Lumia 920 Hakkında Bir Kaç Soru Yardım Ederseniz Sevinirim.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Video Meraklıları öyle kullanır artık.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
iphone 5in açtığı oyunları lumia 920 kolayca açabilirmi. nova 3ün windows phone 8 için geleceğini görmüştüm. doğru mu sizce ? oyunu kaldırabilirmi iphone 5 kadar akıcı olurmu oyun?

Bihterziyagil

Üye
iphone 5in açtığı oyunları lumia 920 kolayca açabilirmi. nova 3ün windows phone 8 için geleceğini görmüştüm. doğru mu sizce ? oyunu kaldırabilirmi iphone 5 kadar akıcı olurmu oyun?

Ciksin bakalim performansini goruruz

Placebo-

Placebo-

Üye

Çıkacak bütün oyunlar. Modern combat 4, nova filan :) Akıcı olacağına inanıyorum çünkü çok hızlı sistem.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye

Çıkacak bütün oyunlar. Modern combat 4, nova filan :) Akıcı olacağına inanıyorum çünkü çok hızlı sistem.

inş. çalıştırır ya. bu telefon için beklentilerim baya yüksek :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
2 sene içinde ne olacağı bilinmez ama adreno 225 iyi bir gpu.

Kerim.

Kerim.

Üye
2sene gideceğini hiç sanmıyorum

Placebo-

Placebo-

Üye
Giderrr. Bu sözümü unutmayın. Çünkü oyunlar olabilecekleri en üst düzeye geldiler..

vegatablo

vegatablo

Üye
kardesim iki cihazda güzel nokia yı çok severim l920 güzel telefon benim sana önerim s3 alman neden dersen s3 ün kamerası idera edrr kullandım oyun muazzam bide flash player var internet iki cihazda iyi simdi s2 aldım babam s3 ü alınca:(( fakat lumia ların yeni versiyonlarına bekle sonucta sistem yeni biraz otursun simdi bana randroidci demeyin ben objektif baktım kısacası iki cihazda işini görür

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
bu arada nokia suite 3.7.12 beta güncellemesi çıkmışi veya ben daha yeni görüyorum. bilginize :D

Black-killing

Black-killing

Üye
2 yıl gitmese bile Lumia nın yeni modeli çıkar.Onda da adreno 320 kullanırsa 5 yıl gider :D

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
2 yıl gitmese bile Lumia nın yeni modeli çıkar.Onda da adreno 320 kullanırsa 5 yıl gider :D

bu cihaz bana 10 yıl dayanır :D adamlar süper sağlam cihaz yapıyor :) birde senin dediğin gibi gpusu artarsa süper olur :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt