IVI-Elia
Üye
Lumia 920 Arama Tuşu Sorunu
Ya ben bugün mağazaya yandex yazdım uygulamaya tıkladım 1.6 sürümü çıkmış bendeki 1.5 sürümü vardı ama ona tıklayınca güncelle yazmıyordu yükle yazıyordu.Ben de yükledim eskisi de tenisi de iki tane yandex oldu. Yeni olan daha hızlı ve hava durumu vardı ben de eskisini sildim.Artık arma tuşuna basınca uyg çıkmıyor yandexin web sitesi çıkıyor.ayarlardann arama motorunu. Bing yaptım yandexi kaldırdım yükledim olmadı Bi de ben Nokia Shop da ürüne baktığımda mağazada 15 güncelleme. Var bildirimi yazıyordu ben de sadece 3 tane vardı ayrıca iki tanesi de uygulamanı üzerine gelince. Çıktı ben de güncelleme gözükmüyor ne yapmalıyım telefonu dun sıfırladım gerçi sıfırlamadan once de oyleydı ne yapmalıyım
- - - Eklendi - - -
Bir de şu navifirmdeki surum var ya Portico ben onu yüklesem. Garanti dışına. Çıkar mı ve de yakında telefona gelecek surum ıle farklılık olur mu ayrıca ben bu sürümü navifirm ile guncellesem normal güncellemiş gibi oluur mu Bi de bunu maviden yaptıktan sonra diğer güncellemeleri telefondan yükleyebilir miyim yoksa hepsini mi navifirmden yüklemem gerekir ilerde
- - - Eklendi - - -
Bir de şu navifirmdeki surum var ya Portico ben onu yüklesem. Garanti dışına. Çıkar mı ve de yakında telefona gelecek surum ıle farklılık olur mu ayrıca ben bu sürümü navifirm ile guncellesem normal güncellemiş gibi oluur mu Bi de bunu maviden yaptıktan sonra diğer güncellemeleri telefondan yükleyebilir miyim yoksa hepsini mi navifirmden yüklemem gerekir ilerde