Sizce Lumia 800 e geçmelimiyim ? 900 ile arasından ne farklar vardır ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tandogucem

tandogucem

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Lumia 800 e geçmelimiyim ? 900 ile arasından ne farklar vardır ?
1 yıldır n8 kullanıcısıyım. hoş telefonumla ilgili herhangi bir sorunum yok gül gibi geçinip gidiyoruz .

babam bana lumia800 almış ben 900 istemiştim o kalmamış dedi bundan aldı . şimdi size birkaç şey sormak istiyorum :

1- l 800 ile l900 arasındaki boyut farkı dışındaki farklar nelerdir ? internetten baktığıma göreişlemci ve ekran kartı modelleri farklı sizce bu performansa etki eder mi ?

2- sizce n8 ile lumia 800 ü takas etmelimiyim babam ile ?

yani performans olarak + eder m i ?

inanın n8 in browser kasmalarından ve geç algılamasından bıktım yani .

birde lumialar sorunlu diyorlardı bu sorunlar nelerdir ? rusyada rusça olarak lumia kullanmamak için 100 sebep gibisinden bi yaz ıvardı ama rusçam iyi olmadıgı için anlamamıştım. bu soruları cevaplarsanız çok sevinirim.

iyi forumlar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Alikemal birazdan sana doğru bilgileri ilk ağızdan verir,bence değişmende bir mahsur yok.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Alikemal birazdan sana doğru bilgileri ilk ağızdan verir,bence değişmende bir mahsur yok.

Tesekkurler dostum:oke:
Oncelikle ben de n8 den lumia900e gectim. Aklina takilan tarayici konusunda n8den sonra cag atlamis gibi hissedersin. Takilma derken wpnin oyle bir sorunu yok. Hiz akicilik ve stabillik ust duzeyde. N8den arayacagin tek sey kamera olucaktir. Ama n8den sonra 808 almiyorsan zaten butun telefonlar sana n8 kamerasini aratacaktir.
O wp almamak icin 101sebep yazisina gelince burada paylasmistik ve komik bir durum. Istersen birkac tanesini yazayim. Mesela kapaliyken sarz olmuyor denmis yani sarzi bitince telefonu cope atip yenisini aliyorsun:D
Mesela dlna yok denmis halbuki lumialarda play to ile dlna oynaticinin alasi var. Bunun gibi bazi seyler siralanmisti. Bazilari da isletim sistemi ozelligi;mesela kilit ekraninda bildirim yok denmis ama mesaj,arama ve mail bildirimlerini kilit ekraninda gorebiliyoruz.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumialar sorunlu derken ne gibi sorundan bahsttigini anlamadim ben bir sorun yasamadim.

tandogucem

tandogucem

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar değerli cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum. sağolun sonuçta tasarımı çok hoş en azından kullanmaya değer .

@papakudaoflu senin telefon l900 ama benimki 800 umarım aynı akıcılığı alırım :D

arkadaşlar sorunlu oldugunu ben söylemedim rusyada öyle bir yazı gördüm diyorum sadece. lumia kullanmamak için 100 neden diye .

El-CD

El-CD

Üye
Bence 800 daha şık gözüküyo

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
arkadaşlar değerli cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum. sağolun sonuçta tasarımı çok hoş en azından kullanmaya değer .

@papakudaoflu senin telefon l900 ama benimki 800 umarım aynı akıcılığı alırım :D

arkadaşlar sorunlu oldugunu ben söylemedim rusyada öyle bir yazı gördüm diyorum sadece. lumia kullanmamak için 100 neden diye .

Sadece webde daha yavaş gezinirsin..LTE&4G olmadığı için....Gyro Sensor olmadığı için oyunları daha rahat oynarsın.Ekranı 900'den küçük belki o sıkıntı yapar...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sadece webde daha yavaş gezinirsin..LTE&4G olmadığı için....Gyro Sensor olmadığı için oyunları daha rahat oynarsın.Ekranı 900'den küçük belki o sıkıntı yapar...
bu sensor wp8'li cihazlarda olur mu Hünkarım. :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
gyro sensoru aslinda muhteşem bir ozellik mesela photosynth uygulamasi ile 360derece panaromik fotograf cekmeyi sagliyor. Sadece oyunlar degil uygulamalarda da işe yariyor. Mevcut lumialarda birtek lumia900de var. Ama acik soylemek gerekirse gyro ile oyunlarda zorlaniyorum kintrolu cok zor tabi alişnca da bir o kadar keyifli.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
gyro sensoru aslinda muhteşem bir ozellik mesela photosynth uygulamasi ile 360derece panaromik fotograf cekmeyi sagliyor. Sadece oyunlar degil uygulamalarda da işe yariyor. Mevcut lumialarda birtek lumia900de var. Ama acik soylemek gerekirse gyro ile oyunlarda zorlaniyorum kintrolu cok zor tabi alişnca da bir o kadar keyifli.

mutlaka olmalı ama abi.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

"kintrolu":kop:Kusra bakma hünkarım çok komiğime gitti de.:D

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
yeni bi lumia800 kullanicisi olarak bluetooth la dosya almak ve gondermek şimdilik imkansiz,begendigin sarkiyi zil sesi yapmanda kismen oyle bence tek eksikligi bunlar onun disinda on numara bi cihaz lumia800.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yeni bi lumia800 kullanicisi olarak bluetooth la dosya almak ve gondermek şimdilik imkansiz,begendigin sarkiyi zil sesi yapmanda kismen oyle bence tek eksikligi bunlar onun disinda on numara bi cihaz lumia800.

bluetoothla dosya almak ve gondermek emin ol n8 varken de kullanmayi unuttugum bir ozellikti. Birşey gondericeksem resim video muzik gibi mail ile gonderiyorum. Skydrive'i da kullanabilirsin bunun icin.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

bluetoothla dosya almak ve gondermek emin ol n8 varken de kullanmayi unuttugum bir ozellikti. Birşey gondericeksem resim video muzik gibi mail ile gonderiyorum. Skydrive'i da kullanabilirsin bunun icin.

öyle ama skydrive özellikli telefon kaç kişide varki? ve hangisi bluetooth kadar pratik? umarım wp7.8 ile bu özellik ve usb storage de gelir. tr dil gelmesede olurmuş aslında :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
:D evet kullaninca tr dilin pek bir onemi olmadigi anlaşiliyor. Ama wp7.8 ile gelecek ozellikler konusunda bluetooth ve usb mass storage icin pek umutlanmayalim

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...