Haber Lumia 820, Üzüyor Cihazım Beni.

Sponsorlu Bağlantılar

alyuz41

alyuz41

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 820, Üzüyor Cihazım Beni.
Arkadaşlar merhaba. Cihazım son günlerde özellik ile sensör sıkıntısını çok yaşatmaya başladı. Ekranım rota değiştirmiyor, telefonu kapatıp kapağını açıp kenardaki tozları alıyorum ve düzeliyor. Hep biz böyle toz temizleyecekmiyiz? Ayrıca dün başka bir sıkıntı yaşadım. Kamerayı açıyorum ekrana dokunduğumda hiç bir tepki vermiyor. Akıllı Çekim'de ekrana tıkladığımda resim alıyorum yine. Bu sabah ta müzik dinleyerek işe geliyordum sıradaki parçayı geçmek istedim üst panelde bulunan kısa yollarda müziğin ismi değişiyor, tuşlara basmıyor ve aynı müzik çalıyor. Ancak tıkladığımda sadece müzik isimleri değişti ve o da kesildi bi anda. Ben de durdum biraz kurcaladım ve tıkladığım kadar müziği bir anda geçti telefon. Yani bu telefona bu kadar güvendim ama bu sorunları sürekli yaşayacakmıyız ki? Sizde de oluyormu?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
dediklerinin hiç biri bende olmadı. bence soft reset at, düzelmezse cihazını sıfırlamanı öneririm. he yine düzelmezse donanımsal demekki servis yolu görünür ancak sanmıyorum.

alyuz41

alyuz41

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlar -> Hakkında kısmından daha önce sıfırladım. Bu yerden bahsediyorsun değil mi komple reset atmak için?

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Bende 820 kullanıcısıyım, dediğiniz sorunlara rastlamadım. Arkadaşın dediği gibi soft reset/sıfırlama deneyebilirsiniz.
Bende sorunlar var ama kullanıcı hatalı şuan telefon iyi :)
Ayarlar -> Hakkında kısmından daha önce sıfırladım. Bu yerden bahsediyorsun değil mi komple reset atmak için?

Evet.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar merhaba. Cihazım son günlerde özellik ile sensör sıkıntısını çok yaşatmaya başladı. Ekranım rota değiştirmiyor, telefonu kapatıp kapağını açıp kenardaki tozları alıyorum ve düzeliyor. Hep biz böyle toz temizleyecekmiyiz? Ayrıca dün başka bir sıkıntı yaşadım. Kamerayı açıyorum ekrana dokunduğumda hiç bir tepki vermiyor. Akıllı Çekim'de ekrana tıkladığımda resim alıyorum yine. Bu sabah ta müzik dinleyerek işe geliyordum sıradaki parçayı geçmek istedim üst panelde bulunan kısa yollarda müziğin ismi değişiyor, tuşlara basmıyor ve aynı müzik çalıyor. Ancak tıkladığımda sadece müzik isimleri değişti ve o da kesildi bi anda. Ben de durdum biraz kurcaladım ve tıkladığım kadar müziği bir anda geçti telefon. Yani bu telefona bu kadar güvendim ama bu sorunları sürekli yaşayacakmıyız ki? Sizde de oluyormu?
ekranda jelatin varsa belki sensörlerin görmesini zorlaştıra bilir bende pek sorun olmuyor eğer çok sorun oluyorsa parlaklığı orta derece tutabilirsiniz devamlı onun dışında kamera ayarlarında ekrana dokundugunda netlesin veya resim çeksin diye bir ayar kısmı var onu kontrol edin eğer digerlerinde çekiyor sadece bir kamera programında çekmiyorsa sorun olabilir (bu arada sizde ne var gdr3 betamı) müzik dinlerken farklı bir olay var şöyleki en son hangi programın içinde müzik açtıysanız o gelir mesela mix radioda son müzik açtınız internetten son çalınan müzüği internetsiz yine dinlemeye izin verir ancak bir sonraki şarkıya geçmez eğer müzik+vidyolardan açıp böyle bir sorunla karşılaştıysanız müziklerinizi bir kontrol edin derim belki onlarda da bir sorun olabilir (müzik değiştirmeme sorunu üste yazdıgım sorundan büyük ihtimal) arkadaşların dediği gibi format atmak sistemde ufak sorunlar varsa toparlar

alyuz41

alyuz41

Üye
    Konu Sahibi
Cihazım üstünde çok application var şu anda format atma taraftarı değilim açıkcası. Ekran jeletini kullanmıyorum. GRD3 yüklemedim ben, ancak GRD3 beta çıktıktan sonra cihazımı formatlamış sonrada bir takım güncellemeler yapmıştım o arada gelmiş olabilir. Ona nereden bakabilirim?

metinmb407

Üye
Bende de problem yok bence fabrika ayarlarına döndürmek yerine hard format atmanızı ve yazılım güncellemediyseniz ambere yükseltmenizi öneririm.

alyuz41

alyuz41

Üye
    Konu Sahibi
Amber'e nasıl yükseltebilirim şu anda format attım cihazıma ve ön kurulum yapıyorum.

metinmb407

Üye
Netten Nokia software updater i indirip telefonu bilgisayara bağlayın programdan güncelleme yapım.

alyuz41

alyuz41

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Güncelleme kısmında kontrol ediyor hala ama sanırım bir şey bulamayacak.
--
Dediğim gibi Telefon Güncelleme'de yeni bir Güncelleme bulamıyor. Şu anda Amber mi ki acaba?

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Güncellemeleri yapınız(Nokia uygulamalarını(ses,ekran...)).

tanercoskun

tanercoskun

Üye
15 gündür serviste olan 820 cihazimi özledim: )

Üst Alt