Öneri Lumia 620 Ile Nasıl Başarılı Makro Çekim Yapabilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

BestaVeYasin

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 620 Ile Nasıl Başarılı Makro Çekim Yapabilirim?
Öncelikle iyi akşamlar, uzatmadan maruzatımı bildirip siz değerli arkadaşların tavsiyelerini alayım
2 aylık Lumia 620 kullanıcısıyım, bu gördüğünüz fotoğraf macro çekimler adlı konudan alıntı. Bir Lumia 620 çekimi... Bende böyle bir çekim yapmak istiyorum fakat kamerayı kullanamıyorum :/
arkayı net veya arkayı bulanık yapamıyorum.
yardımcı olun delirmek üzereyim. Pro cam olmasına rağmen. Bana şu fotoğraf çekimini anlatın

katil_197

katil_197

Üye
Öncelikle iyi akşamlar, uzatmadan maruzatımı bildirip siz değerli arkadaşların tavsiyelerini alayım
2 aylık Lumia 620 kullanıcısıyım, bu gördüğünüz fotoğraf macro çekimler adlı konudan alıntı. Bir Lumia 620 çekimi... Bende böyle bir çekim yapmak istiyorum fakat kamerayı kullanamıyorum :/
arkayı net veya arkayı bulanık yapamıyorum.
yardımcı olun delirmek üzereyim. Pro cam olmasına rağmen. Bana şu fotoğraf çekimini anlatın
nokia camera uygulamasını illegal olarak yükle yanda ayar çıkcak odak ayarı o gibi harf var ona bas nesneye yakınlas ortya getir flu olur arkası OK BB .:D.

braayn

braayn

Üye
burda pro cameraile bütün ayarları otomatikte kullan ve çekeceğin nesnede nereye odaklanmak istiyorsan oraya ekranda dokun ve akabinde deklanşör tuşu ilede çekebilirsin

katil_197

katil_197

Üye
burda pro cameraile bütün ayarları otomatikte kullan ve çekeceğin nesnede nereye odaklanmak istiyorsan oraya ekranda dokun ve akabinde deklanşör tuşu ilede çekebilirsin
tam olarak odak yapamıyor manual yapmak gerekiyor .:D.

braayn

braayn

Üye
doğrudur manuelde başarılı ben genelde gdr3 ile birlikte pro cameranın nokia camera ile birleşmesinden sonra bütün ayarları otomatikte gayet başarılı fotolar çekebiliyorum ..Manuelde ilk fırsatte deneyceğim

serecans

serecans

Üye
bunu ben çekmiştim :)

• Beğen
Tepkiler: skynet
braayn

braayn

Üye
bunu ben çekmiştim :)

dostum tebrikler ben 620 olduğuna ilk başta inanmadım die düşünüyordum ama 620 gayet başarılı foto çekebiliyormuş ...
sende çok iyi bir kare yakalamışsın...

serecans

serecans

Üye
teşekkürlermanuel odak ta çektimkardeşim senin yapacağın pro camera dan manuel odak ayarına al uzak olan kısım lar bulanık olur sonra telefonu yakında olan bir nesneye doğru yakınlaştır görüntü netleştiği zaman çek burada paylaş bakalım nasıl olacak

alical33

alical33

Üye
nokia camera da manuel focus yaparak çekeceksin

slmrt

slmrt

Üye
kurcala azcık uygulamayı öğrenirsin ;)

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
yuvarlak içinde küçük kare simgesi olan şeye tıkla ve çekeceğin resime telefonunu yaklaştır sonra tıkladığın simgedeki yuvarlak çizelgeden ortaya getir.Kameraya en yakın olan nesneyi netleyecek ve arkayı bulanıklaştıracak ama deklanşöre bastığında netleme yapmayacak çünkü sen onu odaklamayla ayarlamış oluyorsun :)

sekajmer

sekajmer

Üye
Kesin çözüm : Pro cam'ı açıyorsun ve Üç nokta(...)>Kılavuz
Orada her şey anlatılıyor

• Beğen
Tepkiler: ceza87 ve kaygisiz43

Üst Alt