Lumia 920?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Ben isteklerine bakarak android yada istememene rağmen ios u öneririm :)sürpriz yaşama en azindan :)

İos bütçe aşıyor işte biraz. :) Zaten Lumia 920, 1500 üstü olursa onuda elerim. Xperia p, mint ya da ona benzer bişi alırım büyük ihtimal. One s fiyatı nedir?

codblackops2

codblackops2

Üye
920 tahminen 1600-1700 tl civarı olacak :)

Kerim.

Kerim.

Üye

İos bütçe aşıyor işte biraz. :) Zaten Lumia 920, 1500 üstü olursa onuda elerim. Xperia p, mint ya da ona benzer bişi alırım büyük ihtimal. One s fiyatı nedir?
İphone4ler?

MoonLife01

MoonLife01

Üye
2000 tlye yakin fiyati olucak tahminen.

Sonynin yeni tellerine bak bence muhteşem duruyorlar .)

haltie

haltie

Üye

Yada lumia 920 yı bekle en az 500 lira ucuzlar bir iki ay sonra:D

Işin sakasi tabi ikinci el düşünebilirsin tanıdık telefoncu varsa

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Aslında 1700 verilir mi diye düşünmeye başladım. :D Iphone kesinlikle tercihim değil. Xperia serisinin son telefonlar nelerdi? -forumdan 3 ay uzak kaldık sony gene 10 teşefon çıkarmış. :ehe: -

amcalu1

amcalu1

Üye
One s türkiyede 1600 lira hem de s3 islemcilisi yurt dışından cok uygun fiyatlarla s4 işlemcili olan getirilebilir

haltie

haltie

Üye
Valla ben bilmiyorum Xperiada ne var ne yok ama lumia alma boşver düşünme bile:D konu başlığını bile değiştir:D Xperia arc de çok güzel bende bir süredir kullanıyorum tasarım performans kamera internet vs çok iyi

doctorrr

doctorrr

Üye
Valla ben bilmiyorum Xperiada ne var ne yok ama lumia alma boşver düşünme bile:D konu başlığını bile değiştir:D Xperia arc de çok güzel bende bir süredir kullanıyorum tasarım performans kamera internet vs çok iyi
parasını haketmeyen bi' cihaz abi n'aptın :ah

haltie

haltie

Üye

parasını haketmeyen bi' cihaz abi n'aptın :ah

Ne gibi mesela o paraya ne alınabiliyor ben sürekli değiştiririm zaten marka takintim yok ios ve android olarak ama :D ben büyük ihtimal yine iphone alicam en iyisi o :)

mesut1979

Üye

arkadas senin lumia ya karsi bir zitligin mi var ,her tarafta kötüleyip duruyorsun.

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
htc one x al işine bak bacım nokiaya bulaşma :cool

haltie

haltie

Üye
arkadas senin lumia ya karsi bir zitligin mi var ,her tarafta kötüleyip duruyorsun.

He ya apple para verdi nokia lumia 920 diye bir model çıkariyormus dedi şirket batacak bizi sen kurtarirsin dedi o yüzden yapıyorum

Adam konu acmis ne alayim ne almayayim diye soruyor bende yardımcı oluyorum pisman olmasın diye sıkıntı yok yani kendi görüşüm

anılbaran

anılbaran

Üye
Lumia 920 alabilirsin pişman olmayacağını düşünüyorum :oke:

• Beğen
Tepkiler: mesut1979

Knickknack

Üye
nokianin facebook sayfasindaki yorumunda 2012 icerisinde Turkiye de olacagini soylemisti ama kesin bir fiyat yok

Polymath

Polymath

Üye
Oyun uygulama beklentin var. İos sevmiyorsun. Geriye tek android kaliyor. Eger wp8li bir tel alcaksan 1 sene bekle derim.Magzasinin gelismesi için.(android market sevıyesine asla gelemez) Sana önerim galaxy s3 yada htc one x. Ama ios candır=P kullanırsan birkez daha bırakamazsın.=D

CasuS_87

CasuS_87

Üye
ablacım :) 920 gerçekten donanımı , tasarımı olsun çok güzel bir telefon :) Tavsiye ederim :)

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Herkese yorum için teşekkürler. :)
Hala kafam karışık.. Marketten beklentilerim var ama bekleyebilirim sorun değil. Metro arayüzü hoşuma gidiyor birde.. Android karışık gibi, hani xperia s kullandım sade idi onda ama her telefonda aynı olmuyor. Max 1500 tl önerseniz daha iyi olur. Iphone zaten pahalı hem ondan istemiyorum hemde jb sıkıntısından.. Lumia 920 gözüm kalmadı değil. :kıskıs:

abandonware

abandonware

Üye

ya şimdi değişen
microsoft ajanı ceo yüzünden meego ve symbiana destek olayları can sıktı evet ama şuan o ceo nun istedikleri oldu destek konusunda elini ardına koymıyacak nokia :ok2:

yuh diyorum başka bişi demiyorum kardeşim :zzz:

- - - Eklendi - - -

telefon önerisine gelince, tavsiyelerim şunlar olur:

- LG Optimus 4x HD (:tl: 1700)
- HTC One X (:tl: 1850)
- Galaxy S3 (:tl: 1850 - 2000 )
(buradan sonrası ucuz)
- HTC One S (:tl: 1500)
- Samsung Galaxy S Advance (şiddetle tavsiye edilir :naughty: - :tl: 1100)
- HTC Sensation XE Lite (:tl: 1300)
- Sony Xperia Sola (:tl: 900)

Dediğim gibi galaxy s advance iyidir: 1 GHz dual core + Mali 400 gpu + 1 gb ram... tavsiyem lumia'yı unutman.. en azından windows phone için yeterince uygulama çıkana kadar :good:

- - - Eklendi - - -

diğer tavsiyem telefoların sar değerlerine bakman ki nokia ve sony bu konuda pek iç açıcı değiller..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...