IVI-Elia
Üye
Hadi önemli eksikliklerimizden birini daha el birliğiyle çözelim
Arkadaşlar daha önce Bing İçin Toplanalım adlı konunda size Bing'in QR kod okuma ve çeşitli özelliklerinden dolayı Microsoft a mail ve geri bildirin göndermiştik.Şimdi eğer onlar yapmazsa diye ülkemize önem veren ve Lumia'larımızın varsayılan arama motoru olan Yandex'e milimizi atalım.Maili ben hazırladım.Adınızı soyadınızı altta düzelterek atın.
Hata : Mağazada 1.7.0.0 sürümünü yüklememe rağmen ben de 1.6.0.0 sürümü gözüküyor.
Şunları da uygulamada görürsek seviniriz:
Merhaba ben uygulamadan memnunum ancak olmazsa olmaz bir eksikliği bildirecektim size.Mutlaka aynı Windows Phone Bing uyg. olduğu gibi QR barkot okuyucu entegre edilmeli.Alt bara bir buton ile eklenmeli.Bu çok önemli.Çünkü sistemde bu özellik sadece Bing uygulaması ile sağlanıyor.Yandex kullandığımızda ise Bing kullanılamıyor biz de bundan eksik kalıyoruz.Ayrıca olsa daha iyi olabilir diyeceğim yakındaki restoran kafe market hastane gibi özellikleri ekleyebilirsiniz.Bir de daha hızlı olursa çok severim.
Bu mesajı kendim ve Maxicep.com forum ailesinin 78 Lumia 920 kullanıcısı yerine atıyorum.Herkes bu konudan şikayetçi.
Bahattin Tekfidan
www.maxicep.com
Geri dönüş yapmanız dileğiyle...
Teşekkürler
Yanlız maili yandex uygulamasının içinden hata bildir kısmından yapın ve bol bol mağazada derecelendirerek bildirin.Lütfen sadece 5 dknızı alır.
Bu arada eğer Yandex uygulaması arama tuşuna basınca web sayfası olarak açılıyorsa
Şu adımları izleyin:
-Öncelikle ayarlarından bölgenizin Türkiye olduğuna emin olun.
-Daha sonra tarayıcı ayarlarından ileri düzey ayarlara girerek arama motorunuzu Bing veya Google yapın.Daha sonra Yandex uyv. kaldırın.
-Şimdi şu adresten indirin ve kurun tamamdır.
Ha bir de benim arama tuşuna basınca Yandex uyg. Tarayıcımın Ana Sayfası ise Google.Tabi Internet Explorer da ana sayfa desteği yok biz de bunu şöyle çozebiliriz
Tarayıcınızda istediğiniz bir sayfa açın orn. Google...Daha sonra tarayıcıda o sayfa açıkken telefonu kapatın ama tarayıcı arka planda olmasın.Sonra açın.Tarayıcıda gri bir ekran görülür.Siz alt adrese bir web adresini yazın artık bu sizin ana sayfanız.Bazen bozuluyor ama hiç yokken iyidir.
Yandex uyg.yeni sürümünde gelen özellikler :
-Hava durumu
-Trafik bilgisi
-Daha hızlı arama
-Yeni tile yani kutucuk ve açılış ekranı.
YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER...LUTFEN SONUNA KADAR OKUYUN...
- - - Eklendi - - -
Hiç yapan oldu mu zor değildir ya kopyalayıp yapıştırcaksınız
Hata : Mağazada 1.7.0.0 sürümünü yüklememe rağmen ben de 1.6.0.0 sürümü gözüküyor.
Şunları da uygulamada görürsek seviniriz:
Merhaba ben uygulamadan memnunum ancak olmazsa olmaz bir eksikliği bildirecektim size.Mutlaka aynı Windows Phone Bing uyg. olduğu gibi QR barkot okuyucu entegre edilmeli.Alt bara bir buton ile eklenmeli.Bu çok önemli.Çünkü sistemde bu özellik sadece Bing uygulaması ile sağlanıyor.Yandex kullandığımızda ise Bing kullanılamıyor biz de bundan eksik kalıyoruz.Ayrıca olsa daha iyi olabilir diyeceğim yakındaki restoran kafe market hastane gibi özellikleri ekleyebilirsiniz.Bir de daha hızlı olursa çok severim.
Bu mesajı kendim ve Maxicep.com forum ailesinin 78 Lumia 920 kullanıcısı yerine atıyorum.Herkes bu konudan şikayetçi.
Bahattin Tekfidan
www.maxicep.com
Geri dönüş yapmanız dileğiyle...
Teşekkürler
Yanlız maili yandex uygulamasının içinden hata bildir kısmından yapın ve bol bol mağazada derecelendirerek bildirin.Lütfen sadece 5 dknızı alır.
Bu arada eğer Yandex uygulaması arama tuşuna basınca web sayfası olarak açılıyorsa
Şu adımları izleyin:
-Öncelikle ayarlarından bölgenizin Türkiye olduğuna emin olun.
-Daha sonra tarayıcı ayarlarından ileri düzey ayarlara girerek arama motorunuzu Bing veya Google yapın.Daha sonra Yandex uyv. kaldırın.
-Şimdi şu adresten indirin ve kurun tamamdır.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ha bir de benim arama tuşuna basınca Yandex uyg. Tarayıcımın Ana Sayfası ise Google.Tabi Internet Explorer da ana sayfa desteği yok biz de bunu şöyle çozebiliriz
Tarayıcınızda istediğiniz bir sayfa açın orn. Google...Daha sonra tarayıcıda o sayfa açıkken telefonu kapatın ama tarayıcı arka planda olmasın.Sonra açın.Tarayıcıda gri bir ekran görülür.Siz alt adrese bir web adresini yazın artık bu sizin ana sayfanız.Bazen bozuluyor ama hiç yokken iyidir.
Yandex uyg.yeni sürümünde gelen özellikler :
-Hava durumu
-Trafik bilgisi
-Daha hızlı arama
-Yeni tile yani kutucuk ve açılış ekranı.
YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER...LUTFEN SONUNA KADAR OKUYUN...
- - - Eklendi - - -
Hiç yapan oldu mu zor değildir ya kopyalayıp yapıştırcaksınız

bu iyi oldu sürüm numarasını bilmediğim için anlamlandıramamıştım