musicianfaruk
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşlar merhabalar . Ben eski bir lumia 800 kullanıcısıyım . Yani windows phone , marketplace ve telefon hakkında bilgilerim tecrübelerim var . Ama sonra Sony Xperia S aldım . Hoşuma giden yanları 12mp harika bi kameraya , çok net görüntülere ve android içeriklerine bayıldım . Açık sistem olması hoş .
İlk sorum şu : Sony Xperia S i satıp Lumia 920 alırmıydınız ? ve neden . çünkü Xperia S de az buz bi telefon değil .
Diğer sorularım telefon hakkında :
- Micro usb nedir neden önemlidir ? tam anlayamadım çünkü . Usb giriş değilmi hepimizin bildiği
- Ekran netliği lumia 800 de pikselleri görebiliyodum bu çok kötüydü . Ama ekranda bayağı değişiklik var gibi görünüyo kağıt üzerinde yazılanlara bakılırsa. Sizce ne olur ?
- Sizce kablosuz şarj avantajmıdır dezavantajmıdır ? Çünkü yeri geliyo şarja takıp kullanıyosun telefonu . Ama o aletin üstüne koyduğumuzda malesef bu mümkün olmayacak .
- Sizce en can alıcı özellikleri nelerdir ?
- Program işleyişleri sizce hızlanırmı ? Lumia 800 de whatsapp , twitter , facebook uygulamaları yavaştı . Özellikle whats app . Ama androidde çok stabil çok hızlı bi whats app var .
- ÖNEMLİ SORU : Lumia 800 de eksik gördüğüm multi tasking bunda nasıldır acaba ? Açık olan uygulamaları kapatamıyodun sadece görebiliyodun .
- Menülerinde klasör oluşturabilicekmiyiz ?
- ÖNEMLİ SORU : Türkçe dil desteklimi gelicek ?
- Ve son olarak siz olsanız hangi rengi tercih ederdiniz .
1) Kesinlikle alırdım çünkü 920 Xperia S yanında çok çok iyi kalıyor marketi dışında.
2) Bilmiyorum
3) 720p Hd ekran var ve Xperia S in ekranından çok daha iyi durumda.
4) Kullanmadığım için bence ne avantaj ne de dezavantaj
5) Puremotion hd+ , Pureview
6) Hızlanacağını sanıyorum
7) Bilmiyorum
8) Bu mümkün değil sanırım
9) Evet Türkçe dil desteği gelecek.
10) Tabiki Lumia 920'yi
Hızlı cevap
Tabiki Lumia 920 ..
Ek Birseyler Soyleyemem .. Cunku Soylenecek Pek Birsey Kalmamiss ..
Seni yormiyim dedim abi
Arkadaşlar hepinizin cevaplarını zevkle okudum . Ve sorduğum herşeyede eksiksiz cevap aldım . Hepinize çok teşekkürler . Konu değerli bi konu oldu kanımca çünkü güzel bilgiler verildi . Hepinize ayrı ayrı teşekkürler tekrar
Düşüncem ise şöyle . Telefon bi gelsin , sizlerin tekrar bi yorumlarını alayım , ardından xperia s i satıp lumia 920 alırım .
Renk olarak ise sarı çok hoşuma gitti ama beyazda alınabilirGörerek karar verilebilir .
Hoşuma giden özellikleri ise ; Hiçbiriniz söylemedi ama ağırlığı bence . Telefonun gramajı diğer telefonlara göre ağır . Bu bence çok avantaj bi durum . Lumia 800 den biliyorum . Telefon eline oturuyo arkadaşGeçen biraz lumia 920 yi eleştirir gibi oldum ama yanlış anlaşıldım . Ben aslında aç gözlüyüm . Daha fazla özellik bekledim . Daha fazla şeyler bekliyodum Ama anlattıklarınıza göre farklar büyük .
Şimdi geriye sadece sizlerin deneyimleri ve yakından inceleme lazım .
Tekrar teşekkürler herkese
Tesekkurler ..
- - - Eklendi - - -
Demek, Forumda Benden Sonra 920 Alacak 2. Kisisinn ..
Simdiden Hayirli Olsun Ne Diyelimm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?