Karşılaştırma Lumia 1320 ya da başka telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaanpalaz

kaanpalaz

Üye
4x alacagına gmd2 al derim gerçekte nasıldır bilmiyorum ama kağıt üzerinde 4x in iki katı

Alp-Khan

Alp-Khan

Üye
    Konu Sahibi
ben gmd nin malzeme kalitesine güvenemiyorum

Alp-Khan

Alp-Khan

Üye
    Konu Sahibi
gmd 2 ye bi bakcam eğer beğenirsem alabilirim

dakamon

dakamon

Üye
Eğer pil benim için önemlidir diyorsan 1320 pil konusunda muazzam arkadaşım kullanıyor pilini öve öve bitiremedi kullana kullana da bitiremedi

Alp-Khan

Alp-Khan

Üye
    Konu Sahibi
aslında evet pil önemli üstelik wp market hala çok eksik diyolar ama bakıyorum markete aslında yeterince oyun gelmiş bence yeterli :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
aslında evet pil önemli üstelik wp market hala çok eksik diyolar ama bakıyorum markete aslında yeterince oyun gelmiş bence yeterli :)
Al 1320 kafan rahatlasın. Wp mağazası iş görecek kadar oyun ve uygulamaya sahip. 1 gb ram olduğu için bizim 512 mb telefonlar gibi kısıtlamayada takılmazsın :)

luckysleven

luckysleven

Üye
dostum muhabbetiniz bol olsun da gidisat iyi degil kapanir yakinda bu konu. o yuzden android muhabbeti yapacagina lumia hakkinda bilgi topla derim

• Beğen
Tepkiler: emz
Alp-Khan

Alp-Khan

Üye
    Konu Sahibi
doğru söyledin kardeşim konu fazla uzadı neyse lumia hakkındaki yorumlarınız neler androidden eksiği var mı yoksa daha mı iyi ? :D

Alp-Khan

Alp-Khan

Üye
    Konu Sahibi
doğru söyledin kardeşim konu fazla uzadı neyse lumia hakkındaki yorumlarınız neler androidden eksiği var mı yoksa daha mı iyi ? :D
dediğine göre android savunacaksam android forumuna giderim laağn çok kararsızım ama :D

• Beğen
Tepkiler: kaanpalaz
Heimdalll

Heimdalll

Üye
Valla ilk zamanlar 1320nin şarjı hakikaten bitmiyordu ama son gelen güncellemeler batırdı resmen, eskiden oyun yok diye onunla ovunurdum millete şimdi oda yok, bana özel bir durum olduğunu sanmıyorum, telefonu kaç kere sıfırladım banamısın demedi eski halinden eser yok

Alp-Khan

Alp-Khan

Üye
    Konu Sahibi
yani güncellemeyle batırdılar mı diyosun

kaanpalaz

kaanpalaz

Üye
Valla bende öyle oldu bu yüzdende telefondan soğudum resmen, lumia 620nin şarjı su gibi giderdi zamanla buda ona dondu
Kendim de kullandım arkadaşım da kullandı aynen dediğin gibi şarz da büyük bir sıkıntı

Alp-Khan

Alp-Khan

Üye
    Konu Sahibi
of yaa valla gmd 2 düşünmeye başladım konu kilite doğru gidcek sanırım bi luckslevenin yorumunu da alayım öyle

kaanpalaz

kaanpalaz

Üye
Alırsan sd kartlı versyonunu al çünkü çift sim ve tek sim+sd kart olarak 2 çeşidi var

Heimdalll

Heimdalll

Üye
Luckysleven yeni almış galiba ben uzun suredir kullanıyorum, ilk zamanlar çok iyidi zamanla kötüleşti

kaanpalaz

kaanpalaz

Üye
Ben 720 kullandım arkadaşımda 1020 mi ne vardı 6 ay mı 7 ay mı ne kullandı pişman hatta bende 720 den pişmanım gerçekten çok berbat bir cihaz

Alp-Khan

Alp-Khan

Üye
    Konu Sahibi
neyse bi bakarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt