bulutsuzgece
Üye
o zaman donanım olarak bir sorun yok tamam ama oyunda kasmasının sebebini bulmam lazım...
Eğer denemediyseniz sıfırlama yada rom flaşlama işlemini deneyin.
o zaman donanım olarak bir sorun yok tamam ama oyunda kasmasının sebebini bulmam lazım...
en son amberi flashlamıştım zaten ama yine deneme mecburiyetindeyim zaten başka çözüm yok.Eğer denemediyseniz sıfırlama yada rom flaşlama işlemini deneyin.
G2 'de Adreno 330 var iPhone a yakın fps veriyor onu napsak ki müdür ?adreno yaramaz, asla adrenolu cihaz almam. power veya mali.
adreno 220 veya 225 olması lazım lumiada onu napsak kiG2 'de Adreno 330 var iPhone a yakın fps veriyor onu napsak ki müdür ?
Asla adrenolu cihaz almam diyorsun da ona itaf ettimadreno 220 veya 225 olması lazım lumiada onu napsak ki

adreno 220 veya 225 olması lazım lumiada onu napsak ki
Ben, o oyunları adreno 205 gpumla oynadım, nova3de zerre kasma yoktu, dark knightta da genel olarak yoktu sorun, bitirdim hatta oyunu ama nova3 kadar akıcı değildi tabi.
Sorun adrenoda değil ki lumiada. Adrenoların oyun konusunda performansı daha da iyidir hatta, diğerlerine göre optimizasyonu bir tık daha önde olabilir. Gayet iyiler, sorun yok yani. Burda sorun ya tüm lumialarda ya da arkadaşın lumiasında bilmiyorum.
Arkadaşım elimdeki telefon Optimus G ve telefonumda Adreno 320 var. Bir tane bile kasma,fps düşüklüğü,donma,takılma vs. olan oyun yok. Telefonda oynayamadığım oyun yok. Adreno 320 gerçekten mükemmel.adreno yaramaz, asla adrenolu cihaz almam. power veya mali.
telefon ile alakalı olması lazım. Gpu testi taptım, bulutsuzgece arkadaşımız gayet normal dedi diğer sayfaya sonucu yazdım. Gayet normal dediğine göre işte sorunun nerde olduğunu anlamak zor. Bilgisayarda yeniden rom yükleyeceğim. Sonra tekrar deneyeceğim eğer gitmişse sorun mutluluktan uçarım, yine aynıysa ne yapmam gerekir bilmiyorum..benim telefonda dediğiniz oyunların hiç birinde kasma yok, acaba telefon ile mi alakalı
o fps değerini ben denemeye çalıştım puan göstermiyor nasıl puana baktın sen ordatelefon ile alakalı olması lazım. Gpu testi taptım, bulutsuzgece arkadaşımız gayet normal dedi diğer sayfaya sonucu yazdım. Gayet normal dediğine göre işte sorunun nerde olduğunu anlamak zor. Bilgisayarda yeniden rom yükleyeceğim. Sonra tekrar deneyeceğim eğer gitmişse sorun mutluluktan uçarım, yine aynıysa ne yapmam gerekir bilmiyorum..
330 görmedim ama ne 320 ne 220'li cihaz almam.Asla adrenolu cihaz almam diyorsun da ona itaf ettim![]()
330 görmedim ama ne 320 ne 220'li cihaz almam.
tüm kutucukları işaretleme. ilk ikisini işaretle yoksa çook uzun sürer test. bitmesini bekle bitince sonucu gösteriyor. telefonu altta almaman lazım yada tuş kilidini kapatma. sonucu göstermesi lazım test bittikten sonra.o fps değerini ben denemeye çalıştım puan göstermiyor nasıl puana baktın sen orda
mali400'de eski ama sağlam320'li olup da Mali 400'den daha iyi çalıştıran cihazlar da var.
330 görmedim ama ne 320 ne 220'li cihaz almam.
tamam, alma.