alical33 Üye Akhtoher' Alıntı: Bende öyle yaptım. Başka bir ülkeden daha alınamazmı? Genişletmek için tıkla ... Hangi ülkede kampanya varsa bi denemek lazım
Akhtoher' Alıntı: Bende öyle yaptım. Başka bir ülkeden daha alınamazmı? Genişletmek için tıkla ... Hangi ülkede kampanya varsa bi denemek lazım
TurboCall Üye Konu Sahibi -qarapapaq-' Alıntı: Bu olay devam ediyor mu? İkinci ülkeyi ben de deneyeyim madem. Genişletmek için tıkla ... 2. Ülkeden izin vermezki imei e göredir çünkü Turbo İle Yollandı
-qarapapaq-' Alıntı: Bu olay devam ediyor mu? İkinci ülkeyi ben de deneyeyim madem. Genişletmek için tıkla ... 2. Ülkeden izin vermezki imei e göredir çünkü Turbo İle Yollandı
Akhtoher Üye TurboCall' Alıntı: 2. Ülkeden izin vermezki imei e göredir çünkü Turbo İle Yollandı Genişletmek için tıkla ... Ben bizzat birleşik Krallık'tan sonrada Türkiye'den aldım. 3. Bir ülke olurmu diye düşünüyorum.
TurboCall' Alıntı: 2. Ülkeden izin vermezki imei e göredir çünkü Turbo İle Yollandı Genişletmek için tıkla ... Ben bizzat birleşik Krallık'tan sonrada Türkiye'den aldım. 3. Bir ülke olurmu diye düşünüyorum.
TurboCall Üye Konu Sahibi Akhtoher' Alıntı: Ben bizzat birleşik Krallık'tan sonrada Türkiye'den aldım. 3. Bir ülke olurmu diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... Sen telefonu sıfırla ben mail adresimi verem banada al ozaman :) Turbo İle Yollandı
Akhtoher' Alıntı: Ben bizzat birleşik Krallık'tan sonrada Türkiye'den aldım. 3. Bir ülke olurmu diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... Sen telefonu sıfırla ben mail adresimi verem banada al ozaman :) Turbo İle Yollandı
Akhtoher Üye TurboCall' Alıntı: Sen telefonu sıfırla ben mail adresimi verem banada al ozaman :) Turbo İle Yollandı Genişletmek için tıkla ... Telefonu sıfırlayınca imei değişiyormu ? Birleşik krallık 1 kere türkiye 1 kere bu cihaz için kullanıldı. 2. sefere vermez artık
TurboCall' Alıntı: Sen telefonu sıfırla ben mail adresimi verem banada al ozaman :) Turbo İle Yollandı Genişletmek için tıkla ... Telefonu sıfırlayınca imei değişiyormu ? Birleşik krallık 1 kere türkiye 1 kere bu cihaz için kullanıldı. 2. sefere vermez artık
TurboCall Üye Konu Sahibi Akhtoher' Alıntı: Telefonu sıfırlayınca imei değişiyormu ? Birleşik krallık 1 kere türkiye 1 kere bu cihaz için kullanıldı. 2. sefere vermez artık Genişletmek için tıkla ... Demekki imei göre değil cihaza göre yoksa iki kere alınmazdı sıfırlıcanmı cihazı :) Turbo İle Yollandı
Akhtoher' Alıntı: Telefonu sıfırlayınca imei değişiyormu ? Birleşik krallık 1 kere türkiye 1 kere bu cihaz için kullanıldı. 2. sefere vermez artık Genişletmek için tıkla ... Demekki imei göre değil cihaza göre yoksa iki kere alınmazdı sıfırlıcanmı cihazı :) Turbo İle Yollandı
Akhtoher Üye TurboCall' Alıntı: Demekki imei göre değil cihaza göre yoksa iki kere alınmazdı sıfırlıcanmı cihazı :) Turbo İle Yollandı Genişletmek için tıkla ... 75 lirayı sen sıfırla diye bile versen asla sıfırlayıp yeniden kurmakla uğraşamam telefon full
TurboCall' Alıntı: Demekki imei göre değil cihaza göre yoksa iki kere alınmazdı sıfırlıcanmı cihazı :) Turbo İle Yollandı Genişletmek için tıkla ... 75 lirayı sen sıfırla diye bile versen asla sıfırlayıp yeniden kurmakla uğraşamam telefon full
TurboCall Üye Konu Sahibi Akhtoher' Alıntı: 75 lirayı sen sıfırla diye bile versen asla sıfırlayıp yeniden kurmakla uğraşamam telefon fu ll Genişletmek için tıkla ... Hay ben senin :) whatsappe baksana +1 li benim Turbo İle Yollandı
Akhtoher' Alıntı: 75 lirayı sen sıfırla diye bile versen asla sıfırlayıp yeniden kurmakla uğraşamam telefon fu ll Genişletmek için tıkla ... Hay ben senin :) whatsappe baksana +1 li benim Turbo İle Yollandı
TurboCall Üye Konu Sahibi yusuff76' Alıntı: Bu lumia 520 niye gelmiyor MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Satış starelejisi :) Turbo İle Yollandı
yusuff76' Alıntı: Bu lumia 520 niye gelmiyor MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Satış starelejisi :) Turbo İle Yollandı
nigzes1907 Üye TurboCall' Alıntı: Sen telefonu sıfırla ben mail adresimi verem banada al ozaman :) Turbo İle Yollandı Genişletmek için tıkla ... konumu inceleyin Türkiye de 75 tl yukleyin arkadaşlar Püf Noktası - hediye kartla tekrar 75 tl yukleme | Sayfa 2 - MaxiCep Son düzenleme: 7 May 2014
TurboCall' Alıntı: Sen telefonu sıfırla ben mail adresimi verem banada al ozaman :) Turbo İle Yollandı Genişletmek için tıkla ... konumu inceleyin Türkiye de 75 tl yukleyin arkadaşlar Püf Noktası - hediye kartla tekrar 75 tl yukleme | Sayfa 2 - MaxiCep
TurboCall Üye Konu Sahibi nigzes1907' Alıntı: konumu inceleyin Türkiye de 75 tl yukleyin arkadaşlar Püf Noktası - hediye kartla tekrar 75 tl yukleme | Sayfa 2 - MaxiCep begeniyi çok görmeyelim ((= Genişletmek için tıkla ... ++ olarak herhangi bir konu açmaya gerek yoktu, arkadaşlarımız zaten konuyu beğenirse teşekkür et butonunu kullanıcaktır, böyle teşekkür istemek pek iyi değil BENCE
nigzes1907' Alıntı: konumu inceleyin Türkiye de 75 tl yukleyin arkadaşlar Püf Noktası - hediye kartla tekrar 75 tl yukleme | Sayfa 2 - MaxiCep begeniyi çok görmeyelim ((= Genişletmek için tıkla ... ++ olarak herhangi bir konu açmaya gerek yoktu, arkadaşlarımız zaten konuyu beğenirse teşekkür et butonunu kullanıcaktır, böyle teşekkür istemek pek iyi değil BENCE
nigzes1907 Üye Maksat yardim turbo olmadi sileriz sikinti yok +++ bu konunun icine acsam ne faydasi olurdu
PaLovera Üye Bende 1020 aldım ama sanırım artık kullanılmayacak seviyeye getirilmiş uygulama. Desteklemiyor uk'de turkiye'de.
Bende 1020 aldım ama sanırım artık kullanılmayacak seviyeye getirilmiş uygulama. Desteklemiyor uk'de turkiye'de.