sekajmer
Üye
-
Konu Sahibi
-
öncelikle bu tür sorunlarda yardım isterken:
1-işletim sistemi sürümünü
2-yazılım düzeltme numarasını
belirtirseniz daha kolay yardımcı olabiliriz. Sorunlara gelince;
1-windows phone işletim sisteminin yapısal özelligi geregi kapalı şarj olmaz. Telefonun şarj oldugundan emin misiniz?
2-telefon kapalıyken zaten alarm da calmıyor.
3-bataryanın oynadıgından eminseniz zaten sorunun nedenini bulmuşsunuz demektir.
4-Bu olay da 3. Sorunuzdaki bataryanın oynaması veya yerine tam oturmamasıyla alakalı bir durumdur.
Altına bir şey sıkıştırarak Bataryanın oynamadıgından emin olup bir deneyin. sorun çözülürse batarya hatası nedeniyle sorunları da belirterek servise verin cihazı.
öncelikle bu tür sorunlarda yardım isterken:
1-işletim sistemi sürümünü
2-yazılım düzeltme numarasını
belirtirseniz daha kolay yardımcı olabiliriz. Sorunlara gelince;
1-windows phone işletim sisteminin yapısal özelligi geregi kapalı şarj olmaz. Telefonun şarj oldugundan emin misiniz?
2-telefon kapalıyken zaten alarm da calmıyor.
3-bataryanın oynadıgından eminseniz zaten sorunun nedenini bulmuşsunuz demektir.
4-Bu olay da 3. Sorunuzdaki bataryanın oynaması veya yerine tam oturmamasıyla alakalı bir durumdur.
Altına bir şey sıkıştırarak Bataryanın oynamadıgından emin olup bir deneyin. sorun çözülürse batarya hatası nedeniyle sorunları da belirterek servise verin cihazı.
Evet , kağıt sıkıştırdım dün gece kapanmadı ama sorun varsa fazla zaman geçmeden birebir değişim yaptırayım
şu an bataryam iyi gitmeye başladı bataryayla sorunum kalmadı, telefonu yüksekten düşürdüm bugün bişeycik olmadı kapanmadı bileBende de 2 gündür gece %100 doldurup kapatıyorum sabaha 72 kalıyor. Bu zamana kadar kapatmayıp pil tasarrufuna alsam bile sabah uyandığımda %100 oluyordu. Arka planda 2 uygulama izinli sadece foursquare ve weather. Bunlar da telefonu aldığım günden beri var yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?