lumia 920 mi iphone5 mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evarietyw

evarietyw

Üye
    Konu Sahibi
lumia 920 mi iphone5 mi
Bu konunun çok açıldığını biliyorum ancak tekrar açmak istedim. Arkadaşta iphone 5 var kameradan açıldı konu benim 8s i her türlü ezdi. Bunun üzerine Bi telefon bayine gidip l920 ile fotoğraf karşılaştırması yaptık. Sonuç gerçekten bariz belli tek fotoğraf çektik ancak iphone bariz öndeydi bende şok oldum :)

Türe

Türe

Üye
920'de test ettiğim kadarıyla netlemede sorun var. 5 de iyi çekiyor. Ama 920 bir adım daha önde fotoğraf ve video konusunda.

komando04

komando04

Üye
arkadaşım senin de dediğin gibi böyle konular çok açıldı ve silindi,konuyu açarak sadece kirliliğe yol açıyor ve moderatörleride boşuna yoruyorsunız, ilgili karşılaştırmalar mevcut forumda oradan ne yazacaksan yaz kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
hllsvrn

hllsvrn

Üye
iPhone 5'in ve Lumia 920'nin kameraları hemen hemen aynıdır. Ama şu bir gerçek ki, beraberlik sağlanabilir amma velakin, Nokia kadar güzel görüntü veren cihaz'a ben rastlamadım.. :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Konuyu daha açıklayıcı hale getirin.

Karşılaştırma yapmak istediğiniz şey sadece kameraları mı?(Öyle gözüküyor) :) O zaman sadece onu değerlendirelim yoksa şimdi büyük bir kargaşa başlayacak konu yine mağaza ve uygulamalara gelecek :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood
evarietyw

evarietyw

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış anlaşılmasın beyler sadece kamera konusunda gözlemimi söyledim ve sizden fikir almak istedim

alical33

alical33

Üye
920 kamerada daha net fakat pc de açmanız lazım wp de nedense fotoğraflar odak anında çok net fakat çektikten sonra bulanıklaşıyor ama pcde bakınca farkı anlarsınız

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bölümümüzdeki konular arasında aratırsanız, örnek fotoğraflar ve videolarla dolu pek çok karşılaştırma konusu bulabilirsiniz.

:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt