Lumia 620 Kullananlar Acil Baksın Lütfen

Konu Sahibi
Lumia 620 Kullananlar Acil Baksın Lütfen
arkadaşlar son günlerde telefonumda bazı kasmalar oluşmaya balıştı mesela kilit ekranı kullanıyorum kilit ekranını yukarı doğru kaldıracağım derken ekran bazen kilit ekranını ya çok yavaş kaldırıyor yani ağır gibi kilit aç kapa düğmesine basınca düzeliyor arada yeniden bazen oluşuyor bu sorunlar 2.sorunum son günlerde internet explorer da kendini biraz yavaşlatmaya başladı internet explorer'a basıyorum ve yükleniyor demeye başlıyor 5 saniye sora kendini açıyor diğer bir sorunum ise çift tabanlı oyun oynarken kendini kasıyor bu bazen oluyor yada oyundan atma gibi yapıyor mesela angry birds birds oyununda kasma yapmıyordu oyunun bazı bölümlerinde ekran acayip kasıyor diğer kasmada ise kendine reset atıyor bunlar neden olur cevaplarsanız sevinirim sizdede oluyormu bu sorunlar modlarımız yardım edin ?

Bnlar genelde yaşanan sorunlar ama merak etme güncellemeden sonra düzelecektir.

Öyle bir çok kullanıcı güncellemeye yakın dönemlerde yaptığını söylediler bakalım güncelleme gelsin sonuca öyle karar verelim

bugün gelecek eğer düzelmezse, bilmiyorum

Konu Sahibi
ya arkadaş ilk 4 ay sorunsuz çalışan cihazın beyni sonunda hazin bir sonla balataları sıyırdı ya

- - - Eklendi - - -

canına tak etti en sonunda

Konu Sahibi
flaş atmak işinden anlamıyorum acaba teamviver programını kursam sen atabilir misin karşılıklı olarak