Lumia 920 Hakkında Bir Kaç Soru Yardım Ederseniz Sevinirim.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 Hakkında Bir Kaç Soru Yardım Ederseniz Sevinirim.
Arkadaşlar Lumia 920 almayı düşünüyorum kamera benim için önemli sık oyun oynayan birisi değilim orta seviyede oyun oynayan birisiyim çok uygulamaya gerek yok yani.Müzikte benim için önemli ve görsellikte tabi.S3 ile arasında kaldım birazda kafam karıştı kalite görsellik önemli ve telefondan internetede çok girerim sınırsız internet paketim var internette video izlemeyi gezinmeyi severim.Son olarakta şarjıda önemli tabi bilgili olanınız kullananız varsa lütfen bana yardımcı olsun şimdiden çok teşekkür ederim iyi forumlar.

Bihterziyagil

Üye
gece cekim lumia muazzam. Tasarim sana kalmis hosuna hangisi giderse , muzik kulakligina gore degisir ,saglamlik benim neov de cizik bile yok daha onlara hic bisey olmaz, video izliyosan flash seni en az 1.5 yil goturur(10.3 bile butun videolari aciyo hala) ,s3 alirsan oyuncu olursun o oyunlar seni icine ceker

• Beğen
Tepkiler: krstnck
Kerim.

Kerim.

Üye
2 cihazda ihtiyacını çok iyi karşılar.kamera olarak lumia önde tabi.bu arada lumia biraz kalın bunuda söyliyeyim.

• Beğen
krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Evet dış tasarımı güzel lumianın hoşuma gidiyor videoları açmada flash olmamasına rağmen sorun yaratır mı ?Ayrıca bilmiyorum dediğin gibi olurmu oyun canavarı olurmuyum :)

Bihterziyagil

Üye
flashli siteleri acamaz lumia

• Beğen
Placebo-

Placebo-

Üye
Siz öyle sanın. :) Marketten bir kereliğine satın alacağınız Flash videos ile internetteki bütün Flash içerikleri lumia ile açmak mümkün,

• Beğen
krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Hım sitelerin çoğu flashlı ee nolacak peki bu bir eksi mi ne yapmam gerek ?Yükleme vs bişey oluyor mu?

- - - Eklendi - - -

Hım sitelerin çoğu flashlı ee nolacak peki bu bir eksi mi ne yapmam gerek ?Yükleme vs bişey oluyor mu?

- - - Eklendi - - -

Siz öyle sanın. :) Marketten bir kereliğine satın alacağınız Flash videos ile internetteki bütün Flash içerikleri lumia ile açmak mümkün,
Böyle bişey bekliyodum bencede o telefona böyle bişey olması şart.

Bihterziyagil

Üye
orasini bilmemde orjinal flash player varken ugrasmaya degmez

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Pek uygulama yükleyip oyun oynamazsan,Telefonu kurcalamayı sevmezsen,bir androidci olarak lumia almanı öneririm

• Beğen
Türe

Türe

Üye
kamera önemliyse 920 :ok2:

• Beğen
Placebo-

Placebo-

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Böyle bişey bekliyodum bencede o telefona böyle bişey olması şart.

Bu arada uygulama 11 Tl :D
Ama internette hep Flash yoktur. Html5 destekli çoğu site. Ben l920 kullanıcısıyım herhangi bir siteye girdiğimde açılmayan dokuman yok mesela.

• Beğen
Tepkiler: Kerim.
Kerim.

Kerim.

Üye

Bu arada uygulama 11 Tl :D
Ama internette hep Flash yoktur. Html5 destekli çoğu site. Ben l920 kullanıcısıyım herhangi bir siteye girdiğimde açılmayan dokuman yok mesela.

operatör üzerinden ödeme yapılıyo mu?yoksa kredi kartı mı?

Bihterziyagil

Üye
bunlarin apk si yok mu? Yoksa ios gibi jb filan mi lazim yuklemek icin

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Pek uygulama yükleyip oyun oynamazsan,Telefonu kurcalamayı sevmezsen,bir androidci olarak lumia almanı öneririm
Yeteri kadar lumiadada uygulama olduğunu düşünüyorum.Yada bana yeteri kadar diyeyim ve gelişir gibi geliyor bana :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Dediğin şeylerin hepsi için Lumia fakat flash desteği yok.

• Beğen
Placebo-

Placebo-

Üye
operatör üzerinden ödeme yapılıyo mu?yoksa kredi kartı mı?

Kredi kartı. Daha Microsoft'un oparetorler ile anlaşması yok çünkü. Hatta sırf ondan görüntülü konuşma yok cihazda. Operatör ilişkileri tamamlandığında görüntülü görüşme ve sim üzerinden alışveriş aktif olacak.

- - - Eklendi - - -

bunlarin apk si yok mu? Yoksa ios gibi jb filan mi lazim yuklemek icin

Bize .xap dosyaları var. Fakat bunları yükleyebilmek için cihazların unlocked olması gerek. Unlocked olması ocak ayının bulur.

• Beğen
Tepkiler: Kerim.
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Birkaç yabancı sitede gördüm Lumia'ya flash entegre ediliyormuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt