Lumia 920 Titreşim Bozuldu

Sponsorlu Bağlantılar

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 Titreşim Bozuldu
Arkadaşlar sabah telefonu elime alıp kurcaladığımda başlat geri tuşuna filan bastığımda telefonun titremediğini farkettim. 1 defa daha olmuştu böyle ama kendiliğinden geçmişti. Şuan telefonun hiçbir yerde titremediğini farkettim. Çok hafiften titriyor elle hissedilmiyor yani, kulağımı dayayınca titreşim sesi geliyor ama hiç hissedilmiyor. Yazılımsaldır belki diye düşündüm az önce amber yükledim yine aynı. Telefona da gözüm gibi bakıyorum donanımsal olması imkansız yani. Ne yapmalıyım çözümü var mı bunun ? Yoksa bana da garanti yolu göründü mü ?

ÖEY

ÖEY

Üye
Geri tuşu bende de çok hafif bir titreme yapıyor, normal yani. Keşke hiç titremese :D Ama telefon titreşimi çalışmıyorsa onu ancak servis çözer :)

IVI-Elia

Üye
:hmmm belki güç tasarrufu açıksa ondan olabilir mi ki?

skynet

Üye
Konuyla pek alakası yok ama bende de misal elimde iken geri tuşuna falan basarken titrer ya telefon işte masanın üstünde koyup aynı işlemi yaparken telefon titremeyi kesiyor nedense :hmmm

Sizde de oluyor mu ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu uygulamayı yükleyip titreşim testini yapın. Eger calişiyorsa sorun yazilimsaldir.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
    Konu Sahibi
Bu uygulamayı yükleyip titreşim testini yapın. Eger calişiyorsa sorun yazilimsaldir.

Uygulamayı denedim titreşimi çalıştırdım. 5-10 saniye kadar yine titremedi sadece titreşim sesi geliyodu. Birden titremeye başladı. Sorun çözüldü çok teşekkür ediyorum ali kemal abi. Konu kilit lütfen