Lumia 820'im düzgün çalışmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 820'im düzgün çalışmıyor
Lumia 820 ile problemim var

1.Akşam şarja takılı şekilde bırakıyorum sabah kalktığımda telefon kapalı oluyor açık bıraktığım halde yazılımsal olduğunu düşünüyorum.

2.Üstteki dediğim gibi sabah kapalı olduğunda çalar saat çalmıyor.

3.Arka kapağın çok sıkı olduğu sanıyordum ama bataryanın oynadığını hissedebiliyorum

4. Dün gece bataryayı %100 yaptım telefonu kapattım sabah açtım ve ne gördüm %77 ye düşmüş paket veri açık ama telefon kapalı durumda.

Normal mi sizce 820 kullananlar

Not:Performansında herhangi bir problem yok hiç donmadı kasmadı sadece ısınıyor oyun oynarken :D

- - - Eklendi - - -

Hiç araştırmadım çünkü vaktim pek yok cevap bekliyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
öncelikle bu tür sorunlarda yardım isterken:
1-işletim sistemi sürümünü
2-yazılım düzeltme numarasını
belirtirseniz daha kolay yardımcı olabiliriz. Sorunlara gelince;

1-windows phone işletim sisteminin yapısal özelligi geregi kapalı şarj olmaz. Telefonun şarj oldugundan emin misiniz?
2-telefon kapalıyken zaten alarm da calmıyor.
3-bataryanın oynadıgından eminseniz zaten sorunun nedenini bulmuşsunuz demektir.
4-Bu olay da 3. Sorunuzdaki bataryanın oynaması veya yerine tam oturmamasıyla alakalı bir durumdur.

Altına bir şey sıkıştırarak Bataryanın oynamadıgından emin olup bir deneyin. sorun çözülürse batarya hatası nedeniyle sorunları da belirterek servise verin cihazı.

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi

1-windows phone işletim sisteminin yapısal özelligi geregi kapalı şarj olmaz. Telefonun şarj oldugundan emin misiniz?
3-bataryanın oynadıgından eminseniz zaten sorunun nedenini bulmuşsunuz demektir.
4-Bu olay da 3. Sorunuzdaki bataryanın oynaması veya yerine tam oturmamasıyla alakalı bir durumdur.

Altına bir şey sıkıştırarak Bataryanın oynamadıgından emin olup bir deneyin. sorun çözülürse batarya hatası nedeniyle sorunları da belirterek servise verin cihazı.

1-evet eminim açık konumda bırakıyorum sabah baktığımda kapalı oluyor bazende açılmıyor söküp takıyorum düzeliyor
2-açık konumdayken de çalmıyor
3-sadece sallanıyor hafifçe kapak çok sıkı ve telefon açıkken sallıyorum kapanmıyor
4-3.cevapta açıkladım

dediğiniz gibi deneyeceğim eğer ondan ise servis ile irtibata geçeceğim
Teşekkürler

darkwaters

Üye

sorunun bataryadan olacağını düşünmüyorum bende de lumia 820 var telefonu hafif sağa sola sallayınca bataryanın oynadığı hissediliyor tık tık ses yapıyor abimde 920 var onda da öyle lumia 820 ve 920 lerde bataryanın oynaması zaten olan bi sorun fakat bende arkadaşın söylediği problemlerden hiç biri mevcut değil ben bataryanın oynamasından kaynaklanacağını hiç sanmıyorum.
şu an oynama yok ben kağıt sıkıştırdım hallettim de daha önceden oynarken sallanırken de arkadaşın yaşadığı problemleri yaşamadım.

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
Bndede 820 var sorunyok

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

serinaga

serinaga

Üye
Telefon şarjda kapanıyor ise bir sıkıntı var demektir, tam tersi şarja bırakıldığında telefon kapalı bile olsa bir süre sonra açılır ...

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
Çoğu zaman şarjda gündüz bir sıkıntı yok ama gece ne oluyorsa oluyor ve bu arada şarjı nasıl gidiyor sizin l820'lerin ben sabah %100 yaptığımda akşama kadar wifi açık şarj yetmiyor 1000tl verdik pişman olmayız inş.
birisi beni aydınlatsın kafayı yicem

- - - Eklendi - - -

Aydınlat beni

Tarafsız35

Tarafsız35

Üye
Bir öneri: şarj ettiğiniz priz topraklı mı ? Mümkünse başka bir yapıdaki prizde deneyin.

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
Evet , kağıt sıkıştırdım dün gece kapanmadı ama sorun varsa fazla zaman geçmeden birebir değişim yaptırayım

serinaga

serinaga

Üye
Evet , kağıt sıkıştırdım dün gece kapanmadı ama sorun varsa fazla zaman geçmeden birebir değişim yaptırayım

Madem kağıt sıkıştırdın birkaç gün daha izle, eğer kapanmazsa sorun halloldu demektir.
Şarj süresine gelince sabah %100 dolu iken 3G internet, konum bilgisi sürekli açık, akşama rahat yetiyor. Tabii oyun vs. aşırı kullanımda yetmiyor. Senin de wi-fi ile akşama rahat çıkarması lazım. Şunlara dikkat et, ayarlar/uygulamalar/arka plan görevleri içerisine bak ve sürekli arka planda çalışmasını istemediğin uygulamaları kapat, bunlar özellikle konum belirleyici, sürekli internet senkronizasyonu yaparlarsa şarj çabuk biter. Umarım sıkıntıların gider ...

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
Oyun falan açıkmış teşekkürler bilmiyordum bişey daha var The amazing spidermanda azda olsa kasıyormu sizinkiler

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Bende 920 var batarya falan sallanmıyor yani.. Gayet de düzgün çalışıyor
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
Oleeeeey hepimizin lumiası bozuk

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
bugün deneyeceğim bataryayı %100 yaptım sade wi-fi açık bakalım :D

smltrl

Üye
Bende de 2 gündür gece %100 doldurup kapatıyorum sabaha 72 kalıyor. Bu zamana kadar kapatmayıp pil tasarrufuna alsam bile sabah uyandığımda %100 oluyordu. Arka planda 2 uygulama izinli sadece foursquare ve weather. Bunlar da telefonu aldığım günden beri var yani.

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
Bende de 2 gündür gece %100 doldurup kapatıyorum sabaha 72 kalıyor. Bu zamana kadar kapatmayıp pil tasarrufuna alsam bile sabah uyandığımda %100 oluyordu. Arka planda 2 uygulama izinli sadece foursquare ve weather. Bunlar da telefonu aldığım günden beri var yani.
şu an bataryam iyi gitmeye başladı bataryayla sorunum kalmadı, telefonu yüksekten düşürdüm bugün bişeycik olmadı kapanmadı bile :D sağlaammış çorumlu arkadasım senin telefonunda oyun oynarken the amazing spiderman, mass effect gibi cooook nadir kasmalar oluyor mu ?
çok soruyorum çünkü problem varsa ilk bir ay dolmadan götüreyim birebir değişim yaptırma şansım olur tamir görmesini istemem açıkçası

smltrl

Üye
Kasma olmuyor sadece tample runda biraz

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
Hmm benim telde oluyor adreno225 var ama

Üst Alt