sefaturut
Üye
Lumia 1320'yi satıp Galaxy Mega almak?
Saygıdeğer Maxicep ailesi sizleri sevgi ve saygıyla selâmlıyorum. Öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun.
Değerli arkadaşlar 7 aylık Windows Phone kullanıcısıyım. 5 ayı Lumia 625 ile diğer 2 ayıda 1320 kullanarak geçirdim. Nokiadan hiç şaşmadım. 4 adet 5130 2 adet 5800 1 adet 701, 625 ve en sonda 1320 ile Nokia maceramın sonuna gelmeyi düşünüyorum. Ama fazlasıyla zarar ettim oda kısa sürede çok telefon değiştiğimdendir. Galiba bu seferde 2 aylık 1320 yi satarak 400 lira zarara gireceğimi düşünüyorum. 1000 Tl ye aldım. İçimden bir ses 600 Tl telefoncular ancak verir diyo. Sizce 2 aylık telefonu satmalı mıyım? Galaxy Mega çok hoşuma gitti fiyatları ve güncelleme durumu nedir? Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum.
Değerli arkadaşlar 7 aylık Windows Phone kullanıcısıyım. 5 ayı Lumia 625 ile diğer 2 ayıda 1320 kullanarak geçirdim. Nokiadan hiç şaşmadım. 4 adet 5130 2 adet 5800 1 adet 701, 625 ve en sonda 1320 ile Nokia maceramın sonuna gelmeyi düşünüyorum. Ama fazlasıyla zarar ettim oda kısa sürede çok telefon değiştiğimdendir. Galiba bu seferde 2 aylık 1320 yi satarak 400 lira zarara gireceğimi düşünüyorum. 1000 Tl ye aldım. İçimden bir ses 600 Tl telefoncular ancak verir diyo. Sizce 2 aylık telefonu satmalı mıyım? Galaxy Mega çok hoşuma gitti fiyatları ve güncelleme durumu nedir? Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum.
Bill gates keşke dünyanın en zengini olacağına azıck geliştiricilere para verse iyiydi. Sanki öteki tarafa göturecek paraları
İlla android alacaksam da mega yerine farklı cihazlara bakardım. Maddi açıdan da mega zaten 1320'den pahalı bir cihaz. Sen satınca zaten aldığın fiyata geri veremeyeceksin 1320'yi. Yani her türlü zarar.
8.1 bendede var artık tam sürüm geldikten sonra büyük bi hareketlilik göremezsem zararda olsa mecbur galaxy serisinden iyi bi telefona geçiş yapmayı düşünüyorum.