Telefon Tavsiyesi Lumia 1320'yi satıp Galaxy Mega almak?

Sponsorlu Bağlantılar

sefaturut

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 1320'yi satıp Galaxy Mega almak?
Saygıdeğer Maxicep ailesi sizleri sevgi ve saygıyla selâmlıyorum. Öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun.

Değerli arkadaşlar 7 aylık Windows Phone kullanıcısıyım. 5 ayı Lumia 625 ile diğer 2 ayıda 1320 kullanarak geçirdim. Nokiadan hiç şaşmadım. 4 adet 5130 2 adet 5800 1 adet 701, 625 ve en sonda 1320 ile Nokia maceramın sonuna gelmeyi düşünüyorum. Ama fazlasıyla zarar ettim oda kısa sürede çok telefon değiştiğimdendir. Galiba bu seferde 2 aylık 1320 yi satarak 400 lira zarara gireceğimi düşünüyorum. 1000 Tl ye aldım. İçimden bir ses 600 Tl telefoncular ancak verir diyo. Sizce 2 aylık telefonu satmalı mıyım? Galaxy Mega çok hoşuma gitti fiyatları ve güncelleme durumu nedir? Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum.

Invoke

Invoke

Üye
Çok büyük hata olur.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bence satma biraz daha sabret en azından şu 8.1 gelsin o zaman kesin kararını verirsin.

• Beğen
Tepkiler: sefaturut

sefaturut

Üye
    Konu Sahibi
Bence satma biraz daha sabret en azından şu 8.1 gelsin o zaman kesin kararını verirsin.
Windows Phoneden umutluyum aslında 8.1'den sonra market düzelir inşAllah çünkü doğru dürüst bi face uygulaması bile yok. Adam 500 liralık telefonuyla King.com'un çıkardığı oyunları anında indirebiliyor ben 1000 liralıkla geliştiricilere e mail atmak zorunda kalıyorum. Sabır :) Bill gates keşke dünyanın en zengini olacağına azıck geliştiricilere para verse iyiydi. Sanki öteki tarafa göturecek paraları

Invoke

Invoke

Üye
Meganın ne artısı var da seni cezbediyor ?

Ben eksisini söyleyeyim:

-Touchwiz.

Artısı var mı? Belki kamerası. Ha bir de android olduğundan uygulama bolluğu vs. ama androide geçeceksen de farklı cihazlara bakabilirsin.

WP marketinde gelişme olmaz olur mu. Tabiki var ama ne derece hızlı ? =P

8.1 yükledin mi, bilmiyorum ama 8.1 gayet iyi bence. Elbette eksikler var, zaten şuan yüklü olan beta sürüm. Final de olsa elbette eksikler olacak, her zaman olur ama 8.0'a göre gayet iyi olmuş.

Bunlar dışında Mega vs 1320ye baktığımızda ben bir fark göremiyorum. İşlemci aynı zaten. GPU aynı. Çözünürlük aynı.

Ben olsam devam ederdim 1320 ile. 1320 alanlara hediye çeki vardı market için. O parayı al, bir iki oyun yükle rahatlarsın. :ehe İlla android alacaksam da mega yerine farklı cihazlara bakardım. Maddi açıdan da mega zaten 1320'den pahalı bir cihaz. Sen satınca zaten aldığın fiyata geri veremeyeceksin 1320'yi. Yani her türlü zarar.

• Beğen
Tepkiler: Serhan, .NeXuS. ve sefaturut

sefaturut

Üye
    Konu Sahibi
Meganın ne artısı var da seni cezbediyor ?

Ben eksisini söyleyeyim:

-Touchwiz.

Artısı var mı? Belki kamerası. Ha bir de android olduğundan uygulama bolluğu vs. ama androide geçeceksen de farklı cihazlara bakabilirsin.

WP marketinde gelişme olmaz olur mu. Tabiki var ama ne derece hızlı ? =P

8.1 yükledin mi, bilmiyorum ama 8.1 gayet iyi bence. Elbette eksikler var, zaten şuan yüklü olan beta sürüm. Final de olsa elbette eksikler olacak, her zaman olur ama 8.0'a göre gayet iyi olmuş.

Bunlar dışında Mega vs 1320ye baktığımızda ben bir fark göremiyorum. İşlemci aynı zaten. GPU aynı. Çözünürlük aynı.

Ben olsam devam ederdim 1320 ile. 1320 alanlara hediye çeki vardı market için. O parayı al, bir iki oyun yükle rahatlarsın. :ehe İlla android alacaksam da mega yerine farklı cihazlara bakardım. Maddi açıdan da mega zaten 1320'den pahalı bir cihaz. Sen satınca zaten aldığın fiyata geri veremeyeceksin 1320'yi. Yani her türlü zarar.
Hediye çeki muhabbetiyle 150 TL kazandım çaktırma ;) :D 8.1 bendede var artık tam sürüm geldikten sonra büyük bi hareketlilik göremezsem zararda olsa mecbur galaxy serisinden iyi bi telefona geçiş yapmayı düşünüyorum.

Invoke

Invoke

Üye
Daha önce android kullanmadın herhalde. Neyse sen al galaxy megayı sonra android kasıyor dersin. :D

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve sefaturut

sefaturut

Üye
    Konu Sahibi
Daha önce kullanmadım sadece arkadaşların telefonlarından gördüğüm. Nokia X aldı annem onda kasıyo ama sonuçta onunda kapasitesi belli 500 tllik. Discovery, s3, megada felanda kasma varmı acaba?

Invoke

Invoke

Üye
İlla galaxy alacaksan note serisine bak. Yine de androidde bir tek samsung yok, hatırlatayım. :ehe
Daha önce kullanmadım sadece arkadaşların telefonlarından gördüğüm. Nokia X aldı annem onda kasıyo ama sonuçta onunda kapasitesi belli 500 tllik. Discovery, s3, megada felanda kasma varmı acaba?

Touchwiz, samsungun arayüzü. Samsung kullanmayanların bile isyan ettiği bir arayüz. :D
Sorun Android'den ziyade Touchwiz'de yani.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.

sefaturut

Üye
    Konu Sahibi
Kuzenim LG G2 aldı dehşet bişey ama parasıda dehşet :D

sefaturut

Üye
    Konu Sahibi
Metro arayüzüne kurban olsunlar o zaman. :D Ama Microsoft biraz daha windows 8 e benzetseymiş keşke. Yinede idare eder

adanalı1

adanalı1

Üye
Aralarındaki farklar şöyle. Galaxy meganin kamerası 8 mp 1020 nin 5. Meganin ram 1.5 gb 1320 nin 1 gb. Mega nfc destekli.1320de yok. Mega çoklu pencere içeriyor. 1320 de yok.

• Beğen
Tepkiler: technocu1 ve sefaturut

sefaturut

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamada o biçim oyun felan asla sorun çekmem ama acayip terletecek beni galiba. Dediğim gibi 8.1 tam sürüm haziranda yayınlanıyo eğer bi canlanma göremezsem direk androide geçiyorum.

0MG90

0MG90

Üye
Başka telefonla takas et.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
2 ay sonra telefon kasıyor konularında görüşmek üzere:)
(Android piyasası Samsungdan ibaret değildir)

sefaturut

Üye
    Konu Sahibi
Peki kasmayan Android modelleri hangileri? 1000 tl ile 1500 arası. Bide samsungun gibi arayüz istiyorum ama.Yada arkadaşlar google play store'nin windows phone gelme ihtimali sizce yüzde kaç?