Lumia 920 ye Facebook hesabımı bağlayınca online kişileri göremiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ceshet07

ceshet07

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 ye Facebook hesabımı bağlayınca online kişileri göremiyorum.
Öncelikle herkese merhabalar hesabımı uzun zaman önce açmıştım fakat online değildim ta ki Lumia 920 alana kadar. :)
Konu başlığında da belirttiğim gibi facebook hesabımı telefonuma bağlayınca online kişiler gözükmüyor. Başka bir hesap bağlayıp onu denedim o hesapta ki online kişileri gördüm.
Daha sonra kendi başıma uğraştım msn de deniyim dedim ve fark ettim ki msn de de görünmüyor online kişiler.
Bu konuda önceden sorun yaşayan ve çözmüş olanlar bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsunlar.
Ayrıca telefon üzerinden bütün ayarları tamam Facebook sohbeti etkinleştir gibi.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Mesajlar Bolumunde Yana Kaydiginda Online Kisiler Gorunur .. Altta Durumunu Ayarla .. (Offline, Online)
Olmazsa .. Facebook Mobil Sitede Online Olanlari Gorebilme Imkani Veriyor ..

ceshet07

ceshet07

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim denedim zaten her şeyini. Benim amacım mesaj yazınca biri haberim olsun ses felan gelsin kendi uygulaması daha güzel.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

ecel54

ecel54

Üye
:hmmm belki kendi sitesinden sohbette çevrimdışı olmuş olabilirsin

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bunun Icin Veri Baglantinin Olmasi Gerekiyor .. Yada Bir Wi-Fi Agina Baglanman Gerekiyor .. Eger Wi-Fi Yoksa .. Data Ayarlarini Kontrol Et ..

ceshet07

ceshet07

Üye
    Konu Sahibi
İnternete bağlanmayı bilmeyecek kadar düşmedik :) Wi-fi ve Turkcell internet üzerinden denedim Microsoft dan bu gün sorun bildirdim 18 aralıkta çözülecekmiş Diğer hizmetlere bağlanma hatasıymış Yani Msn hesabımdan kaynaklanıyormuş Ayrıca Microsoft üzerinden facebook sohbeti online hale getiriyorum ama ofline görünüyor bakalım yarın çözülür inşallah. Olmazsa yeni face açıcam :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...