Lumia 820 yine rezil etti..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alical33

alical33

Üye
arkadşım onlar sana telefonlarıyla değil mağazalarıyla hava atmış ortada ezilme falan yok bende 920 ile s3 üde ezdim i5 ide ezdim karşılaştırma yaptığım herkes bende 920 alsaymışım keşke dedi. ama ben bi sebepten dolayı telefonu s3 le değişmek zorunda kldım ama tekrar 920 ile değişeceğim arkadaşla anlaştık yani

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
basit bir konu 4 sayfa mesaj almış:hmmm

Öncelikle bildirimleri alamiyorsaniz bu telefon veya sistemin degil ayarları yapamadiginiz icin sizin sucunuzdur. Benim gibi bir sürü arkadaşımızın sosyal ag ve uygulama bildirimlerinde sorun yok.

İkinci olarak para ile satın alınabilen bir MAL ile hava atmak bilinci bir kullanıcaya ne kadar etik gelir bilmiyorum ama malımla hava atmak benim icin utanc kaynagından başka bir şey degildir.

• Beğen
Tepkiler: serinaga, n000k ve alical33
alical33

alical33

Üye
bildirimlerde dediğin gibi bende sıkıntı yaşamadım abi başka bir insanın yaptığı şeyle para ödedim diye hava atmaya çalışanlara bende anlam veremiyorum tamam bende s3 ve i5 i ezdim dedim ama hep yarışa onlar girdi :)

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
sony daha iyi bence ^^

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Cihazlar bireysel testler yapılmadan önce tüm testlere hazır olduğundan emin olmak gerekir.Karşılaştırma yapılan cihazların herhangi birinde yazılımsal bir sorun olduğunda karşılaştırma yanıltıcı olur konuda gereğince fikir edinilmiş sanırım 5 sayfa:hmmm :locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt