Nokia Lumia 820 Facebook sohbet.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eyubcan

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 820 Facebook sohbet.
Facebook hesabımı microsoft hesabım ile eşitledim. Yalnız sohbet bölümünde sağ yatırıp çevrimiçi yaptığımda facebook online kişileri göremiyorum. Sadece msn'deki kişileri görebiliyorum. Pil tasarruf modunda değil, Mesajlar ayarlar Facebook sohbet etkin. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Windows live messenger 2012 ile de msn girdiğimde sohbetteki kişiler gözükmüyor facebook bağlantısındaki. Paylaşımlar gözüküyor. Eğer bu sorun microsoft ile ilgiliyse nasıl sorunumu çözebileceğimi açıklarsanız çok sevinirim. İyi günler.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben diye bir Live tile var. Senin kişi kartını gösterir oradan durumunu meşgul olarak ayarla mesajlara girip sola çekince online kişilerini görürsün.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bu meşgul durumunun sırrı ne abi ya :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Valla ben de bilmiyorum çok da kullandığım söylenemez. Ben de Facebook mesajları anlık geliyordu bir kontrol edeyim ayarları dedim bu şekilde çıktı. Durumu uygun yaptım online olanlar gitti ben de tekrar meşgul yaptım geri geldiler.

eyubcan

Üye
    Konu Sahibi
ben diye olan live title yok malesef kaldırmışım heralde onu kişiler var. mesajlar bölümünden de meşgule getiriyorum ama olmuyor malesef.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben diye olan live title yok malesef kaldırmışım heralde onu kişiler var. mesajlar bölümünden de meşgule getiriyorum ama olmuyor malesef.

kişilere girdiğinde sohbet durumunu ayarla var. Oradan da meşgul yapabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt