Lumia 920 Arama Tuşu Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 Arama Tuşu Sorunu
Ya ben bugün mağazaya yandex yazdım uygulamaya tıkladım 1.6 sürümü çıkmış bendeki 1.5 sürümü vardı ama ona tıklayınca güncelle yazmıyordu yükle yazıyordu.Ben de yükledim eskisi de tenisi de iki tane yandex oldu. Yeni olan daha hızlı ve hava durumu vardı ben de eskisini sildim.Artık arma tuşuna basınca uyg çıkmıyor yandexin web sitesi çıkıyor.ayarlardann arama motorunu. Bing yaptım yandexi kaldırdım yükledim olmadı Bi de ben Nokia Shop da ürüne baktığımda mağazada 15 güncelleme. Var bildirimi yazıyordu ben de sadece 3 tane vardı ayrıca iki tanesi de uygulamanı üzerine gelince. Çıktı ben de güncelleme gözükmüyor ne yapmalıyım telefonu dun sıfırladım gerçi sıfırlamadan once de oyleydı ne yapmalıyım

- - - Eklendi - - -

Bir de şu navifirmdeki surum var ya Portico ben onu yüklesem. Garanti dışına. Çıkar mı ve de yakında telefona gelecek surum ıle farklılık olur mu ayrıca ben bu sürümü navifirm ile guncellesem normal güncellemiş gibi oluur mu Bi de bunu maviden yaptıktan sonra diğer güncellemeleri telefondan yükleyebilir miyim yoksa hepsini mi navifirmden yüklemem gerekir ilerde

uMTOku

Üye
Güncelleme kafasına göre gönderiyor telefonu yedekle flaş at
Lumia 920

• Beğen
Tepkiler: IVI-Elia

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi

uMTOku

Üye
1259 sürümü yüksek olan
Lumia 920

uMTOku

Üye
Bu telefon güncellemesi işletim sistemi değil nokia ile alakalı duruyor sonraki güncellemeler telefona gelir garanti dışına çıkmaz da unlock gelince sanırım daha telefondan güncellemesin ve nokia shoplar da flaş yöntemi kullanıyor telefon bozulunca

Güncelleme Yapamayanlar
En kısadan anlatmaya çalışacağım.

Linkten Nokia Care Suite'yi indirin:

Bu linkten navifirm'i:

Bu da başka bir program aynı zamanda sürücüleri yüklüyor:

Navifirm'den gerekli dosyayı indirin.
Şimdi Klasör Seçeneklerinden Gizli Klasörleri Gözük Yapın
C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products\RM-821(Bu products ve RM-821 Yoksa kendiniz yapın)
Dosyaları buraya atın.
Product Support Tool'a girip offline yapın.
Sonra multi Software Updater'ı açıp sürümü seçip start verin.

• Beğen
Tepkiler: IVI-Elia

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Bu telefon güncellemesi işletim sistemi değil nokia ile alakalı duruyor sonraki güncellemeler telefona gelir garanti dışına çıkmaz da unlock gelince sanırım daha telefondan güncellemesin ve nokia shoplar da flaş yöntemi kullanıyor telefon bozulunca

Güncelleme Yapamayanlar
En kısadan anlatmaya çalışacağım.

Linkten Nokia Care Suite'yi indirin:

Bu linkten navifirm'i:

Bu da başka bir program aynı zamanda sürücüleri yüklüyor:

Navifirm'den gerekli dosyayı indirin.
Şimdi Klasör Seçeneklerinden Gizli Klasörleri Gözük Yapın
C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products\RM-821(Bu products ve RM-821 Yoksa kendiniz yapın)
Dosyaları buraya atın.
Product Support Tool'a girip offline yapın.
Sonra multi Software Updater'ı açıp sürümü seçip start verin.

Teşekkürler yani ben bunu yapsam iki ay sonra güncelleme çıksa telefondam yaparım direk demi

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Eğer uğraşmak istemezsen telefonu sıfırla tekrar gelir

uMTOku

Üye
Turkcell yazılımı %90 gelir garanti veremem çünkü 1 yenisi çıkana kadar kimse bilemez kusura bakmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt