Lumia 820 internete giremiyorum yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

AAYD1N

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 820 internete giremiyorum yardım lütfen
Merhabalar, forumda yeniyim.Konuyu doğru yerdemi açtım bilemiyorum yanlışsa düzeltin.Nokia Lumia 820 kullanıyorum.3 gün öncesine kadar internete girebiliyordum sim kartım üzerinden (Hattım Vodafone) sonrasında ne olduysa artık giremiyorum.Sadece wifi ile internete bağlanabiliyorum.Telefonumun ayarlarını sıfırladım gene sorunum devam ediyor.Ekranımın sol üst kısmında " H " işaretide çıkmasına ragmen internete bağlanamıyorum.Yardımcı olurmusunuz...

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Vodafone'dan aldığınız paket hangisi?

Faturasız ve süper internet aldıysanız 100mb gibi.Kota dolduktan sonra internet erişimini kesiyorlar.Teknik olarak kesilmiyor ancak çok çok düşük bir hıza indiriyorlar.

AAYD1N

Üye
    Konu Sahibi
Tarifem free zone paketim 250 mb lık ve kotam dolmamış henüz

AAYD1N

Üye
    Konu Sahibi
Hattım faturasız, tarifem free zone 250mb lık paket kullanıyorum ve kotam bitmemiş henüz

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Söylediklerinize bakılırsa sorun telefondan kaynaklı değil gibi duruyor.
Üstelik sıfırladığınız halde hala yapıyorsa, büyük ihtimalle Vodafone'dan kaynaklanıyor olabilir.
Ayrıca belki Arda'nın da söylediği gibi kotanız bitmiştir ancak henüz güncellenmediği için siz bitmediğini sanıyorsunuzdur, olabilir mi :hmmm

AAYD1N

Üye
    Konu Sahibi
Söylediklerinize bakılırsa sorun telefondan kaynaklı değil gibi duruyor.
Üstelik sıfırladığınız halde hala yapıyorsa, büyük ihtimalle Vodafone'dan kaynaklanıyor olabilir.
Ayrıca belki Arda'nın da söylediği gibi kotanız bitmiştir ancak henüz güncellenmediği için siz bitmediğini sanıyorsunuzdur, olabilir mi :hmmm

Kotamı sorguladım 250mb lık paketten 186 mb kullanmışım ama internete wifi dışında bağlanamıyorum...

AAYD1N

Üye
    Konu Sahibi
Yokmudur bir çözüm/önerisi olan

gkcll

gkcll

Üye
şebeke ayarlarından vodafone internet veya vodafone live yi şeçtinmi

AAYD1N

Üye
    Konu Sahibi
Erişim noktalarında vodafone internet devre dışı - vodafone live etkin durumda tam tersinide denedim gene bağlanamıyorum.

gkcll

gkcll

Üye
ilginç bir durum veri dolaşımı felan etkinmi

m542tf

m542tf

Üye
Baslat
Ayarlar
Erisim noktasi
Ekle
Baglanti adi: vodafone internet
Veri turu: varsayilan Apn erisim noktasi adi: internet
Kullanici adi: vodafone
Parola: vodafone
Proxy:
Proxy baglanti nok:
Ag türü: ipv4 Kimlik denetim turu: PAP
Kaydet
bunu bi dene istersen

serinaga

serinaga

Üye
Paketin çalıştığını anlamak için başka bir telefonda internete bağlanıyor mu bir dene derim, o zaman sorunun nerede olduğu belli olur ...

mamix74

mamix74

Üye
bendede hic biryerde H yazmiyor teli retliyorum yeni yazilim atiyorum sim karti degiştirip orjinal dim aldim hattim avea internetim sinirsiz ama hep E yaziyor buna hic bir şekildr cözüm bulamadim l610

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Vodafonu ara internet ayarlarını telefon modelin için tekrar yapılandırsınlar.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
aynı sorunu yaşıyorum oysaki cihazı yeni değişim yaptırmıştım

AAYD1N

Üye
    Konu Sahibi
Baslat
Ayarlar
Erisim noktasi
Ekle
Baglanti adi: vodafone internet
Veri turu: varsayilan Apn erisim noktasi adi: internet
Kullanici adi: vodafone
Parola: vodafone
Proxy:
Proxy baglanti nok:
Ag türü: ipv4 Kimlik denetim turu: PAP
Kaydet
bunu bi dene istersen

Dediğinizide yaptım hala internete giremiyorum.Veri bağlantısı açık vaziyette.En yüksek bağlantı hızı kısmı 3G seçili.Ne olacak bu durum :hmmm Vodafone lada görüştüm sizinkiyle aynı şeyi yaptırdı gene olmadı.Bizde inernetiniz aktif bağlanmanıza engel birşey görünmüyor sorun telefonunuzda olabilir denildi.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Başka bir hattı sizin telefonunuza,

Başka bir telefona da sizin hattınızı takın.

Bence sorun ortaya çıkar

AAYD1N

Üye
    Konu Sahibi
Artık internete girebiliyorum; paketim 250mb lık olması ve 186mb ını kullanmış olmama rağmen vodafone tarafından internete giremiyordum bugün paketimin 1 ylık süresi doldu ve kotam sıfırlandı şimdi girebiliyorum sorun telefon ayarlarında falan değilmiş ama kotamı sürekli takip ettiğim halde ve 186mb kullanıldığını yazdığı halde nete girememem çok mantıksız geldi.

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
Artık internete girebiliyorum; paketim 250mb lık olması ve 186mb ını kullanmış olmama rağmen vodafone tarafından internete giremiyordum bugün paketimin 1 ylık süresi doldu ve kotam sıfırlandı şimdi girebiliyorum sorun telefon ayarlarında falan değilmiş ama kotamı sürekli takip ettiğim halde ve 186mb kullanıldığını yazdığı halde nete girememem çok mantıksız geldi.

o zaman bu olay vodafone un saçmalığı olmuş senide boşa telaşlandırmış :)

Üst Alt