandonware

Üye
Lumia 920 gelene kadar bekleyeyim. İnternete testler sızana kadar en azından. Sar değeri hiç umurumda değil. Hat takmıyorum bile zaten. Benim için telefon internet ve oyun keyfini crbimde taşıyacağım bir dünya olmalı. Galaxy s advence alacağıma xperia p alırım yada mint.. Samsunglara antipatim var. Alırsam büyük ihtimal, lumia 920 - Htc One serisinden ucuz bişi - xperia mint/p - Htc sensation Xe olacak.. Bunlar arasında bir karşılaştırma olabilir. :tebessüm:

punto çok küçük tümünü okuyamadım ama htc serisinden istersen one s derim.. samsung'ada neden antipatin olduğunu çözemedim :hmmm

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
punto çok küçük tümünü okuyamadım ama htc serisinden istersen one s derim.. samsung'ada neden antipatin olduğunu çözemedim :hmmm

Ya şey.. Tasarımları berbat.. Bir nokia ya da sony kadar değiller. Mishal; GS3 , buz dolabı gibi. :(

abandonware

abandonware

Üye

Ya şey.. Tasarımları berbat.. Bir nokia ya da sony kadar değiller. Mishal; GS3 , buz dolabı gibi. :(

bana pek benzer gelmedi :hmmm

neyse ablacım sen hiç bütceden bahsetmemişsin?

• Beğen
Tepkiler: Placebo-
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
  • Beğen
Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Max. 1500 TL ablacım. :op:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
amcalu1

amcalu1

Üye
Htc sensation xe alma işlemci mimarisi eski

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
s4'lü bir One S'de diretiyorum :D

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Lumia 920 forever, gelince al keyfine bak . İphone kazıktı şimdi çifte kazık . :)

• Beğen
Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 forever, gelince al keyfine bak . İphone kazıktı şimdi çifte kazık . :)

Gelsinde bi önce. Bekliyoruz. Nokia ilk başta Türkiye'ye getirirdi hep telefonları. Tii şimdi nerde o kral sefa dönemi.

One S Türkiye'de çift çekirdek şeklinde satılacaktı demişlerdi? :bilmm

abdulsamettopra

Üye
ablacim marketinde unlu uygulamalar var.cok olsa ne yapcan hepsini mi indrcen :)
tasarimi bir bayana uygun.internet kamera zaten super.istedigin uygulamalarin cogu var.daha ne istiyosun :)

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
ablacim marketinde unlu uygulamalar var.cok olsa ne yapcan hepsini mi indrcen :)
tasarimi bir bayana uygun.internet kamera zaten super.istedigin uygulamalarin cogu var.daha ne istiyosun :)

İşte bede onu diyorum. Zaten hespni indirmicem ama genede insan diğer platformlarda gözü kalıyor. Çok oyuncul bi insanımdır ondan yani. Bakalım samsung, htc ve ya sony wp pazarına girerse market en azından biraz hızlı gelişir.

abdulsamettopra

Üye
Oyun uygulama beklentin var. İos sevmiyorsun. Geriye tek android kaliyor. Eger wp8li bir tel alcaksan 1 sene bekle derim.Magzasinin gelismesi için.(android market sevıyesine asla gelemez) Sana önerim galaxy s3 yada htc one x. Ama ios candır=P kullanırsan birkez daha bırakamazsın.=D

bu lafini unutma.androidi gecerse sana hatirlatirim.cunku microsoft bu.google den daha buyuk bir sirket.
market dedigin nedir ki android de 400,000 uygulama varda nolmus?
hepsini yukleycekmisin?
abla lumia al pisman olmazsin uygulama olarak.gun dogmadan neler dogar..

- - - Eklendi - - -

saydigin markalar wp ye girdi bir kac telefonla ama tutulmadi.en gzl wp nokianin

abandonware

abandonware

Üye
s4'lü bir One S'de diretiyorum :D

bencede :evet:

- - - Eklendi - - -

İşte bede onu diyorum. Zaten hespni indirmicem ama genede insan diğer platformlarda gözü kalıyor. Çok oyuncul bi insanımdır ondan yani. Bakalım samsung, htc ve ya sony wp pazarına girerse market en azından biraz hızlı gelişir.

tamamda htc zaten 1997'den beri windows phone (ve windows ce) pazarında :hmmm

Black-killing

Black-killing

Üye
Reis 3310 al kafan rahat olsun.Neden mi 3310 ?

1 - Internet olmadığı için hızını değerlendirmeye gerek yok
2 - Kamerası olmadığı için değerlendirme yok
3 - Çok grafikli bir oyunu rahat bi şekilde oynarsın ( Snake )
4 - Dokunmatik olmadığı için yok multitouch felan kıyaslaması yazmazsın
5 - Ekranı gorilla glass değil ama ondan sağlam :)
6 - Ve en sevdiğim özelliği herşey var yok yok olan Marketi En büyük ve en geniş marketlerden biri

Ve bunlara rağmen hala düşünüyorsan gerisi sana kalmış reis

thuglife

thuglife

Üye
Ezgi sen rahat ol, nokia kolay kolay kötü telefon çıkarmaz,bende çok beğendim lumia 920 yi youtube'dan izlediğim kadarıyla hızlı bir telefon ayrıca live tail de çok hoş görünüyor,bazı arkadaşların iphone'u övdüklerine bakma,wp8 i windows yapıyor kötü bir sistem yapacağını sanmam,mesela apple'ın mac işletim sistemi neden windows la yarışamıyor.Bu arada sony xperia s i neden sattın? sony yeni bir telefon daha çıkarmış oda xperia t ve lumia 920 ile aynı zamanda türkiye piyasasına giriş yapacak.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Nokia'nın şuana kadar yaptığı en iyi telefon ekran çözünürlüğü muhteşem 1280 * 768 en iyisi artı çok stabil ve çok hızlı çekirdek çift ama bazılarına göre düşük gelebilir aksine bence daha iyi şarj ömrü olur ayrıca windows telefonlar fazla özellik istemiyor :) Şu an için bence piyasadakilerine göre 1 adım önde zaten marketi de çok hızlı gelişiyor şimdiden 100.000 uygulamayı geçti kamerası zaten muhteşem Review teknolojisini kullanıyor çift led flaş. Bence harika

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...