Çalıntı Rüya Senaryo Davası 1 Temmuzda Samsunda Yapılacak!..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
REKLAMYAZARI

REKLAMYAZARI

Üye
    Konu Sahibi
Çalıntı Rüya Senaryo Davası 1 Temmuzda Samsunda Yapılacak!..
Çalıntı Rüya Senaryo Davası 1 Temmuzda Samsunda Yapılacak!..

HABERİMİ ALACAM HABER MERKEZİ'NDEN OKUYABİLİRSİNİZ!...



TIKLANMIYORSA GOOGLE'YE KOYUNUZ!..


MİLLİYET GAZETESİ HARİÇ…
ULUSAL GAZETE VE TELEVİZYONLARI PROTESTO EDİYORUM…

ULUSAL BASIN, SUSMAKTADIR. BAĞIMSIZIZ VE ÖZGÜRÜZ DİYENLER, YALAN KONUŞMAKTADIRLAR. HABERİM HEPSİNE ULAŞTIĞI HALDE SADECE OKUMAKTA, SEYRETMEKTE VE KONUŞMAMAKTADIRLAR. KESER DÖNER SAP DÖNER, ELBET BU DEVRAN DÖNER.
GÜN OLA HARMAN OLA…


SAMANYOLU MACERACI’YI SEYREDİNİZ!..

(Tıklanmıyorsa, Linki Adres Çubuğuna Kopyalayıp Enter Tuşuna Basınız.)



AŞAĞIDAKİ İKİ HABERİMİ GOOGLE YE KOYARAK, GÖRÜNTÜLÜ OLARAK SEYREDİNİZ.

VİDEO HABER: Samsun - Çalınan Rüyası İçin 4 Yıldır Hukuk Mücadelesi Veriyor.

VİDEO HABER: Samsun - Mahkemelik Rüya Haberi Videosu


Aşağıdaki Yazıyı Google’ye Koyarak,Antoloji Com’daki Şiirlerimi Okuyabilirsiniz!..

Şair Hasan Sancak: Tüm şiirleri.. hasan sancak, şiirleri, hayatı ...

SOBA ZEHİRLENMESİ KISA FİLMİMİ SEYRETMEK İSTERMİSİNİZ?

SOBA ZEHİRLENMESİ KISA FİLMİNİ VİDİVİDO’DA SEYREDİNİZ.


SOBA ZEHİRLENMESİ KISA FİLMİNİ AKILLI TV’DE SEYREDİNİZ.


SOBA ZEHİRLENMESİ KISA FİLMİNİ MYNET’TE SEYREDİNİZ.
video.eksenim.mynet.com/noteronayliruya/..._SESSIZ_OLUM/143683/

SOBA ZEHİRLENMESİNİ PİKNİKTUBE’DE SEYREDİNİZ?


(Tıklanmıyorsa, Linki Adres Çubuğuna Kopyalayıp Enter Tuşuna Basınız.)

LÜTFEN GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞINIZ!..



TEŞEKKÜR

NOTER ONAYLI RÜYA İLE COCA COLA ARASINDAKİ MAHKEMENİN 5.DURUŞMASINI
DOĞAN HABER AJANSI MUHABİRİ İSMAİL AKDUMAN GÖRÜNTÜLÜ VE YAZILI OLARAK YAPMIŞTIR.

CİHAN HABER AJANSI DA HABERİMİ YAZILI OLARAK YAPMIŞTIR.



HABER SİTESİ YİNE İLK OLARAK İKİ HABER AJANSININ YAPTIĞI HABERİ KAMUOYUNA HEM GÖRÜNTÜLÜ, HEM DE YAZILI OLARAK TEKRAR DUYURMUŞTUR. ÖZELLİKLE İLK BAŞTA


DOĞAN HABER AJANSI
CİHAN HABER AJANSI

HABER SİTELERİNE,




HABERLERİMİ YAZILI OLARAK YAPAN AŞAĞIDAKİ HABER SİTELERİNE DE EN DERİN SAYGI VE SEVGİLERİMİ SUNAR, ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLERİM.

































































SAMSUN YENİSES GAZETESİ
















WWW2.HABERLER.COM


Çalıntı Rüya Senaryo Davası 1 Temmuz da Samsun da Yapılacak!..



GERÇEK RÜYA GIDA IŞINLAMASI REKLAM SENARYOM BEŞ SENE SONRA COCA COLA VE YEDİ SENE SONRA DA TOMBİ SOFİX ŞEKER TARAFINDAN KOPYALANMIŞTIR. NOTER ONAYLI DİĞER İKİ TANE KÂBUS REKLAM SENARYOM DA DEĞİŞTİRİLEREK, BAŞKA ÜRÜN İSMİYLE UFO, BLENDAX VE MAVİ JEANS TARAFINDAN ULUSAL TELEVİZYONLARIN REKLAM KUŞAKLARINDA GÖSTERİLMİŞTİR. BENİM GERÇEK RÜYA GIDA IŞINLAMASI REKLAM SENARYOMDAN SONRA, DİĞER ŞİRKET VE AJANSLAR UYKUDAN UYANMIŞLAR VE RÜYA GÖRMEYE BAŞLAMIŞLARDIR.


Kamuoyunda 2000 yılından itibaren Noter Onaylı Rüya Gıda Işınlaması Reklam Senaryosu olarak bilinen,2005 yılında Coca Cola tarafından kullanılan ve Samsun 3. Asliye Hukuk Mahkemesine taşınan mahkemenin altıncısı 1 Temmuz 2010 Perşembe günü saat 09.15’te tekrar yapılacaktır.

