resimler aynı koşullar da çekilmemiş ağacın gölgesine baktığınız da anlaşılıyor. Birde ağaçlar arasından gelen ışıklara baktığınızda farklı zaman diliminde çekilmiş olduğunu anlarsınız. Lumia 920 ile çekilen resim gündüz çekilmiş bir de led flaş xenon kadar parlaklık vermez hiçbir zaman.
resimler aynı koşullar da çekilmemiş ağacın gölgesine baktığınız da anlaşılıyor. Birde ağaçlar arasından gelen ışıklara baktığınızda farklı zaman diliminde çekilmiş olduğunu anlarsınız. Lumia 920 ile çekilen resim gündüz çekilmiş bir de led flaş xenon kadar parlaklık vermez hiçbir zaman.
Resimler fake.
((arkadan isik veriyolar))
_
Dikkat ederseniz golge olusmus.
kızın golgesi var, demekki biyerden isik vuruyor.
_
Digerleri karanlik.
_
Gece foto cekerken bile galaxy S3 ve one x den daha iyi cekiyo telefonum(galaxy mini 3.2 MP)
Burdanda anlayabilirsiniz fake oldugunu....
_
Eger yanlis yorumlamissam kusura bakmayin,iyi geceler ,iyi forumlar,hayirli aksamlar...
bu fotograflarin cekimi videoya alinmiş ve yayinlandi. Resimler gercek olabilir yani arkadaşlar. Ayni ortamda video cekimleri de yapildi. Videoda 808 920den daha başariliydi.
Diğer resimler de hiçbir ışık gözükmüyor değil mi kameranın çektiği açıya bak ağacın gölgesisin düştüğü yere bak aynı koşullar da çekildiyse bu ne peki.
Teşekkürler bilgiler için,Bu resimler gerçek veya değil ona bişiy diyemem ama ben bu cihaza ve işletim sistemine,ekran teknolojisine ve kalitesine,kamera çekim kalitesine vede cihazın sağlamlığına inanıyorum.
tamam lumia ile işik verdiler veya farkli saatlerde cektiler. Sgs3un gece ve gunduz modu cekimlerinde o kadar işik farki nerden geliyor. Yok eger one x ve sgs3 mod farkiyla bu kadar farkli resimler cekebiliyorsa lumia da bunu işik sensoruyle gece moduna ihtiyac duymadan otomatik olarak yapabilir.
bu fotograflarin cekimi videoya alinmiş ve yayinlandi. Resimler gercek olabilir yani arkadaşlar. Ayni ortamda video cekimleri de yapildi. Videoda 808 920den daha başariliydi.
Diğer resimler de hiçbir ışık gözükmüyor değil mi kameranın çektiği açıya bak ağacın gölgesisin düştüğü yere bak aynı koşullar da çekildiyse bu ne peki.
birde şöyle düşünebiliriz insan gözü ile lumia 920nın çektiği parlaklıkta görüyorsak diğerlerinin daha az olması normal ama o kadar düşük olması normal değil