Bilmiyorum kardeşim benim gerçekten böyle gidiyor. Sende bir sorun olabilir. Bilemiyorum.Sarj nasıl o kadar gidiyor abi ben aktif kullansam 8 saat anca benim telefonda mi sorun
Tavsiye - LG G3 sarj sorunu - MaxiCep şu konuda yardımcı olabilir misinBilmiyorum kardeşim benim gerçekten böyle gidiyor. Sende bir sorun olabilir. Bilemiyorum.
Sattım.Tek merakım lumia 920yi ne yaptın ?![]()

Yurtdışından alınan g3 lerde sıkıntı yok. Ben Yurt dışından aldım sıkıntı çıkmadı. Kesinlikle memnun kalır. İçi rahat olsun. Kesinlikle tavsiye ederim.Güle güle kullanın.
Kapanma sorunu her cihazda var mıdır?
Bir arkadaşa tavsiye ettim birkaç cihaz. Yurtdışına gidecek. Aralarında G3 de var, tavsiye ettiklerim arasında. Sorun yaşar mı G3 alırsa?
Kasmaz hele 3gb ramli olansa hic kasmazhocam oyun performansi asphalt 8 modern combat ve diger seneki cikan oyunlar kasar mi yuksek grafik ayarlarinda
Bunda haklısın ama ayar düşürmede olur diye düşünüyorum o 2k ekran sadece reklam amaçlı şarj ve performans düşmanı samsungda sazan gibi onun peşine takıldı2k destekli oyunlar çıkınca donanımı yetmeyecek, bunu araştırabilirsiniz diğer sitelerden
Hangi modeli g3 ün? 32 mi 16 mı diyorsunuz?hocam ne dersiniz ben fu ll oyun oynarim g3 mu g2 mi lutfen ikisinden birini secin