Püf Noktası İnternet Paketim Olmasına Rağmen İnternete Giremiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
İnternet Paketim Olmasına Rağmen İnternete Giremiyorum
İnternet Paketim Olmasına Rağmen İnternete Giremiyorum


İnternet Paketi Nasıl Yapılır?

Eğer faturalı hattınız varsa kullandığınız tarifede internet hakkınız varsa paket yapmanıza gerek kalmadan hakkınız kadar veriyi android cihazınız üzerinden kullanabilirsiniz.
Faturasız hattınız varsa operatörünüzün yapmış olduğu kamyanya ve paketleri takip ederek gerekli yere kısa mesaj atarak kendinize internet paketi yapabilirsiniz.


İnternet Paketi Yaptım Fakat İnternete Giremiyorum

İnternete giremiyorsanız bunun farklı sebepleri vardır. Hattınıza internet paketi tanımlanmamış olabilir. Sim kartınızda bir sıkıntı olabilir veya bulunduğunuz bölge de şebeke çekmediği için internet erişimi olmayabilir.
Yada android cihazınızın internet ( apn ) ayarları yapılmadığı için internet paketiniz olsa da internete giremiyor olabilirsiniz.

İnternete Girebilmek İçin Ne Yapmam Gerekiyor ?

Bunun için öncelikle apn ayarlarınızın eksik olmadığından emin olun. Eğer apn ayarları yapılmamış ise aşağıda ki ayarları cihazınız üzerinden gerçekleştirin.


Turkcell İnternet Ayarları:

Ayarlar –> Diğer ayarlar –> Mobil ağlar –> Erişim noktası adlarından Yeni APN oluşturulacak. Ad kısmına “Turkcell Internet”, APN kısmınada “internet” yazılarak kayıt edilecek. İşlem bitmiştir, artık internete girebilirsiniz.

Vodafone İnternet Ayarları:

Ayarlar –> Diğer ayarlar –> Mobil ağlar –> Erişim noktası adlarından Yeni APN oluşturulacak. Ad kısmına “Vodafone Internet”, APN kısmınada “internet” yazılarak kayıt edilecek. İşlem bitmiştir, artık internete girebilirsiniz.

Avea İnternet Ayarları:

Ayarlar –> Diğer ayarlar –> Mobil ağlar –> Erişim noktası adlarından Yeni APN oluşturulacak. Ad kısmına “Avea Internet”, APN kısmınada “internet” yazılarak kayıt


Eğer bu işlemlerin ardından halen internete erişmekte sorun yaşıyorsanız operatörünüzün müşteri hizmetleri ile iletişim kurun veya en yakın operatör bayisine gidin.
 
  • Beğen
Tepkiler: Dogus Pertez


Üst Alt