Lumia 820 yine rezil etti..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ferdimy

ferdimy

Üye
biraz sıkın dişinizi wp zamanla rayına oturur eksik yonleri ola biilir ios olsun android olsun onlarda ilk zamanlarında böyleydi arkadaş rezil oldum diyorsun sen kendini rezil etmişsin l820 tlf olarak gayet iyi sen malzemeyi anlatamamışsın sadece bende l 920 var daha kimse beni ezemedi mağaza olarak yetersiz olabilir oda geçiçi bi sureyle

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
symbiandan vazgecemedim değil nokia kalite bir marka tamam ama cok geri kaldı be niye yeniden basladılarki yeni bi sisteme ? Hazır symbianı almışken.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Seninde diyeceğin tek şey vardı bak bakalım cevap verebiliyorlar mı

Telefonu 1 metre yukardan aşşagıya bırakalım kimin ki sağlam kalıyor diye deseydin bak bakalım ondan sonra facebooktaki bildirim mi temple run mu önemliymiş görürlerdi :)

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
temple run wp8 de var yakında subwayda geliyor nokianın sağlamlığına şüphe yok ama ana ekranı pek sevmedim :/

NUD

NUD

Üye
Yeni güncellemede neyin ne kadar hafıza kapladığını ayarlardan görüyorsun:hmmm ayrıca facebookta online olma olayı lumiadan daha seri hiç bi cihazda olunmuyor defalarca kez denedim mesajlar bölümünde hep online kalıyor. bildirimlerde bende gayet hızlı :ah Bence sorun biraz senin kullanımından kaynaklanıyor

• Beğen
Tepkiler: kamuraN021

Lenneth

Üye

Telefonu 1 metre yukardan aşşagıya bırakalım kimin ki sağlam kalıyor diye deseydin bak bakalım ondan sonra facebooktaki bildirim mi temple run mu önemliymiş görürlerdi :)

Sizin için en iyi cihaz 3310 bence :)

Berkesol

Üye

Telefonu duvardan duvara vurmak için mi aldınız allahaşkına.

Telefonumu kılıfla kullanır, ayda yılda bir düşürürüm.Hiçbirine bir şey olmaz markası ne olursa olsun.

- - - Eklendi - - -

Telefonumu kılıfla kullanır, ayda yılda bir düşürürüm.Hiçbirine bir şey olmaz markası ne olursa olsun.

orian

orian

Üye
Bak kardeş, ben bu teli aldığımda iphone ve samsung kullanan arkadaşlarım sen saf mısın dediler. Ki bende iphone kullanıyordum. Dünyaya telefon kullanmayı Nokia öğretti, Bi kere onun sempatisi var bende. Özellik derken Türkiye de tel genelde hava atma aracıdır. Ben iphone de 116 uygulamadan ya 3 tanesini kullanırdım ya 5. Hızı karşılaştır, sağlamlığı, özellikleri karşılaştır. İphone ve samsung ara yüzü değiştirmekten aciz. İphone 2007 den beri aynı arayuzu kullanıyor. Samsung s3te sesli navigasyonu geçtim harita bile seni 100lerce metre uzakta gösteriyor. Ki senin kıyasladığın telefon sağlamlıkta kamerada haritada kendini çoktan ıspatlamış. Bu yeni bir işletim sistemi. Araştır bak ios ve androidin ilk çıktığı zamana. Bir kaç ayda 150.000 uygulama mı yapmışlar. Google olay store da Facebook yorumlarını okudun mu hiç? Tel faceden ibaret değil. Gece i phonedan foto çek. Bilen göz kullanıyorsun kablosuz şarj ediyorsun. Ve Bi kaç aylık işletim sistemiyle. Hala whatsapp kullanamayan iphonecuların şikayetleri var appstore da :) biraz sabır..

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

• Beğen
Tepkiler: PureFood
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye

- - - Eklendi - - -

Telefonu duvardan duvara vurmak için almadım ama bir temple run kaç mb gibi saçma birşey yerine sağlamlığıyla artislik yapabilir sonuçta elindeki Nokıa Tabi adam burada kısayoldan bahsetmişte olabilir büyük ihtimal kısayolla öğrenmeyi bahsetmiş ama bu bir kayıp oldugunu düsünmüyorum.Bildirim gelmiyorsa kamerasıyla artislik yapabilir ben burada sadece örnek verdim ve nokıa'nın en ünlü özelliğiyle 820nin kamerasıyla o telefonlar kapısır s3 ve diğerki geçer belki ama sağlamlıgında geçemezler onlar onda hava atıyorlarsa bende bu özellikle hava atarım her telefonun kendisine has özellikleri vardır :oke:

Sizin için en iyi cihaz 3310 bence :)

O zaten özel ilgi alanım :D

Berkesol

Üye
Telefonu duvardan duvara vurmak için almadım ama bir temple run kaç mb gibi saçma birşey yerine sağlamlığıyla artislik yapabilir sonuçta elindeki Nokıa Tabi adam burada kısayoldan bahsetmişte olabilir büyük ihtimal kısayolla öğrenmeyi bahsetmiş ama bu bir kayıp oldugunu düsünmüyorum.Bildirim gelmiyorsa kamerasıyla artislik yapabilir ben burada sadece örnek verdim ve nokıa'nın en ünlü özelliğiyle 820nin kamerasıyla o telefonlar kapısır s3 ve diğerki geçer belki ama sağlamlıgında geçemezler onlar onda hava atıyorlarsa bende bu özellikle hava atarım her telefonun kendisine has özellikleri vardır :oke:

O zaten özel ilgi alanım :D

Bildirim gelmiyorsa kamera aç
Ekmek bulamıyorlarsa pasta yesinler gibi bir şey oldu

:zuhaha:

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Aslinda telefon kişiden kişiye farklilik göstetir...
Yanliş yazmişsin bence...
L820 güzel telefondur...
Geç sen temple run'u falan...

Lenneth

Üye
Ayarlar kısmında Nokia ya görüş bildir cinsinden bir kısım vardı ordan bildirimlerin çalışmadığını iletmiştim arkadaşın telefonundan, 6 puan vererek cihaza. Ama bakıyorum kullanıcılar mutlu, yarın arkadaşıma diyeceğim bildirimler gelmiyor diye sinirlenme, kamerayı aç mutlu ol :ehe

saynesim

saynesim

Üye
Arkadaşlar ben s3 sattım lumia 920 aldım pişman değilim iyiki lumia 920 almışım çünkü mutluyum seviyorum nokiayı varmı acaba ötesi

- - - Eklendi - - -

Konuyu açan arkadaşım konu başlığını değiştir ben kendi kendimi rezil ettim de lumia 820 nin suçu yok de saygılar

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
vay be lumia neymiş :D

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
üstadların dediği bir laf var sabır. eğer sabrınız yeterince varsa sabredin ve gelecek güncellemeleri bekleyin bir çok yönden üstün olacak ama şuanki hali ile benimde hoşuma gitmiyor şimdi izlenebilecek 2 yol var 1.si cihazı şuanki hali ile kullanıp yani tahammül edip güncellemeleri beklemekki oda aşağı yukarı yıl sonunu bulacak. 2. yol ise cihazınızı satıp size göre daha üstün gelen hangi telefonsa gidip onu alıp kullanmanız . benim gibi şöyle diyebilirsiniz telefon beni rezil etti demek yerine hayal kırıklığım çünkü beklentilerimiz çok büyük nokıa yı seviyor ve ayrılamıyoruz en kısa sürede bizi layık olduğumuz yere 1. sıraya taşımasını bekliyoruz ve doğal olarakda sitemlerimiz bundan kaynaklanıyor şuanki haliyle kimse bana kalkıpda lumia daha iyi demesin bende bir çok yönden inceleme tartışma imkanım oldu yanımda çalışan arkadaşlarda s3 de var iphone 5 de var 3 ünüde yanyana alıp test yaptığımızda lumia yı ön plana çıkaran ana ekranda ki kayan kutucuklar

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
.D doğru

OozyStaw

OozyStaw

Üye
şahsen ben okulda ıphone 5ide galaxy s3 de dörde katladım hiç kimse bir şey diyemedi kamera desen Lumia920 internet hızı desen Lumia920 dayanaklık Lumia920 ayrıca onlar face uygulaması kullanırken ben mesajlaşmadan mesajlaşıyorum internete girmeden kişilerden aynı anda hem Facebook hem de twitterı takip ediyorum mail mesajları hemen geliyor onlar sadece markette beni solladılar önada cevap verdim sonuçta yeni Bi sistem dedim market hızlanıyor.navigasyon haritalar sürüş bilen göz bunlr internet paketim olmadan çalışıyor ıphone 5 te nvigasyon 160tl s3te Google map kullanıyor sanırım veri bağlantısı istiyor yani Lumia920 şuan bile en iyisi :) :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt