braayn
Üye
inşallah öyle olur![]()
olacaktır.. bak halen symbian disoun demekki vazgecemedin
wp de öyleolucak.inşallah öyle olur![]()
wp de öyleolucak.temple run wp8 de var yakında subwayda geliyor nokianın sağlamlığına şüphe yok ama ana ekranı pek sevmedim :/
Seninde diyeceğin tek şey vardı bak bakalım cevap verebiliyorlar mı
Telefonu 1 metre yukardan aşşagıya bırakalım kimin ki sağlam kalıyor diye deseydin bak bakalım ondan sonra facebooktaki bildirim mi temple run mu önemliymiş görürlerdi![]()

Telefonu 1 metre yukardan aşşagıya bırakalım kimin ki sağlam kalıyor diye deseydin bak bakalım ondan sonra facebooktaki bildirim mi temple run mu önemliymiş görürlerdi![]()
biraz sabır..Telefonu duvardan duvara vurmak için mi aldınız allahaşkına.
Telefonumu kılıfla kullanır, ayda yılda bir düşürürüm.Hiçbirine bir şey olmaz markası ne olursa olsun.
- - - Eklendi - - -
Telefonu duvardan duvara vurmak için mi aldınız allahaşkına.
Telefonumu kılıfla kullanır, ayda yılda bir düşürürüm.Hiçbirine bir şey olmaz markası ne olursa olsun.

Sizin için en iyi cihaz 3310 bence![]()

Telefonu duvardan duvara vurmak için almadım ama bir temple run kaç mb gibi saçma birşey yerine sağlamlığıyla artislik yapabilir sonuçta elindeki Nokıa Tabi adam burada kısayoldan bahsetmişte olabilir büyük ihtimal kısayolla öğrenmeyi bahsetmiş ama bu bir kayıp oldugunu düsünmüyorum.Bildirim gelmiyorsa kamerasıyla artislik yapabilir ben burada sadece örnek verdim ve nokıa'nın en ünlü özelliğiyle 820nin kamerasıyla o telefonlar kapısır s3 ve diğerki geçer belki ama sağlamlıgında geçemezler onlar onda hava atıyorlarsa bende bu özellikle hava atarım her telefonun kendisine has özellikleri vardır
O zaten özel ilgi alanım![]()

Bildirim gelmiyorsa kamera aç
Ekmek bulamıyorlarsa pasta yesinler gibi bir şey oldu
![]()