BLasTeaR
Üye
Lumia 1520 mi Lumia 930 mu?
Merhaba Arkadaşlar..
L625'i değiştirme vakti geldi, o yüzden 2 model arasında takılı kaldım.
{fazla mı sıçradım ne
}
Öncelikle şunu söylemeliyim ki, her ne kadar Windows'u yakından takip edip, bolbol haber okusam da yine de siz değerli arkadaşlara sormak istedim.
Her ne kadar aralarında pek fark olmasa da, 2 model de tasarım olsun, performans olsun çok iyi durumda bana kalırsa L1520 her yönden çok iyi benim için, ama bazıları da L930 öneriyor tabi bazı ısınma problemleri olduğunu da biliyorum. Bu yüzden de sizlerin fikirlerini alırsam sonuca varabilirim.
Fazla ayrıntıya girip / uzatmadan şimdiden herkese Teşekkür Ederim.
L625'i değiştirme vakti geldi, o yüzden 2 model arasında takılı kaldım.
{fazla mı sıçradım ne
}Öncelikle şunu söylemeliyim ki, her ne kadar Windows'u yakından takip edip, bolbol haber okusam da yine de siz değerli arkadaşlara sormak istedim.
Her ne kadar aralarında pek fark olmasa da, 2 model de tasarım olsun, performans olsun çok iyi durumda bana kalırsa L1520 her yönden çok iyi benim için, ama bazıları da L930 öneriyor tabi bazı ısınma problemleri olduğunu da biliyorum. Bu yüzden de sizlerin fikirlerini alırsam sonuca varabilirim.
Fazla ayrıntıya girip / uzatmadan şimdiden herkese Teşekkür Ederim.

..ama ne yalan söyleyeyim bundan önce kullandığım note 3 çok daha hızlıydı ..1520 ye kurduğum. 10 ise bana bu hızı vermekte çok uzak .