papakudioflu
Emekli Yönetici
yaptığım zaman batarya göstergesi çıkıyor göstergede az şarj dibinde kırmızı gözüküyor ama açılmıyor
yaptığım zaman batarya göstergesi çıkıyor göstergede az şarj dibinde kırmızı gözüküyor ama açılmıyor
yanılmıyorsam telefon şarj almıyor çünkü şarja bağladığım zaman gösterge hiç dolmuyor
arkadaşım lumia 920 den bahsediyoruz 820 den değil malesef çıkartamz bataryayıŞarj olsaydı büyük ihtimal açilirdi, bataryayı çıkarıp açıktan şarj etme imkanin varsa öyle dene.Büyük geçmiş olsun..
yeğenim 820 deki kart desteği max 32 gb oda 920 de zaten var geri kalan batarya değişilebilirliği bunada gerek yok zaten anladın sen onu fazla takma kafana arkadaşım bu sd kar olaylarını ayrıyeeen 7 gb sanal belleğin daha var onuda kullan sırtında kart taşımana gerek yokDayı biz burda Htc değil Nokia konusuyoruz bataryanın değişmesi,sd kart takılması önemli özellikler alt sekment 820 yerine 920 olsaymiş daha iyi olabilirmiş!
- - - Eklendi - - -
yemeyince sağa çekip iniyorsun.Htc duracak var.
Alikemal abi nerde bir el atsın bu konuya
şimdi kardeşim iki saat uyuyadim dedim flasha başlamişsin anladigim kadariyla. Aylar sonra pc'ye geciyorum şimdi adim adim devam edicez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?