Lumia 820 yine rezil etti..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kursatalpkaan

kursatalpkaan

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 820 yine rezil etti..
Bizim evde hem lumia820 hem iphone5 hem s3 var. Bugun bi karşılaştırma yapalım dedik ve 820mi ezdiler. Faceden mesaj gonderiyoruz benimki hariç hepsine bildirim geliyor. Bi online olup bi offline oluyor. Mesela arkadaş temple run kaç mb dedi cevap veremedim girdim mağazadan baktım boyutuna. Nokia elini çabuk tutması lazım yoksa satacam telefonu.

By_Casparov

By_Casparov

Üye
:d: ulan

messevim

messevim

Üye
ben lumia ların hayalını kurarken bazıları ondan bıkmış bile

BelaMonte

BelaMonte

Üye
şimdi bu anlattıkların bir sorun değilki? senin sorunun çünkü bende hiç bir sorun yok facede yada herhalgi birşeyde. bende lumia 920 var ama çok fark yok

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Ne yapalim aglayalim madem

drakoja1

drakoja1

Üye
Lumia her kişiye hitap eden bi telefon değil.İhtiyaca göre insanların bakışı değişebiliyor bu telefona, benim ihtiyaçlarımı gereği kadar karşılıyor ben memnunum

messevim

messevim

Üye
ben androıd kullanıyorum mesela. Ama lumia almak için can atıyorm

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Birine rehbere girelim deseydin, öbürüne de bluetooth'la resim gönder deseydin ya kardeşim :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: n000k, bozokluht ve By_Casparov
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Bence telefonu ezik duruma düşüren sensin.Amcamda iphone 5 ablmda s3 var..telefon baya supermış
Dediler.incelediler beğendiler.
Yasadığın sorunlar bende yok bu arada.
En basitinden yeğenimin ingilizce çeviri metni vardı.bingi açtım tarattım çevirdim.bazı yerlerde bozukluklar olsa da ödevi kolayca hallettik.

Sent from my RM-825_eu_turkey_211 using Board Express

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Dediklerinde haklı olabilirsin . Yani bildirimler geç geliyo olabilir evet . ( Keza bana anlık geliyo herşey ) . Ama lumia telefonu zaten dediğin o telefonlarla karşılaştırılmaz . Tabiki ikisinin sistemleri deli gibi oturmuş ve dev bi mağazası var . Evet lumiada bunlar yok . Ama lumialarda onlarda olmayan özel şeyler olduğunu düşünüyorum .

Varsın bi kaç oyun olmasın , bi kaç bildirim eksik gelsin , bi kaç ayar olmayıversin . Telefonun görünüşü çok farklı anlıyomusun . Yani telefonun menüsüne bakanın ilgisini çeken bi yapısı var çünkü androidle İOS tıpatıp benziyolar birbirlerine . Hatta android iosun çakma versiyonu diyorum ben . İkisininde eksikleri yokmu ? tabiki var . Kısacası her sistemde açıklar eksikler var . Ama önemli olan bana göre cihazın eldeki duruşu , farklılığı ve karizması . tabi bi kaç şey daha ekle . misal sağlamlığı .

Gel mesela benim Lumia 920 ile Iphone 5 i çizme , vurma , düşürme testine tutalım . farkı anlıcaksın

smltrl

Üye
Facebook bildirimlerini ve mesajları sorunsuzca alabiliyorsunuz yani?

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Twitter anlık geliyo . Ama facebook bazen tutukluk yapıyo .

kursatalpkaan

kursatalpkaan

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal twitter bildirimleri daha hiç gelmedi. Sosyal ağları çok yoğun kullanan biriyim bildirimler onemli. Telefon guzelde ne bileyim eksipide çok abi doğruya doğru :(

saynesim

saynesim

Üye
Lumia kulanmak bir ayrıcalıktır gerisi yalan uygulama çöplüğünden başka değil diğer işletim sistemleri

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Şahsen ben Lumiaya alternatif olarak sadece İOS u görüyorum . 820 nin ve 920 nin . kısaca Windows phone un eksikleri fazladır . Ve alınabilcek en iyi alternatif kesinlikle İOS tur . eksikler cidden kullanımına engelse mutlaka iosa geçmelisin

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Bildirimler anında geliyor ve ben telefonun sohbet özelliğini kullanıyorum.
Sanırsam tasarrufta geçikmeler yapar o da normal

braayn

braayn

Üye
sen cihazın bildirimleriyle ezilmişsin bende facebook bildirimler anında geliyor ama tiwittterrr bildirimleri geç geliyor varsın 1 le 2 dk geç gelsin.Ben istanbulda bulamadığım adresleri bu navigasyon canavarıyla tam 12iden vurdum.Çevremdeki bir çok arkadaşım telefona hasta değiştirmek isteyenler varama ben vazgeçmiyorum cihazımdan zaten bu eksiklikleri bile bile almadık mı ? arkadaşlar eğer bunların olacaklarını bilmeden aldıysanız yazık size... Halen androidle ve IOSla kapıştırmayın lütfen onların mazileriyle garibim wp8 in mazisi birmi ve adamda s2 var 2 yıldır güncelleme alamamış cihazı 6 aylıkken soyulmadığı yeri kalmamış. 820 kaç aylık telefon bu gün yarın güncellemeleri gelecek ki 920 ile 620 zaten hali hazırda almaya başladı.

Bence cihazınızın kıymetini bilin mesela photobeamer diye bir program var kaçınız kullanıyor.Şirkette sunumlarımı notebookdan değil telefondan wifi bağlanıp dev ekranda yapıyorum herkesin ağzı açık kalıyor varmı kullananız bu programı?

elinizi vicdanınıza koyup oturmuş sistemlerle garibim wp8i kıyaslamayın onların sistemleri oturmuş belki ama kapı gibi sağlam kasaları yok ekranlarının hepsinde koruma var ve kılıf kullanıyorlar ben 4 ay oldu kulıfsız kullanıyorum gram çizik yok....

• Beğen
Tepkiler: serinaga, n000k ve PureFood
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
beyler nokia lumia değilde symbianda dursaydı daha iyi olabilirdi bnce :(

braayn

braayn

Üye
en az iki yıl verin bu sisteme hemen satın kullanmayın 2 yıl sonra zaten dönersiniz wp ailesine :)

2 yıl sonra:

sağlam kasa+sağlam kamera+sağlam işletim sistemi : Nokia Lumia

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve kamuraN021
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
inşallah öyle olur :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt