Anket Lumia 1520 mi Lumia 930 mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Lumia 1520 mi Lumia 930 mu?

• Kullanılan toplam oy
    42
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 1520 mi Lumia 930 mu?
Merhaba Arkadaşlar..

L625'i değiştirme vakti geldi, o yüzden 2 model arasında takılı kaldım. :hmmm {fazla mı sıçradım ne :D }

Öncelikle şunu söylemeliyim ki, her ne kadar Windows'u yakından takip edip, bolbol haber okusam da yine de siz değerli arkadaşlara sormak istedim.

Her ne kadar aralarında pek fark olmasa da, 2 model de tasarım olsun, performans olsun çok iyi durumda bana kalırsa L1520 her yönden çok iyi benim için, ama bazıları da L930 öneriyor tabi bazı ısınma problemleri olduğunu da biliyorum. Bu yüzden de sizlerin fikirlerini alırsam sonuca varabilirim.

Fazla ayrıntıya girip / uzatmadan şimdiden herkese Teşekkür Ederim.:gul:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ilk olarak bence bu iki cihazıda alma zaten bunları bulmanda şu zamanda çok zor 1-2 tane anca denk gelir belki windwos 10 çıkışına az kaldı sayılır acele etmeden direk windows 10 lu bir cihaz alırsan çok iyi olur bence senin bu cihazlar şuan yüksek performanslı olasada yeni cihaz geldiğinde bunlarında eksik yanları olacak o yüzden bekle sabır

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, ByEmre221 ve Esendağlı
sahanemir

sahanemir

Üye
Ben 1520 kullanan şanslı kişilerdenim :) ..ama ne yalan söyleyeyim bundan önce kullandığım note 3 çok daha hızlıydı ..1520 ye kurduğum. 10 ise bana bu hızı vermekte çok uzak .

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben senin yerinde olsam yüksek model lumia alacaksam w10 lu çıkanları bekler onlardan alırdım.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
İkisi arasından 1520

Büyük ekran +
Glance screen +
Keskin tasarım +
Batarya +

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
1520 iyidir bataryası bitmez kamerası yetişilmez tasarımı tartışılmaz bana da bul sarı olsun :D

• Beğen
sahanemir

sahanemir

Üye
1520 iyidir bataryası bitmez kamerası yetişilmez tasarımı tartışılmaz bana da bul sarı olsun :D
1520ye Gore 930,un camerası daha güzel çekiyor 2 ,sini de kullanan birisi olarak bunu farkettim kesin 930 daha hızlı ve camerası daha başarılı.

tayfn1907

tayfn1907

Üye
Donanım hemen hemen aynı ben olsam L930 alırdım ama bataryası nasıl bilmiyorum ama kamera'sı çok iyi ;)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Her rengi var :ehe

Son düzenleme:
  • Beğen
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
    Konu Sahibi
Herkese çok teşekkür ediyorum. Yeni uyandım şuan işe gidiyorum gece geldiğimde hepsini okuyacağım inşallah :)

skynet

Üye
930'u ele 1520 kral.

• Beğen
ON9

ON9

Üye
Her rengi var :ehe

Linkler tarafını belli etti. :)

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Bana göre 930'un tasarımı daha iyi ama 1520 diyicem :D

• Beğen
hikmet366

hikmet366

Üye
930 Windows 10 alıyormu birde 1520 ona göre karar ver her telefon Windows 10 almıyor galiba

sahanemir

sahanemir

Üye
10her lumia alıyor onda sorun yok..930 daha ergonomik ama 1520 pil konusunda daha başarılı o bir gerçek.

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende 1520 var gerçekten verdiğim parayı kuruşuna kadar hak ediyor,glance desteği ve hafıza kartı desteğininde olması sanırım 1520 yi bir adım öne çıkarıyor.ha şu da var ki,bu saatten sonra üst düzey bir cihaz alacaksam bu kesinlikle yeni jenerasyon dan olmalı,tavsiye ise 940 xl:)

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve sahanemir
bbakkus

bbakkus

Üye
g3 mü yoksa 1520 mi arkadaşlar yeni konu açıp kirletmeyeyim forumu

ArMaGeDdOn_87

Üye
LG G3 tabiiki