Konu hakkında görüşlerini dile getiren Sancak:’ Önce kamuoyuna kendimi tanıtmak istiyorum. Adım ve Soyadım Hasan Sancak’tır. Alaçamlı Halk Şairi, Reklam Yazarı, Eğitimci ve Gazeteciyim. 54 yaşındayım. 26 senelik evliyim. Nagehan isminde bir kızım, Alp Cihan ve Boğaç Han isminde de iki tane erkek çocuk sahibiyim. Aslen Trabzon’un Köprübaşı ilçesindenim.25 senedir basının içindeyim. Çıkan üç tane şiir kitabım(O' DUR) ÖĞRETMENİN EN GÜZEL ATATÜRK ŞİİRLERİ (2000),ONLAR ANALARIMIZ (2003)BENİM ANNEM MELEKTİ ('2005)ÖĞRETMENİN EN GÜZEL ANNE ŞİİRLERİ vardır. Bu şiir kitaplarımla birlikte basıma hazır 50 taneden fazla şiir kitabım ve 5000 taneden fazla şiirim okuyucularla buluşmayı beklemektedir. 400 tane seçenekli reklam senaryom vardır. Bu reklam senaryolarımın 50 tanesi noter onaylıdır.


Türkiye’deki reklam ajansları benim kâbus ve rüya reklam senaryolarımdan sonra çeşitli rüya ve kâbus reklam filmi çekmişlerdir. En az on tane şirket kâbus ve rüya reklam senaryolarımı ulusal kanalların reklam kuşaklarında kıyısından, köşesinden kırparak oynatmışlardır. Reklam senaryolarımı RÜYALARIMI ÇALDILAR. Gazetelerde çıkan NOTER ONAYLI RÜYA ile ilgili haberlerimi de RÜYA BENİMLE BAŞLADI. Kitabıyla kamuoyu ile paylaşacağım. ŞİMDİYE KADAR ŞİİR KİTAPLARIM, NOTER ONAYLI RÜYA, REKLÂM SENARYOLARIM, NOTERE ONAYLATTIĞIM TELEVİZYONLAR İÇİN 300’e YAKIN İLGİNÇ YARIŞMALARIM ile kamuoyunun gündemine geldim. GOOGLE’YE (HASAN SANCAK ALAÇAM-SAMSUN, RÜYALARIMI ÇALDILAR, BLOGCU HASAN SANCAK, NOTER ONAYLI RÜYA, MAHKEMELİK RÜYA, REKLAM YAZARI HASAN SANCAK’IN REKLAM SENARYOLARI) DİYE YAZARSANIZ, BİNLERCE SAYFAMLA KARŞILAŞIRSINIZ. Belirli yıllarda Alaçam'da (T.R.T-A.A.-İ.H.A.-D.H.A -HÜRRİYET-GÜNEŞ-ORTADOĞU-FOTOSPOR-HALK-SANCAK-ALTINOVA GAZETESİ' nin muhabirliğini ve temsilciliğini yaptım.

Dünyada 6.6 Milyar insan bulunmaktadır. Ben;1 Aralık 2000’de, 44 yaşında, gördüğü GERÇEK RÜYA GIDA IŞINLAMASI REKLAM SENARYOSU’ nu notere onaylatan ve bu tarihten sonra da rüyalarında reklâm senaryoları gören dünyadaki ilk ve tek kişiyim. ‘GIDA IŞINLAMA YÖNETMELİĞİ, YAYIMLANDIĞI RESMİ GAZETE TARİHİ: 06.11.1999, YAYIMLANDIĞI RESMİ GAZETE NO: 23868, [PDF] GIDA IŞINLAMA YÖNETMELİĞİ TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANLIĞINDAN .’ Yürürlüğe girmiştir. İlk GERÇEK RÜYA GIDA IŞINLAMASI REKLAM SENARYOMU On bir lira vererek notere onaylattım. O tarihten itibaren de düşümde reklâm senaryoları görerek, notere onaylattım. Reklâm senaryoları yazmayı sürdürdüm. 5 Aralık 2000 tarihinden sonra ulusal televizyonlar ve gazeteler beni dünya ve Türkiye’ye flaş haber olarak duyurdular. Bu olayı milyonlarca kişiye hem sözle, hem de İnternet’ten yazıyla anlattım. İki arkadaşa bu olayı anlattığım zaman, bu GERÇEK RÜYA GIDA IŞINLAMASI REKLAM SENARYOSU nu sen değil, biz gördük dediler. Bir de notere onaylatacaklarını söylediler. Ben de baktım benim rüya senaryom elimden gidiyor. Bilgisayarın başına geçtim. En ince ayrıntısına kadar GERÇEK RÜYA GIDA IŞINLAMASI REKLAM SENARYOSU nu yazdım. (Aslı Samsun’daki avukatım Ali Türkmen tarafından bilirkişiye sunulmak üzere mahkeme hâkimine imza karşılığı verilmiştir.) Bilgisayardan çıkışını alarak, Bafra’ya gittim. Oradaki kişiler yetkili avukata senaryomu onaylatıp onaylatılmayacağını sordular. Kendi aralarında konuştular. En sonunda da yazılı metin halindeki GERÇEK RÜYA GIDA IŞINLAMASI REKLAM SENARYOMU onayladılar. Samsun’daki EKİP GAZETESİ’ ne bu olayı geçtim. Beni aradılar. Hocam, bu haberi başka tarafa duyurma. Biz, bunu haber olarak yapalım. Senin bu haberini yarın Türkiye duyacaktır dediler. Bu haber EKİP GAZETESİ’ nde manşetten birinci ve üçüncü sayfada 1,5 sayfa yayınlandı. Bundan sonra telefonlarım bir hafta boyunca susmadı. DHA-CHA-YHA… Birisi geldi, birisi gitti. Kanal 6 benimle 6.30 haberini canlı bağlantı ile başladı. Hakan Aygün ile telefonda canlı bağlantı kurduk. Şu anda o da susmaktadır. Telefonunu bilen arkadaşlar bu durumu ona sorabilirler. O zamanki ulusal televizyonlar beni flaş haber olarak dünyaya ve Türkiye’ye duyurdular. Bu dünyada notere onaylatılan İLK GERÇEK RÜYA GIDA IŞINLAMASI REKLAM SENARYOSU’ dur. Daha önce ve sonra gördüğüm ve notere onaylatmadığım İnternette binlerce kişinin okuduğu gerçek rüya ve kâbuslarımda bulunmaktadır. Bazılarının reklam senaryo özelliği olmadığı için notere onaylatmadım. Yüzlerce reklam senaryom yazılı metin halinde arşivimde bulunmaktadır. Bu gerçek rüya reklam senaryosundan sonra bende her seyrettiğim televizyondaki bir olayı… Anlatılanlar ve yaşadığımız olayları reklam yapma alışkanlığı başladı.‘GERÇEK RÜYA GIDA IŞINLAMASI REKLÂM SENARYOSU’ dolayısıyla bu konu ile ilgili olarak çoğu televizyon Alaçam’a gelerek konu hakkında benimle röportaj yapmışlardır. SAMANYOLU TV MACERACI-KANAL 7 ŞORAY UZUN YOLDA EKİBİNE VE TELEVİZYONLARINA TEŞEKKÜR EDİYORUM.
FLASH TV CANIM TÜRKİYE PROGRAMI, ESRA CEYHAN, BEYAZIT ÖZTÜRK. Coca Cola’dan korktukları için haber yapamamışlardır. Kamuoyunda bilen ve bilmeyen de konuşmaktadır. İnternet yorumlarında çoğu kişi şaşkınlıklarını belirtmektedirler. Rüya, notere onaylatılır mı? Söylemektedirler. Benim konum ‘GERÇEK RÜYA GIDA IŞINLAMASI REKLÂM SENARYOSU’ dur. Rüyalı film, dizi, reklam, hikâye, roman, şiir… Konuları bulunmaktadır. Bunlar oluyorsa, gerçek bir rüyada reklam senaryosu olabilir. Herhangi bir şirketin RÜYA GIDA IŞINLAMASI REKLAM SENARYOSU ile ilgili konusunun aynısını başka bir şirket oynatamaz. İlk notere onaylatan ya da Kültür Bakanlığı’ndan ISBN numarasını önce alanlar, söz sahibi olurlar. Dünyada ilk defa emekli bir öğretmen‘1 Aralık 2000’de GERÇEK RÜYA GIDA IŞINLAMASI REKLAM SENARYOSU’NU notere onaylatmıştır. Bu konu bir Türk’e aittir. Dünyanın neresinde bir GIDA IŞINLAMASI REKLAM SENARYOSU oynarsa, orada hakkımı sonuna kadar savunacağım. Şimdiden basınımızı bu konu hakkında bilgi sahibi yapmış oluyorum. Bunu unutturmamak için çocuklarıma vasiyet olarak bırakacağım. Konu ile ilgili yüzlerce ulusal ve yerel medyanın yaptığı haberlerim vardır.Ben, 2000 yılında ışık hızıyla internete girdim. Şu andaki telefon ve bilgisayar ve buzdolabı şirketleri, benden 10 sene sonra vınlamaya başlamışlardır. Büyük şirketler, gönderdiğim yazılarıma cevap vermedikleri için onlara karşı mücadelemi sürdürmekteyim. Bu konuda onurlu basın mensuplarından ilgi ve destek bekliyorum. Coca Cola gücü ile basının çok büyük bir bölümünü susturmuştur. Coca-Cola İçecek A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, kendisine güveniyorsa, GERÇEK RÜYA GIDA IŞINLAMASI REKLAM SENARYOMU kullanmadıklarını söylüyorsa, istediği bir televizyon kanalında yüreği yetiyorsa, benimle açık oturuma çıksın. Ulusal basını susturmayı bıraksın. Coca Cola, bu işten kurtulamayacaktır. En sonunda muhakkak mahkûm olacaktır.Haberimi sadece ulusal basın değil, yabancı basın da duyacaktır. Ben, sadece şiir kitaplarımı çıkartma ve seçenekli reklam senaryolarımı kamuoyuna duyurma mücadelesi veriyorum. Yazım; kamuoyu oluşturmak, COCA COLA ile yapılan ve yapılacak olan mahkemeleri bildirmek, rüya ve kâbus reklâm senaryolarımı kopyalayan büyük şirketleri sizlere şikâyet etmek için kaleme alınmıştır. Dünyada ve Türkiye’de sadece şahsıma ait olan GERÇEK RÜYA GIDA IŞINLAMASI REKLAM SENARYOMU ulusal televizyonların reklâm kuşaklarında sormadan oynattıran Türkiye Coca Cola İçecek Firması Anadolu Grup Yetkili Temsilcisi ve İçecek Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan’ı mahkemeye verdim. Ulusal televizyonlar ve gazeteler teker teker aranarak, haber yapmaları engellenmektedir. Tuncay Özilhan, Coca Cola’nın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu halde, mahkemede Yönetim Kurulu Üyesi olduğunu avukatlarına söyletmiştir. Bu durumu kamuoyunun bilgisine sunuyorum. Avukatlarına bunu söyleten Tuncay Özilhan, kendi sitelerinde olan biyografi yazısını silmeyi unutmuştur. Herkes O’nun Coca Cola’nın Türkiye Yetkili Temsilcisi olduğunu bilmektedir. Artık mızrak çuvala sığmamaktadır. Her geçen gün olay, milyonlarca kişiye internet, ulusal, yerel, gazete, radyo, forum siteleriyle… Duyurulmaktadır. Mahkemeye giren Coca Cola avukatları iki reklam arasında karşılaştırma yaparken, başka kelimelerle oynayarak, aynen bizim söylediğimizi söylemektedirler. Coca Cola Avukatları kendi rüya reklam senaryolarını da tam olarak bilmemektedirler. Reklam senaryolarının karşılaştırmalarını yaparlarken, bir yerde buzdolabının içinde Coca Cola şişesinin bulunduğunu söylemektedirler. Hâlbuki orada şişe yoktur. Benim gibi rüya gören Coca Cola’daki şahıs, şişeyi hayal etmektedir. Şişe, buzdolabında olmuş olsa, onu oradan alarak Cola’yı içerdi. Coca Cola’daki genç buzdolabında bir içecek bulamadığı için benim gibi market aramaktadır. Tek farkı ben internetten market arıyorum. Coca Cola’daki genç de yürüyerek market aramaktadır.Ayakta durduğum müddetçe beni susturmaları mümkün değildir. Yazım, sanalda topladığım 15 bin basın mensubuna 50’şer kişilik gruplar hâlinde maille gönderilmektedir. Gazeteci ve televizyoncular, onurlu kişilerdir. Para ile susturulmamalıdırlar. Para ile susturuluyorlarsa, o kalemi kırmalıdırlar. Kalemi kırmıyorlarsa, hür ve bağımsız değildirler. Vatanımız ne çektiyse, böyle kişilerden çekmiştir. İstanbul’daki basının büyük bir bölümü, Dolar ve paranın esiri olmuştur. Onlar adeta Kurtuluş Savaşı’ındaki müstemleke basına benzemektedirler. Beni asla susturamayacaklardır. Artık meydanlardayım. Sesimi kısmak isteyenler kısamayacaklardır. Hak güçlünün değil, hak haklının olduğunu herkese göstereceğim.
COCA COLA avukatları, oyun içinde oyun oynamaktadırlar.135 gündür İstanbul’da yayın yapan ulusal televizyonların yeri bulunmamaktadır. Cola’nın o dönemde reklam senaryolarını yayınlayan televizyonlar, yer yarılmış, yerin içine girmişlerdir.
7 yaşındaki çocuğa sorsanız, bu televizyonların yerini bilirler. Çünkü sabah programları, otobüslerle kadınları programa taşımaktadırlar. Çocukları da yanlarına almaktadırlar. Cola avukatları, televizyonları arayıp susturmaktadırlar. Cola, mahkemeyi zaman aşımına uğratmak istemektedir. Bu televizyon adreslerini mahkemeye bildirdik. İstanbul’daki PTT taşıyıcıları, binlerce okuyucu mektubunu her gün koliler halinde televizyonlara taşımaktadırlar. Her nedense benim davamda televizyonların yerlerini bulamamaktadırlar. İnsanda biraz utanma olması gerekir. En son mahkemeye Coca avukatı katılmamıştır. Bizim yazılarımıza cevap verirken iki ya da üç avukatın ismi geçmektedir. Bu avukatlar nerededir? Cola’nın avukatı mı biter? Kendilerine güveniyorsalar, hemen rüya reklam senaryosunun karşılaştırmalarına geçsinler. Yaptıklarından ve oynadığı oyunlardan artık gına gelmiştir. Bu olayı da kamuoyunun bilgisine sunuyorum’
dedi.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
COCA COLA’NIN REKLAMINI SEYREDİNİZ!..





(Tıklanmıyorsa, Linki Adres Çubuğuna Kopyalayıp Enter Tuşuna Basınız.)

Yukarıdaki reklam senaryosu Coca Cola’nın 2005 yılındaDünyada ve Türkiye’deki ulusal kanalların reklam kuşaklarında oynayan reklam senaryosudur. GERÇEK RÜYA GIDA IŞINLAMASI REKLAM SENARYOSU ile karşılaştırınız. Bir kopya olduğunu göreceksiniz.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

AŞAĞDAKİ GERÇEK RÜYA GIDA IŞINLAMASI REKLAM SENARYOM
COCA COLA VE TOMBİ SOFİX TARAFINDAN AYNEN KOPYALANMIŞTIR.



GIDA IŞINLAMASI REKLAM SENARYOSU

NOTER ONAYLI GERÇEK RÜYA

ÂLEMDE İLK VE TEK

DÜNYADA EŞİ VE BENZERİ YOKTUR

BU YAZININ TAMAMI ALAÇAMLI HALK ŞAİRİ REKLÂM YAZARI EĞITİMCİ-GAZETECİ HASAN SANCAK'A AİTTİR.

DÜZENLEME ŞEKLİNDE İFADE TESBİT TUTANAĞI

İki bin yılı Aralık ayının birinci günüdür. 1.12.2000 Aşağıda mühür ve imzası bulunan, ben Bafra 2. Noterliği NİLGÜN KURT Çakırmahmut İş hanı Kat:1 Bafra adresindeki dairemde görev yaparken, yanıma gelen ve gösterdiği Alaçam nüfusundanYENİLEME nedeni ile verilen 22.08.1989 gün ve V01-985727 numaralı fotoğraflı nüfus cüzdanı kimliğine göre Samsun ili Alaçam ilçesi Yeni cami Mah. Nüfusunda 008,5 cilt 16 sayfa 290-7 kütükte kayıtlı olup, baba isminin Yakup, anne isminin Emine olduğu ve 1956 tarihinde doğduğu anlaşılan ve hâlen Yeni cami Mah Alaçam adresinde oturduğunu ve okuryazar olduğunu söyleyen HASAN SANCAK Düzenleme şeklinde bir ifade TESBİT TUTANAĞI tanzimini istedi. Kendisini yukarıda yazılı hüviyet ile tanıdığım gibi, bu işi yapma yeteneğinin bulunduğunu ve okuryazar olduğunu gördüm. Bunun üzerine şu suretle söze başladı.

ÖNEMLİ NOT:

Aşağıda anlatılan rüya yazısı hiçbir bilgisayar-İnternet-buzdolabı-süper market vb. şirketi tarafından TAMAMI YA DA BİR BÖLÜMÜ SAHİBİNDEN İZİN ALINMADAN TELEVİZYON, RADYODA... REKLÂM HÂLİNE GETİRİLEREK SESLENDİRİLEMEZ, OYNANAMAZ, OYNATILAMAZ VE YAYINLANAMAZ.


RÜYAMDA GÖRDÜĞÜM DÜŞ
KONU: Rüyamda karnımın zil çaldığını fark ederek uyandım. Saat gece 03.00'dı. Yataktan kalkarak mutfağa gittim. Buzdolabının kapağını açtım. İçerisinde yiyecek aradım. Ne yazık ki buzdolabında ve evde yiyecek namına hiçbir şeyin olmadığını gördüm. Açlıktan ayakta duracak dermanım kalmamıştı. Su ile karın doyurulmaz diyordum, birden aklıma misafir odasındaki bilgisayarım geldi. Hemen misafir odasına koştum. Bilgisayarımı açtım, bilgisayar faresini elime alarak, İnternet'e geçtim. Büyük bir market aramaya başladım. Uzun uğraşlardan sonra karşıma İnternet'te büyük bir süper market çıktı. Reyonlarda ne yoktu ki, tavuk, peynir, zeytin, sucuk, pastırma... Canımın çektiği hangi yiyecekler varsa, farenin imlecini o yiyeceklerin üzerine teker teker getirerek bir bir tıkladım. Her tıkladığım yiyecek benim buzdolabına üstten dolmaya başladı. Buzdolabını süper marketten ağzına kadar doldurdum. Sevincimden havalara zıplıyordum. Kendi kendime bolluk ne güzel şey diyordum. Birden aklıma bu yiyeceklerin parasını vermediğim geldi. Doldurduğum o yiyeceklerin hesabını yapmaya başladım. Ortaya çıkan toplam rakamın maaşımı kat kat aştığını gördüm Hanımın seslenmesiyle tatlı düşten uyandığım zaman durmadan elimin ağzıma gittiğini, sanki o yiyecekleri yiyor gibi bir hâl aldığını gördüm... Yazılan bu tutanak okunması için kendisine verildi. Okudu. Yazılanların hakiki arzuları olduğunun bildirilmesi üzerine altı tarafımızdan imzalandı ve mühürlendi.

1 ARALIK 2000
İki bin yılı Aralık ayının birinci günü
T.C.
BAFRA İKİNCİ NOTERİ
NİLGÜN KURT
RESMİ MÜHÜR VE İMZA
ASLININ AYNIDIR
NO:1 6 8 6 2






XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

GERÇEK RÜYA GIDA IŞINLAMASI REKLAM SENARYOM İLE COCA COLA’NIN BENZERLİKLERİ:

OKUYANLARIN DİKKATİNE!..

COCA COLA RÜYA REKLAM SENARYOSU’ NU İLK SEYRETMEYE BAŞLADIĞINIZ ZAMAN BENİM GERÇEK RÜYA GIDA IŞINLAMASI REKLAM SENARYOMUN BAŞINDA NE SÖYLEMİŞSEM, ONLARIN ÇOK ÇABUK ŞEKİLDE GÖRÜNTÜLÜ OLARAK TEKRAR EDİLDİĞİ GÖRÜLECEKTİR. EN SONUNDA DA BUNUN RÜYA OLDUĞU SEYRETTİRİLMEKTEDİR.

GERÇEK RÜYA GIDA IŞINLAMASI REKLAM SENARYOM 1 ARALIK 2000’de yazılı metin halinde notere onaylatılmıştır. Coca Cola Nisan 2005'te, Rüya Reklâm Senaryomdan 5 sene sonra dünyadaki ve Türkiye’deki ulusal televizyonların reklâm kuşaklarında‘ Dünyada Son Kalan Coca Cola Reklam Filmi’ olarak gösterilmiştir.

Yukarıdaki reklâm senaryom dünyada
1 ARALIK 2000 YILINDA NOTERE ONAYLATTIĞIM ‘İLK GERÇEK RÜYA GIDA IŞINLAMASI REKLÂM SENARYOSU ‘dur. Bunun dünyada eşi ve benzeri yoktur. O tarihte bütün televizyon ve gazeteler tarafından dünyaya flaş haber olarak duyurulmuştur. Notere onaylattığım İLK GERÇEK RÜYA GIDA IŞINLAMASI REKLÂM SENARYOMDA ne dediğimi okuyunuz. Büyük yazılan, parantez içine alınan kelimelere dikkatinizi çekmek istiyorum.


ÖNEMLİ NOT:
Aşağıda anlatılan rüya yazısı hiçbir bilgisayar-İnternet-buzdolabı-süper market vb. şirketi tarafından (TAMAMI YA DA BİR BÖLÜMÜ) sahibinden izin alınmadan televizyon, radyoda... (REKLÂM HÂLİNE GETİRİLEREK) seslendirilemez, oynanamaz, oynatılamaz ve yayınlanamaz.


Coca Cola reklâmında dünyada tek olan son şişe değil, son kalan rüyanın kendisidir. Coca Cola içecek değildir. Rüya olmadan bu isim bir anlam taşımaz. O rüya da dünyada 6,6 milyar insandan sadece şahsıma ait olan GERÇEK RÜYA GIDA IŞINLAMASI REKLÂM SENARYOSU’ dur.


Noter Onaylı Rüya isminden de anlaşılacağı gibi bir rüya reklâm senaryosudur. Coca Cola'nın reklâm senaryosu da bir rüya reklâm senaryosudur.


Ben, yattığım yerde(yatakta) rüya görmekteyim.
Coca Cola'daki kişi de yattığı yerde (koltukta) rüya görmektedir.


Ben, rüya gördüğüm yataktan ayağa kalkmaktayım. Coca Cola'daki kişi de yattığı yerden, koltuktan ayağa kalkmaktadır.


Ben, yataktan kalktıktan sonra yürüyorum.
Coca Cola’daki kişi de yürümektedir.



Benim, yataktan kalktıktan sonra hem açlık hem de susuzluk ihtiyacı olduğum anlaşılmaktadır. Coca Cola'daki kişinin de susuzluk ihtiyacı olduğu görülmektedir.


Ben, açlık ve susuzluk ihtiyacımı karşılamak için buzdolabının kapağını açıp yiyecek ve içecek arıyorum. Coca Cola'daki kişi de buzdolabının kapağını açıp içecek aramaktadır.



Ben, buzdolabının içinde yiyecek ve içecek bulamıyorum. Coca Cola' daki kişi de buzdolabının içinde içecek bulamamıştır.


Benim, buzdolabını kapattıktan sonra yiyecek ve içecek aramam devam etmektedir. Coca Cola' daki kişinin de içecek araması sürmektedir.


Ben, açlığımı ve susuzluğumu gidermek için dükkân (Market) arıyorum. Coca Cola’daki kişi de dükkân (Market) aramaktadır.


Ben, dükkân (Market) bulmak için bilgisayarımı açıp İnternete geçiyorum. Coca Cola’daki kişi de, beş sene sonra (bilerek) teknolojiyi kullanmayıp, yürüyerek dükkân bulmak için, içecek aramaktadır.


Coca Cola reklamında market ya da dükkânda konuşulanlar…

Markete ilk defa içecek aramak için giren kişi market sahibine, bir Coca Cola diyor. Market sahibi de Coca Cola yok! Kişi de yok mu söylemektedir? (MARKET SAHİBİ DE: ‘DÜNYADA SADECE BİR TANE KALDI’ DEMEKTEDİR.) Bunlar rüyadaki konuşmalardır. O rüyada dünyada eşi ve benzeri olmayan GERÇEK RÜYA GIDA IŞINLAMASI REKLÂM SENARYOSU’ dur.

Ben, İnternet üzerinden yiyecek ve içecek arama mücadelemi sürdürmekteyim. Coca Cola'daki kişi de yürüyerek çeşitli dükkânlara içecek sormaktadır.



İçecekteki kişi, rüyasında devamlı dünyada tek kalan Coca Cola şişesini aramaktadır. Dünyadaki herkes tek kalan Coca Cola şişesinin peşinden koşmaktadır. Bu rüyanın kendisidir. Rüya olmazsa, dünyada tek kalan Coca Cola şişesinin bir anlamı kalmamaktadır. Rüyasından uyanan kişinin yanında arkadaşı vardır. Dünyada tek ve sonuncu olan Coca Cola şişesi de onun elinde bulunmaktadır. Hey bu sonuncusu mu? Evet, ama paylaşabiliriz demektedir.


Bütün bunların sonucunda iki rüya reklâm senaryosunda da bunun bir rüya olduğu görülmektedir.



Ben, GERÇEK RÜYA GIDA IŞINLAMASI REKLÂM SENARYOSU sonunda gördüğüm rüyadan uyanmaktayım. Coca Cola reklâm senaryosunda da kişi gördüğü rüyadan uyanmaktadır.


Ben, rüyadan uyandıktan sonra buzdolabına doldurduğum yiyecekleri sanki buzdolabından alıp ağzıma koyuyormuşum vaziyetindeyim. Coca Cola'daki kişi de uzun uğraşlardan sonra Coca Cola şişesinin arkadaşının elinde olduğu anlaşılmaktadır. Onu kendisiyle paylaşacağını söylemektedir.

Benim gördüğüm ve notere onaylattığım rüya reklam senaryosunun dünyada eşi, benzeri yoktur ve âlemde tektir. Coca Cola’daki rüya reklâm senaryosunda da dünyada tek bir Coca Cola şişesinin kaldığını söylemektedir.

Benim GERÇEK RÜYA GIDA IŞINLAMASI REKLÂM SENARYOMUN sonu şöyle bitmektedir.
Hanımın seslenmesiyle tatlı düşten uyandığım zaman durmadan (ELİMİN AĞZIMA GİTTİĞİNİ, SANKİ O YİYECEKLERİ YİYOR GİBİ BİR HÂL ALDIĞINI GÖRDÜM...)Burada eller görev yapmaktadır. (COCA COLA’DAKİ RÜYA GÖREN GENCİN ARKADAŞI DA ELİYLE İÇECEĞİ RÜYA GÖREN ARKADAŞINA UZATMAKTADIR.)

Baştan sona kadar Coca Cola reklamı
GERÇEK RÜYA GIDA IŞINLAMASI REKLÂM SENARYOMUN bir kopyası olduğu görülmektedir.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Tombi Sofix Şeker’ de Noter Onaylı Rüya Gıda Işınlaması Reklam Senaryomu 7 Sene Sonra Kopyalamıştır!..
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

17.06.2007 PAZAR GÜNÜNDEN İTİBAREN ULUSAL TELEVİZYONLARIN REKLAM KUŞAKLARINDA GÖSTERİLEN TOMBİ SOFİX ŞEKER EĞLENCE REKLAMI, 1 ARALIK 2000’DE NOTERE ONAYLATTIĞIM GERÇEK RÜYA GIDA IŞINLAMASI REKLAM SENARYOMUN KÜÇÜK BİR KOPYASIDIR. TOMBİ SOFİX ŞEKER’ DE REKLAM SENARYOMU 7 SENE SONRA KOPYALAMIŞTIR!..ÇÜNKÜ BU REKLAM SENARYOSU DA BENİM NOTER ONAYLI RÜYA GIDA IŞINLAMASI REKLAM SENARYOMUN EN ÖNEMLİ KISMINI OLUŞTURMAKTADIR. BENİM GİBİ IŞINLAMA YAPMAKTADIR. BU KONU İLE İLGİLİ KARŞILAŞTIRMALAR. AŞAĞIDA BİLGİNİZE SUNULMUŞTUR. SİTELERİNE İKİ SEFER MAİL GÖNDERMEME RAĞMEN BANA BİR CEVAP VERMEMİŞLERDİR. AŞAĞIDAKİ PARAGRAFI TEKRAR OKUMANIZI RİCA EDİYORUM.


ÖNEMLİ NOT:
Aşağıda anlatılan rüya yazısı hiçbir bilgisayar-İnternet-buzdolabı-süper market vb. şirketi tarafından (TAMAMI YA DA BİR BÖLÜMÜ) sahibinden izin alınmadan televizyon, radyoda... (REKLÂM HÂLİNE GETİRİLEREK) seslendirilemez, oynanamaz, oynatılamaz ve yayınlanamaz.


XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX


TOMBİ SOFİX ŞEKER EĞLENCE REKLAMI ÇİZGİ FİLM, ANİMASYON ŞEKLİNDE BİLEREK YAPILMIŞTIR.
BEN, GERÇEK RÜYA GIDA IŞINLAMASI REKLAM SENARYOMDA NE YAZMIŞSAM, ONLARIN REKLAM SENARYOSUNDA DA AYNEN GERÇEKLEŞMEKTEDİR.
AŞAĞIDAKİ REKLAM SENARYOSUNU SEYRETTİĞİNİZ ZAMAN BU GÖRÜLECEKTİR.BEN, REKLAM SENARYOMU 1 ARILK 2000’DE NOTERE ONAYLATTIM. TOMBİ SOFİX EĞLENCE | REKLAMI,7 SENE SONRA ULUSAL KANALLARIN REKLAM KUŞAKLARINDA GÖSTERİLMİŞTİR. KONUSU TAMAMEN AYNIDIR. AÇLIK İHTİYACI ÇEKEN BİR KİŞİ BİLGİSAYARI AÇARAK İNTERNETE GİRMEKTEDİR.ONU BİLGİSAYAR MASASININ BAŞINDAN, İNTENETTEKİ BİR KİŞİ IŞIK HIZIYLA MARKET YA DA DÜKKÂNA ÇEKMEKTEDİR.
MARKETE GİREN KİŞİ IŞIK HIZI İLE MARKETTE BULUNAN YİYECEKLERİ EN ÇABUK ŞEKİLDE TOPLAYARAK, KUCAĞINA DOLDURMAKTADIR. BENİM REKLAM SENARYOMDA BU UZDOLABINA IŞIK HIZIYLA DOLDURMA ŞEKLİNDEDİR.

DİKKAT: AŞAĞIDAKİ TOMBİ SOFİX REKLAMINI SEYRETMEDEN ÖNCE, BENİM YUKARIDAKİ GERÇEK RÜYA GIDA IŞINLAMASI REKLAM SENARYOMU BİR SEFER DAHA İYİCE OKUYUNUZ.


AŞAĞIDAKİ LİNKİ ADRES ÇUBUĞUNA KOYARAK SEYREDİNİZ.



AŞAĞIDAKİ YAZIYI GOOGLE’YE KOYARAK SEYREDİNİZ!..
Tombi Sofix Eğlence | Reklamı Reklamlar Tv



GERÇEK RÜYA GIDA IŞINLAMASI REKLAM SENARYOSU
İLE TOMBİ SOFİX ŞEKER EĞLENCE REKLAMININ
BENZERLİKLERİ


.Gerçek Rüya Gıda Işınlaması Reklam Senaryosu 1 Aralık 2000’de notere onaylatılmıştır. Normal bir reklam senaryosu değildir. Bunun dünyada eşi ve benzeri yoktur. Bu konu çoğu ulusal televizyon tarafından bu tarihte, dünyaya flaş haber olarak duyurulmuştur. Ulusal gazetelerde haber olarak kullanılmıştır. Tombi Sofix Şeker Eğlence Reklamı Senaryosu 7 SENE SONRA, 17.06.2007 PAZAR gününden itibaren ulusal televizyonların reklam kuşaklarında gösterilmeye başlanmıştır.




.Gerçek Rüya Gıda Işınlaması Reklam Senaryosu bir rüya reklam senaryosudur. Tombi Sofix Şeker Eğlence Reklamı Senaryosunda da rüyada gerçekleşebilecek bir konudur. Şirket ve ajans bilerek rüyayı kullanmamıştır. Zaten reklam seyredildiği zaman seyirciye bu hissettirilmiştir.



.Gerçek Rüya Gıda Işınlaması Reklam Senaryosunda bilgisayar ve masası bulunan bir oda bulunmaktadır. Tombi Sofix Şeker Eğlence Reklamı Senaryosunda da bilgisayar ve masası bulunan bir oda bulunmaktadır.




.Gerçek Rüya Gıda Işınlaması Reklam Senaryosunda, bilgisayarın başında ben bulunuyorum. Tombi Sofix Şeker Eğlence Reklamı Senaryosunda bilgisayar başında bir çocuk bulunmaktadır.


.İKİ REKLAMDA DA KONULAR AYNIDIR. IŞIK HIZIYLA BİLGİSAYARIN İÇİNE GİREREK, YİYECEKLERE EN KISA YOLDAN ULAŞMA ANLATILMAKTADIR. SEVİLEN YİYECEKLERE ULAŞMA İSTEĞİ VARDIR.


. Gerçek Rüya Gıda Işınlaması Reklam Senaryosunda internetten bilgisayarın içine ışık hızıyla girerek, en çabuk şekilde içecek ve yiyeceklere ulaşma anlatılmaktadır. Tombi Sofix Şeker Eğlence Reklamı Senaryosu’nda bu aynen tekrar edilmektedir. İnternete giren çocuk diğer çocuk tarafından sanal marketin içine ışık hızıyla çekilmektedir.


.Gerçek Rüya Gıda Işınlaması Reklam Senaryosunda internetten-bilgisayardan içecek ve yiyeceklere ulaşma isteği vardır. Tombi Sofix Şeker Eğlence Reklamı Senaryosunda da internetten-bilgisayardan Tombilere ulaşma isteği vardır.



. Gerçek Rüya Gıda Işınlaması Reklam Senaryosunda internet üzerinden marketten alışveriş yapılmaktadır. Tombi Sofix Şeker Eğlence Reklamı Senaryosunda da, dükkân ya da marketten çeşitli Tombiler ışık hızıyla toplanmaktadır.


. Gerçek Rüya Gıda Işınlaması Reklam Senaryosunda içecek ve yiyeceklere bilgisayar faresinin imlecine tıklayarak buzdolabına doldurmak vardır. Tombi Sofix Şeker Eğlence Reklamı Senaryosunda bu ayaklar ile en çabuk şekilde yapılmaktadır. Tombiler kucağa doldurulmaktadır.


. Tombi Sofix Şeker Eğlence Reklamı Senaryosu
Gerçek Rüya Gıda Işınlaması Reklam Senaryosunun en önemli kısmını oluşturmaktadır. Yukarıda da söylediğimiz gibi bu konunun özü budur. İnternet üzerinden en kısa süre içinde yiyeceğe ulaşma açıklanmaktadır. Zaten ben de rüya reklam senaryomda en kısa süre içinde bilgisayar yardımıyla yiyeceklere ışık hızıyla ulaşıyorum. Tombi Sofix Şeker Eğlence Reklamı Senaryosu’nda da bu konu tekrar edilmektedir…



HASAN SANCAK
ALAÇAMLI HALK ŞAİRİ
REKLÂM YAZARI
(EĞİTİMCİ-GAZETECİ)
 


arslansem

arslansem

Üye
Ne bu şimdi :hmmm
 
REKLAMYAZARI

REKLAMYAZARI

Üye
    Konu Sahibi
Okumadan anlayamazsın...
 
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Umarım sermaye sahiplerinden hakkınızı alırsınız.
 
REKLAMYAZARI

REKLAMYAZARI

Üye
    Konu Sahibi
Yorumuna teşekkür eder,saygı ve sevgilerimi sunarım.

Saygılerımla.
 
Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
fırsat buLursam takip etmeyi isterim , başarıLar boL şansLar :oke:
 
REKLAMYAZARI

REKLAMYAZARI

Üye
    Konu Sahibi
Saygılarımı sunarım...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

REKLAMYAZARI
Cevap
0
Görüntüleme
408
REKLAMYAZARI
REKLAMYAZARI
Cevap
0
Görüntüleme
421
REKLAMYAZARI
REKLAMYAZARI
Cevap
3
Görüntüleme
546
REKLAMYAZARI


Üst Alt