lumia 900 & 800 arasındaki farkı bilen ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
goldonfreeman

goldonfreeman

Üye
    Konu Sahibi
lumia 900 & 800 arasındaki farkı bilen ?
baslıkdada yazdıgım gıbı daha ulkmeıze gelmemıs 2 telefon ailemden bırıne telefon alıcaz nokia ıstıyor n9 dusunduk oda gelecegı olmayan telefon dısarda alma ımkanı var ama arasındaki fark nelerdir ögrenmek istedik bilen arkadas varsa internette bulamadım

şimdiden tesekkurler.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
900 ün ekranı daha büyük işlemcilerinde de fark var sanırım 800 ü tam bilmiyorum

goldonfreeman

goldonfreeman

Üye
    Konu Sahibi
bide bu n9 ıcın ınternetten baktım androıd yuklenıyormus bu androıd yukledıkdne sonra telefona andorıd marketdekı uygulamalır hepsını desteklermı

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bilgim yok ama tavsiye etmem lumia900 gözü kapalı alıncak bir cihaz..

burda 800 900 farkları var

quigleyarman

quigleyarman

Üye
900 iyidir iyi candır kandır baldan tatlıdır

• Beğen
Tepkiler: _K@YIP_
goldonfreeman

goldonfreeman

Üye
    Konu Sahibi
ekran boyutu dısında fark yok okadar ıslemcılerde aynı

klongs

klongs

Üye
900 de 800 den farkli olarak 1.4 ghz islemci 4.3 inc ekran ve jiroskop var

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aynen 900 candır can :D jiroskop la ilerde belkide wp8 de kinect eklenebilir

• Beğen
Tepkiler: Niizuma.Eiji
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
800işlemcisi 1.3ghz 900 1.4

800de ön kamera ile görüntülü görüşme yok

800 3.7" 900 4.3" ekrana sahip ayrıca 900de abd den alırsan lte var avrupadan alırsan dc hspa olucak ikisiyle de 40mbps internet hızına ulaşabilirsin can kardeşim dedigi gibi gyro sensörü var lumia900 fakat wp8 ile kinetic gelirmi kesin belli degil ama kinetic gelmese bile gyro sensörünü kullsnan birsürü uygulama olucak onları 800de kullanamazsın imkanın varsa lumia900 ideal hem nokianın ilk ve tek dev ekran telefonu olarak kalıcak bşrdaha istesende bu ekran boyutunda nokia bulamazsın

---------- Eklendi @ 17:51:41 ---------- Yazıldı @ 17:48:51 ----------

http://www.maxicep.com/windows-phone-os/lumia-610-710-800-900-teknik-ozellikleri-627242.html

---------- Eklendi @ 17:53:05 ---------- Yazıldı @ 17:51:41 ----------

bu konuda bütün lumia cihazlarınteknik özellikleri var konuyu incele aklının takıldıgı bişey olursa sor yardımcı oluruz bildigimiz kadar

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
işte konunun uzmanı olayı bitirdi :D

goldonfreeman

goldonfreeman

Üye
    Konu Sahibi
kesın bı tarıh yok galıba bıtane yer buldum 5-6. ayı tukıyeye gelıcek dıyor lumıa 900 bakalım

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
mayıs da gelecek

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
mayıs ayında lumia serisi gelicek lumia900 konusunda kesin tarih yok nokia türkiye nin verdigi cevap bu bugün yine aradım bütün sinirimi zavallı mt ye boşalttım bu arada yurtdışından cihaz getirticek olanlara bir uyarı eger cihazı abdden getirirseniz garantisi yok ama herhangi bir avrupa birligi üyesi ülkeden getirirseniz fatura tarihinden itibaren bir yıl garantisi var türkiye de

goldonfreeman

goldonfreeman

Üye
    Konu Sahibi
mayıs ayında lumia serisi gelicek lumia900 konusunda kesin tarih yok nokia türkiye nin verdigi cevap bu bugün yine aradım bütün sinirimi zavallı mt ye boşalttım bu arada yurtdışından cihaz getirticek olanlara bir uyarı eger cihazı abdden getirirseniz garantisi yok ama herhangi bir avrupa birligi üyesi ülkeden getirirseniz fatura tarihinden itibaren bir yıl garantisi var türkiye de
bu dedıgın dogruysa garantı olayı super olur

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
abi pasaporta işletince de mi olmuyor?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
abi pasaporta işletince de mi olmuyor?

zaten pasaporta işletmezsen kullanamazsın cihaz kilitlenir avrupa birligi ülkelerinden alıp pasaporta işletirsen bir yıl garantidi geçerli diger ülkelerden alırsan geçersiz

quigleyarman

quigleyarman

Üye
Nokia işlem tamam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt